עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 34 מ 34

אשכול: ייעוץ לפני קנייה - 650 סולידי או 1000 סמ"ק קצת פחות

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי 1cohen צפיה בהודעה
    פתחת עם דוקאטי היפר - ואז זרקת לו אפרילה שיוור? אם כבר אפריליה - למה לא דורסודורו?
    מניח שהתייחסת אלי...
    לא אמרתי "לא" לדורסודורו - אני פשוט לא ראיתי בלוחות "מציאות" כמו שראיתי בשיוורים.
    כל זה לא משנה, כי הבחור כבר קנה אופנוע יפני שמתאים לדרישות שלו כמו כפפה ליד (וכנראה עובר את התקציב שהוגדר ב-20K לפחות... מה לעשות, אלה החיים ).
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    הכלי נקנה ב32k. חרגתי מהתקציב אבל לא בהרבה. האופנוע לא במצב חיצוני מזהיר (חנה הרבה ליד הים ויש חלודה מעצבנת) אבל מכנית עובד חלק טנקי עם כל הטיפולים בזמן.
    הנסיעה הראשונה הייתה חוויה מוזרה.. לעלות מ390 לכזה כלי זה שונה לגמרי.
    לא ברור לי למה יש הילוכים? אפשר להתחיל נסיעה מהמלון שלישי, ולא להעביר הילוך עד 120.. אחרי ההרגל להעלות ולהוריד הילוך כל רגע, זה פשוט שונה.
    אני צריך לראות איך מכוונים את הבולם הקדמי והאחרוי כי כרגע מרגיש שהוא מכוייל למשקל רב יותר. אגב, הכלי הגיע עם בולםאחורי אוהלינס.. הייתה איזו גרסה שנמכרה ככה מהיבואן או שאחד הבעלים הקודמים הוסיף?
    בינתיים לנסיעות הרגילות שלי אני נהנה מכל רגע! בית אריה תענוג צרוף. האופנוע עם צמיגי ממשלים שפשוט משדרגים את הרכיבה לרמה אחרת.
    בינתיים רוכב על מפת "גשם" כדי ללמוד את הכלי. בהמשך אשחק עם מפת סטנדרט ואולי גם במצב ספורט(:
    תודה על הייעוץ והעזרה בהחלטה(:

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    מעולמי הצר

אני בתוך ההתלבטות הזאת

מבחינת הנפש יאבוסה או H2 ( טוב לH אין לי תקציב)
    מבחינת ההגיון משהו סטייל וורסיס או ויסטורם
    הV85TT סוג של משהו ביניים שלתחושתי יתן לי את המענה הכי טוב אם לא היה הפחד מנושא האמינות ( ישנם מספר סיפורי אימה בקרב קבוצות בעולם בתוכם דרזדנר שאני מחזיק מאוד מהמילה שלו והיה לו אחד).
    מבחינת הצרכים בגדול ה750NC מעולה אבל חסר לו פאנצ' ואני בימים אלו במסע של חיפוש עצמי כולל אנומאליות כמו ברזל אמריקאי או הV85TT או רחמנא ליצלן טרייסר.
    יש מצב גם שהסופר טנרה יכול לתת מענה מסויים

בקיצור אני ממש לא סגור על כלום אבל נמצא עמוק בתוך השאלה שלך.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי oriko30 צפיה בהודעה
    הכלי נקנה ב32k. חרגתי מהתקציב אבל לא בהרבה. האופנוע לא במצב חיצוני מזהיר (חנה הרבה ליד הים ויש חלודה מעצבנת) אבל מכנית עובד חלק טנקי עם כל הטיפולים בזמן.
    הנסיעה הראשונה הייתה חוויה מוזרה.. לעלות מ390 לכזה כלי זה שונה לגמרי.
    לא ברור לי למה יש הילוכים? אפשר להתחיל נסיעה מהמלון שלישי, ולא להעביר הילוך עד 120.. אחרי ההרגל להעלות ולהוריד הילוך כל רגע, זה פשוט שונה.
    אני צריך לראות איך מכוונים את הבולם הקדמי והאחרוי כי כרגע מרגיש שהוא מכוייל למשקל רב יותר. אגב, הכלי הגיע עם בולםאחורי אוהלינס.. הייתה איזו גרסה שנמכרה ככה מהיבואן או שאחד הבעלים הקודמים הוסיף?
    בינתיים לנסיעות הרגילות שלי אני נהנה מכל רגע! בית אריה תענוג צרוף. האופנוע עם צמיגי ממשלים שפשוט משדרגים את הרכיבה לרמה אחרת.
    בינתיים רוכב על מפת "גשם" כדי ללמוד את הכלי. בהמשך אשחק עם מפת סטנדרט ואולי גם במצב ספורט(:
    תודה על הייעוץ והעזרה בהחלטה(:
    תתחדש! מעניין שקנית במחיר נוח כ"כ, נשמע שזה הרבה מתחת למחירון.
    לכוח מתרגלים מהר, ה-MT רחוק מאוד מהלהיות אופנוע שלא ברור למה יש לו גיר... עוד כמה חודשים תגיד שהוא "סבבה, אבל לא חזק בטירוף".
    בולם אחורי של אוהלינס הגיע בגרסת ה-SP. קשה לי להאמין שזה מה שקנית, יותר סביר שהבולם המקורי התעייף (ב-MT הרגיל הבולם מרגיש עייף כבר אחרי 50K ק"מ - ייתכן וזה המצב גם בטרייסר) והוחלף.
    בכל מקרה, הרווחת - כי המתלים הם הבעיה הגדולה ביותר של הדגם בעיני, ואצלך הבעיה כבר טופלה. נשאר רק לכוון למשקל ולסגנון הרכיבה שלך.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual