ציטוט נכתב במקור על ידי Tap צפיה בהודעה
האמת היא שאני נמשך לחדש, ולמדרגת ביטוח הזולה..
חושב שבשביל נסיעה ארוכה של פעם בשלושה שבועות / חודש אוכל לבלוע את הצפרדע של השיוט על 110 קמש. מה גם שאף פעם לא הייתי מהממהרים בכביש..
הדילמה הוכנסה לי לראש בעקבות חבר רוכב שנים שאני מעריך את הדעה שלו שאמר שגם בשביל הפעם הזאת בחודש אני חייב את הכוח ״ספייר״ לכבישים מהירים, ששיוט בפחות מ140 בכביש 6 לצורך העיניין כבר גובל בבטיחות (לא להצליח לעקוף משאית שנוסעת על 120 לצורך העיניין..)
נ.ב
קיוויתי לתגובה ממך, מקריאת המון פוסטים בפורום הזה שמתי לב שכבר שנים אתה עוזר לחברה חדשים בתגובות ארוכות וענייניות אז תודה לך..
צ'מע...
חייב אתה לא.
רכבתי למצדה בחבורה של 250-ים, והיה בסדר. החבר'ה הקשוחים עשו טיולים "מאילת עד גבול הצפון, על 50 סמ"ק בהרכבה".
עשיתי במשך כמה חודשים אריאל-חולון על בסיס יומי עם יוסאנג 250 (וזה כבר אחרי שרכבתי שנים על כלים כבדים). שרדתי כדי לספר, והיוסאנג שרד - שייטתי איתו סביב 100 קמ"ש ועליתי ל-115 בעקיפות, רק כי ידעתי שאני על כלי עם מנוע רגיש. היה לו כוח לתת עוד 20-30 קמ"ש מעל.
בקיצור, אם אתה לא מהממהרים - אתה בהחלט יכול להסתפק ב-250. אם הנסיעה לדרום היא בגדר בילוי - תוכל גם לוותר על כביש 6 ולהאריך את הנסיעה, כדי לעשות אותה בכבישים צדדים שבהם תהנה יותר מהאופנוע.

עם זאת, אני במקומך הייתי הולך על 650 ישן - כי לי באופן אישי, החוויה על היוסאנג הייתה לא נעימה. לעשות את כביש 5 על 100 קמ"ש, אחרי שהתרגלתי לקצב 140-160 עם בנדיט 1200 היה גורם למוח שלי להכבות - הייתי מתעורר אחרי רבע שעה, בלי לזכור בכלל מה היה בפרק הזמן הזה. אומנם הטייס האוטומטי שלי טוב, אבל זה הרגיש לי לא בטיחותי. שוב מדגיש - זאת החוויה האישית שלי, ויכול להיות שאתה לא נרדם מלנסוע פחות מ-130 בכביש מהיר.