1. בד"כ לא עוזר יותר מדי, כי ברכב אין היגוי הפוך, אין עבודת גוף ופרט לנהיגת מרוצים - אף אחד לא עוסק בתנוחת רכיבה (נהיגה) נכונה או בהבנה של העברת המשקל בבלימה.
2. עוזר, אבל רחוק מאוד מלהיות פתרון אידיאלי. הן משום שבמקביל למידע איכותי יש המון מידע חלקי, מטעה ולא נכון (ברוך הבא לאינטרנט), והן משום שאין תחליף לעין של מדריך מיומן שיודע לסמן טעויות שאתה עושה (בלי לדעת שאתה טועה בד"כ).
3. שמח מאוד שמצאת את המורה היחיד בארץ שמלמד רכיבה נכונה עבור הכסף שאתה משלם לו, הרוב מלמדים לעבור טסט. חבל שאתה לא חולק עם החבר'ה את פרטי המורה הנפלא הזה.
4. no comments
כדי לבלום מ-50 קמ"ש במרחק הקצר ביותר צריך להתאמן, והרבה יותר יעיל לעשות אימון מודרך מאשר להמציא את הגלגל בעצמך.באמת. הייתי בקורס (אופנוען מאומן) - דברים בסיסיים מאוד. אם אתה צריך קורס כדי לבלום בחמישים קמ"ש, לא ברור איך הצלחת לשרוד עד אז.
קורסים אלה קיימים רק בת"א. כנראה ששאר הרוכבים מטומטמים.
קורסים שקיימים רק בת"א - קודם כל זאת שטות, כי חלק ניכר מהקורסים מתבצעים בשטח (מחוץ לת"א מן הסתם), וקורסים בעלי אוריינטציה ספורטיבית מתבצעים לרוב בהרי ירושלים או באחד המסלולים.
דבר שני, במדינה ה"ענקית" שלנו כל רוכב שבאמת רוצה ללמוד - יכול לקחת יום חופש ולהגיע לאיזור המרכז להדרכה. ראיתי לא מעט כאלו בקורסים שעשיתי.
וכן, לצערי אחוז גדול מהרוכבים - מטומטמים. רובם גם מהסוג הגרוע והמסוכן - "מטומטם עם ביטחון". ולזה אין שום קשר לגיאוגרפיה שלהם.
נ.ב.
לגבי ניסיונך העגום בקורס של אופנוען מאומן - מבין כל חבריי שעשו קורסים, יש רק חבר אחד שחזר עם חוויה כמו שלך - "בסיסי, לא חדשו לי, סתם כסף לפח".
באופן לא מפתיע, הוא הרוכב הכי לא מיומן מבין החברים שלי.