ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
אתה אמור להיות על הילוך ראשון בחלק הזה ושאתה יוצא ממנו להחליף להילוך שני.
אם הבעיה שלך היא בתפעול המצערת ("כמה גז לתת") אני מציע שתסנ לתרגיל מכות גז קטנות לפני הכניסה לתרגיל, ככה שתבין את הרגישות של המצערת.
לטעמי, אפילו רבע סיבוב של המצערת אמור להספיק כי כל התרגול במגרש מיועד להיותבמהירות איטית כדי לבדוק את השליטה שלך בכלי במהירות איטית.
איפה המגרש הזה?
המגרש הוא במודיעין. מדובר במגרש החדש (ולא במגרש הישן המפורסם שצמוד לתיכון).

ציטוט נכתב במקור על ידי wa11a צפיה בהודעה
אני העברתי לשני ישר אחרי הקו הישר בהתחלה. מאותו רגע הכל על שני כולל השמיניות.
ניסיתי לעשות זאת, בסלאלום זה היה קצב קצת מהיר מדי בשבילי, יכול להיות שזה הפתרון, בכל אופן, בשיעור הבא אנסה ואראה מה מתאים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Vroom צפיה בהודעה
שינו את הזמנים של כל תרגיל, לזה ולסלאלום (שגם אותו שינו, עושים אותו רק פעם אחת בלי החזרה) צריך להיות מקסימום בין 5-7 שניות משהו כזה
------
בכ"מ אני מציע שכדיי להתחיל נכון את התרגיל תבוא נכון בסיבוב לפני ותיכנס עם הכלי ישר לתוך השער הראשון ומשם להמשיך עם התנועת גוף לתוך כל השערים האחרים,
לשחק נכון עם המצערת והקלאץ'
אני גם עשיתי את כל המסלול (חוץ מהקו האצה) על הילוך ראשון והייתי יותר מבסדר, אם אתה לא מרגיש בנוח להיות על שני לא חייב להעביר
עוד טיפ זה גם כשאתה יוצא מהתרגיל הזה להתחיל להאיץ לקראת התרגיל הבא ולבוא אליו במהירות
בהצלחה!
האמת היא שהילוך שני קצר מהיר לי בקטע הזה, מעדיף להיות בראשון אם זה אפשרי. שמח לשמוע שאפשרי לעשות זאת גם בראשון.

לגבי המשחק עם הקלאץ' והמצערת - אתה מתכוון שכדאי לפתוח את המצערת ולהשהות אותה, ולווסת את הכוח רק על ידי הקלאץ'? או שדווקא את הקלאץ' להחזיק בנקודת החיכוך ורק לשחק עם המצערת?

פשוט, אם הכוונה שלך למשחק עם מצערת וקלאץ' כשגם המצערת וגם הקלאץ' לא קבועים, זה בדיוק מה שקורה מבחינת המהירות שאיננה יציבה - הדבר גורר האצה ואז האטה, כי כל פתיחת מנוע במהירות איטיות גוררת "זריקה" קלה שלי עם האופנוע קדימה. מתוך רצון לא לפספס עם הגלגלים את השערים אני נאלץ להאט, ואז יוצא מצב של נסיעה במהירות לא קבועה.
אני לא יודע אם זה קשור למצערת ב-Honda CRF250L שעליו אני לומד או לזה שאני פשוט לא מווסת נכון עם הקלאץ', אבל בסופו של דבר, מזה בדיוק אני מנסה להימנע.

בכל אופן - מסכים איתך, העניין של הכניסה לתרגיל חשוב מאוד ושמתי לב כעת בדיעבד שבמקרים שבהם נכנסתי "ישר" לתרגיל זה עבד טוב יותר.
אציין כי להיכנס 'ישר' זה עדיין לא פשוט לי, כי כאמור במגרש הספציפי הזה הרוכב נמצא בירידה בסלאלום ומיד צריך לעשות פרסה לעלייה מתונה.