ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
מנסה לענות לך לפי הסדר.
1. הסגר לא נועד לרפא אלא להבטיח שלא יהיה לחץ על בתי החולים ומחלקות הקורונה.
לחץ? עדית מטות היפה צעקה שבתי החולים ריקים וצורפה לשורות (כמו הג'ינשיט היוסלס סיוון או סתיו נו עם שיער כזה קצר)
2. בדיקות מבצעים לפי הנחיות היצרן, לא רק בקורונה.
יצרן המטוש בעצמו כתב שאין להסתמך על הבדיקה הזו
3. המערכת היתה מוכנה עם תיקים ונהלים שלא בוצעו. לא יודע למה ולא בסדר- נקודה. משער שבגלל אילוצים פוליטיים.
4. יש מגיפה אמיתית, זה מסוכן ולא צחוק והסכנה קיימת למרות שאנשים חושבים אחרת. 30% מכוח האדם בביטחון חולים זה לא סבבה.
אשמח לסימוכין. תודה.
5. ישראלים שאני מכיר, כולל עבדך מפחדים באבוהה מהמחלה. התברר לי לאחרונה יש חולים במעגל שלישי בריאים וספורטיביים שסובלים מאוד ועוד לא דיברנו על הסיבוכים.
תגיד קרואים לך במקרה איצקו כלפון?
6. ממה שקראתי גורמי הרפואה בשבדיה לא בדיוק יודעים להסביר מדוע הצליח ואם בכלל התכוונו ואני לא חושב שאפשר לסכם כלום עדיין.
עזוב שבדיה לך תגור במלבורן ויקטוריה - זה שוס!
7. יש לנו אנשי רפואה ברמה הגבוהה בעולם ואף אחד לא מקבל החלטות מקצועיות מהמותן או לבד.
ברור יש לנו את מי? WHO?
8. ההנהגה שלנו בכנסת ובממשלה עסוקה בהון פוליטי, הטלת אשמה, שקרים וחוסר אחריות. אם אפשר אחרת? כן. צריך להחליף את השיטה לשתי מפלגות ולקבל יותר משילות. לצערנו, לא יקרה. כל עוד הלפיתה של הקטנות מנהלת את הגדולות נמשיך להאיץ במדרון.
אין לנו הנהגה הכל מהמריונטות
אין לי כהדיוט דרך מבוססת לדעת מה נכון לעשות, כמה בסדר או לא כל צעד שנעשה עד כה.
אממה, כאזרח מודאג לא פחות נראה לי שההדיבור על אזלת היד של השלטון, הדיון בלגיטימיות של הצעדים (כאילו שמישהו מרוויח הון פוליטי מסגר) והטענות שמכוונת לאשמים ומנוף לתירוצים הם הדבר האחרון שהמדינה צריכה. אחדות והסכמה הם הדבר הכי מועיל במצבים כאלה ואת זה אנחנו הולכים ומאבדים.
לילה טוב ובריאות
בכחול