רק תוודא שיש לקסדה תקן ECE או DOT.
הבדיקה נעשית ע"י משרד התחבורה שהובילה מגיעה לארץ.
במידה וכל תקין החבילה משוחררת למסירה (בלי טכניון או כל שיט אחר שהמציאו בארץ).
אהלן חברים
מעוניין לקנות קסדה באינטרנט מחו"ל כדי לחסוך בעלויות.
הבנתי שזה נעשה יותר קל עם השנים ועכשיו יש רק צורך בתקן ECE2205 כדי שהקסדה תעבור?
אם מישהו יכול לשפוך קצת אור בנושא הייבוא האישי של קסדות , אשמח.
תודה!
רק תוודא שיש לקסדה תקן ECE או DOT.
הבדיקה נעשית ע"י משרד התחבורה שהובילה מגיעה לארץ.
במידה וכל תקין החבילה משוחררת למסירה (בלי טכניון או כל שיט אחר שהמציאו בארץ).
ברוב מסלולי המשלוח לישראל יחיבו אותך בעוד עמלות חבויות לרבות הבדיקה של משרד התחבורה.
יש חלק מהמסלולים זה יהיה מאוד יקר וחלק רק 150 של.
המסלול היחיד שיהיה פטור זה הגלובל שיפינג של אמזון / איביי.
היי שוב
אז הזמנתי מFC-MOTO ועשו לי שם קצת קטע מסריח, לפי האתר הזמנתי עם dhl ולטענת האתר לפני שאתה מזמין - כותבים שיקח בין 7-10 ימים.
עכשיו ברור שיש קאץ׳, הגיע לארץ תוך 3 ימים ואז בגלל שזה מסלול מוזל (ולא ידעתי את זה וכמובן שגם לא טרחו ליידע) החבילה עוברת לידי דואר ישראל...
אז שאלתי את האתר למה ומדוע זה קרה הרי אני הזמנתי עם dhl ולפי הערכת הזמן שלכם היה כתוב בין 7-10 ימים, כמובן שאין תשובה כרגע.
הוא כתב שברגע שזה עובר לדואר ישראל זה עלול לקחת 6 שבועות, וזה ממש מעצבן אותי כי ברור שאם הייתי יודע מראש שזה יקח הרבה זמן הייתי משלם על משלוח של DHL שבאמת DHL אחראים על שחרור החבילה וכ׳ו ולא על שילוח של DHL לארץ עם טיפול של דואר ישראל.
ממש ממש מעצבן, מי יודע איזה עוד עלויות הם ידחפו לי עכשיו.
כן, בדיוק הרגע הבנתי את זה. בקיצור נתראה כאן עוד חודש שאקבל את הקסדה, מקווה שתתאים כמו שצריך.
באמת שהייתי משלם על משלוח אקספרס אם הייתי יודע שזה לוקח חודש כדי להגיע, לא חושב שזה שווה את ההמתנה, באמת שלא. במיוחד שעוד רגע כבר נובמבר ויתחיל black friday אז הם יהיו מפוצצים בחבילות
הבעיה במשלוח אקספרס היא המסי שקר שאתה צריך לשלם להם בארץ. לפעמים זה מגיע כמעט לעלות המוצר עצמו.
וואלה.
אז אתה אומר שבעצם הדרך היחידה לחסוך זה עם משלוח שלוקח חודש?
אם הייתי יודע שאני לא צריך קסדה בימים הקרובים ובאמת רוצה לחסוך אז הייתי מזמין ולא הייתה לי בעיה להמתין חודש כי כבר יש לי ציוד, אבל במקרה כזה זה פשוט מעצבן שהם לא מיידעים, התמיכה שלהם שאלו אותי איפה ראיתי שהם כותבים שהם מתחייבים ל7-10 ימי עסקים והם התנצלו ואמרו שיעבירו לטיפול כדי שלא יקרה לאנשים אחרים, אני חושב שזה מקרה קביל לפיצוי מצידם אבל נראה איך יגיבו.