ציטוט נכתב במקור על ידי Tap צפיה בהודעה
בדיוק, נמצא כרגע במקום שהמאה הם לא אישו כזה רציני , נטו בונוס קטן .. אבל הבונוס העיקרי הוא ההפחת סיכוי לבלתמים בשנתונים של הורסיס/ויסטרום.
אסביר שניה למה אני ממליץ על NC - אני הייתי בסוף השנה שעברה עם תקציב של 20 אלף וחיפשתי אופנוע אמין, שקט, חסכוני. רכבתי במשך 3 שנים על אופנוע 500 סמ"ק ישן שלפעמים היו לו תקלות הזויות (כמו לדוגמא נשחקו השיניים של רגלית ההילוכים והיא פשוט נפלה באמצע רכיבה).

ה-NC זה אופנוע עם אופי של רכב דיזל. בספרד, פתחו מנוע של אחד לאחר 50 אלף ק"מ והמכונאי אמר שאם לא היו אומרים לו, הוא היה בטוח שמדובר בחלקים ממנוע חדש מרוב שלא היה בלאי. אני קניתי אחד עם 83 אלף ק"מ, אצלי כרגע 9 חודשים והשעון עומד אוטוטו על 97 אלף. אתה יודע כמה תקלות היו לי? 0. כלום. מעבר לבולם קדמי נוזל שאיתו קניתי את האופנוע, וטיפולים שוטפים, לא השקעתי שקל בבלת"מים, ואני לא תמיד עדין עם האופנוע.

בברזיל יש אקזמפלר מיתולוגי שהגיע ל-440 אלף ק"מ על מנוע מקורי. בחור יווני ביוטיוב אוטוטו חוגג 300 אלף על שלו, כשדיברנו - מעבר לטיפולים שוטפים, המנוע שלו לא נפתח מעולם. שאר הרכיבים בנויים בצורה איכותית גם הם. (אופנוע יפני המיוצר ביפן).

סתם זורק סטטיסטיקה. זה ממש לא האופנוע לכולם, אבל למי שמחפש מומנט ונוחות של אופנוע גדול אבל עלויות אחזקה של קטנוע, זה ה-דבר, ואני לא היחיד שיאמר לך את זה.