רק דוגמא אחת שהגיע לתקשורות וסתם מצאתי בגוגל, יש אלפי מקרים כאלו כל שנה, אני אומנם לא בארץ אבל חברים מדווחים שזה המצב.
https://mobile.mako.co.il/news-chann...f89cf31004.htm
שוטר תמיד מגיע.
במקרים שאני קראתי הם אפילו הגיעו מהר.
רק דוגמא אחת שהגיע לתקשורות וסתם מצאתי בגוגל, יש אלפי מקרים כאלו כל שנה, אני אומנם לא בארץ אבל חברים מדווחים שזה המצב.
https://mobile.mako.co.il/news-chann...f89cf31004.htm
אתה לא בארץ ואין לך נסיון, אז אל תכתוב. כאן לא פייסבוק.
זה קטע כזה שעם הוואטס אפ, השיחות טלפון/ועידה פייס בוק ואתרי חדשות אתה לפעמים יותר מעודכן מהתושבים, כן זה מעצבן את הטכנופובים או הפטריוטים שחושבים שרק אם אתה חי במדינה אתה יודע הכי טוב, העולם התקדם וזה נגמר.
יש לי משפחה בישראל, חברים בישראל וקולגות מהעבודה בישראל ובעזרת הטכנולוגיה אני מעודכן.
ואני שמעתי מהטלוויזיה שבגרמניה אין קורונה כי התושבים הם גרמנים וממושמעים.
אגב,
באותה הזדמנות גם שמעתי מחבר שיש לו דוקאטי שהוא כל הזמן מתקלקל,
וגם, לאח שלי יש ימאהה והוא אף פעם לא מתקלקל...
מבין לאן אני חותר? אין בעיה להיות ניזון מנסיונם של אחרים. אבל מקובל (או לפחות היה מקובל) לכתוב כאן מידיעה ולא משמועה (גם שמועות הן לפעמים נכונות, אבל לא תמיד).
עכשיו גילוי נאות קטן,
קצת משכתי אותך בכוונה מההתחלה עם התגובות שלי עד כאן, כדי לכתוב את הדעה הזאת, הפרטית שלי, שבהודעה הנוכחית. חלק כי באמת מורגש לי לאחרונה קצת fxp פה, אבל חלק בגלל מוגבלות אישית שלי לקבל הארות על מה שקורה כאן ממישהו שגר שם (במיוחד על דברים שאני מכיר היטב מהיומיום ויודע שהם אחרת מכפי שנהוג להציגם).
כמו שכתבתי הטכנולוגיה זה דבר שקשה לחלק לקבל וזה מרתיח את דמם של חלק שמישהוא שלא גר במדינה יכול בקלות להיות מעודכן ולא בהכרח מהתקשורת ועוד להביע דעה, אתה כנראה מאלו וזה בסדר אני רגיל לזה זאת תופעה נפוצה.
אגב יש לי כמה חברים שוטרים בישראל ואבי לא מזמן סיים יותר מ30 שנה כמתנדב במשטרה לכן אני מרגיש חופשי לכתוב בנושא.
אני לא רואה את הקשר להתקדמות הטכנולוגית. לא מבין מה ההבדל בין להיות מחובר בזום ובפוש הודעות לחבריך בארץ ובערוצי תקשורת שקריים, לבין לדבר פעם ביום עם חבר כמו שהיו עושים לפני ה"טכנולוגיה". אני לא אפול לבור של יקוש של הטכנופוב.
יש לכתוב מנסיון, ויש לכתוב משמועה. ועובדתית אתה כותב משמועה. אם אינני טועה בחוקי הפורום פעם היה משהו לגבי זה... אבל אולי זה היה בג'יפולוג הישן.
היית מצטט מחקרים שמראים את ההענות של משטרת ישראל לקריאה לעומת הנהוג בעולם המערבי, ניחא... (אני מניח שאתה כבר על זה)
דרזדנר, אתה קצת נסחף.
נכון, בעזרת הטכנולוגיה היום ניתן להיות חשוף למידע מ20 מקורות שונים, ב5 ערוצי תקשורת בו זמנית. זה עדיין לא תחליף ללחיות במקום כלשהוא.
גם אח שלי חי בחו"ל. לא היה פה 4 שנים. הוא כל היום בקשר עם החברים והמשפחה וקולגות ואפילו מתעדכן בחדשות בישראל (ירחם השם).
והנה, לפני כחודשיים בא לביקור. ביקור צנוע של חודש. נחת עם עיניים פיורות מתדהמה וחזר עם לסת שמוטה.
מה שרואים מכאן לא רואים משם. עם כל הכבוד לטכנולוגיה.
ועדיין אם חברים אומרים לי שהם מתקשרים למשטרה ואומרים להם שיגיעו להגיש תלונה ביום למחרת אני נוטה להאמין להם, אני בטוח שיש מקרים שהם באים אבל עם מקבוצה קטנה של אנשים אני שומע הרבה תלונות אז כנראה שמשהוא שם חורק.
אני מודע לזה שיש גם הבדל בין תחנה לתחנה כי יש תחנות שיענו לשיחת 100 אחרי דקות ארוכות וכאלו שיענו מיד וגם יגיעו מהר.
ההתפעלות היחידה שלי שאני מגיעה לישראל זה על איך חלק מאלו שאני מכיר מתבכיינים על יוקר המחייה אבל חיים כמו מלכים, חוץ מזה אני לא מופתע בביקורים שלי, הים אותו ים והע....
אני הייתי משאיר את הדיון בנושא מוסך.
לגבי המשטרה או כמו כל דבר אחר שני אנשים , שלוש דעות.
בתור אחד שמדי פעם מתנדב במשטרה (מתמ"ד מג"ב) ונחשף לקשר, אז כמו בכל ארגון גדול יש ויש מקרים.
לא תמיד יש ניידות פנויות, וחוויה של אחד היא לא של האחר.