יש מצב שבחניון אתה חונה בזווית מסוימת (עלייה/ירידה), תמיד באותה הנקודה ובחוץ אתה חונה כמעט תמיד במישור?
שנית- 8 אלף לפלאג בקטנוע 125 של קימקו?
תחליף. לא אמרתי שזו הבעיה שלך אבל להזיק זה לא יזיק. גם ה12 ₪ לא יזיקו לכיס שלך אז אין לך מה להפסיד.
פלאג עולה 10 ו4 באליאקספרס.
הבוקסה לפתוח עולה 30 בארץ ואולי 10 באליאקספרס.
לכוון שסתומים זה חינם .. לא מבין למה 45 אלף קילומטר לא ביצעת
Sent from my iPhone using Tapatalk
בבקשה, תוצאה שנייה בגוגל בעברית:
http://motocheap.com/Category65/kymc...9C%D7%95%D7%A3
פלאג לא עולה 70₪.
מוזמן לבוא להשאיל ראצט עם מפתח פלאגים.
קריית יובל.
פלאג לאינובה עלה לי בבייקר 60 בפעם האחרונה שבדקתי (ואני חבר שלו.בפעם האחרונה שבדקתי. וזה כלל ליטוף אשח)
ויולה
https://www.moto-depot.co.il/product...oducts_id=8476
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 20-10-2020 בשעה 20:17.
אכן בארץ פלאגים יקרים ללא סיבה (במידות של האופנועים - לרכב עם פלאג "רגיל" זה זול מאוד). לכן, אם הפלאג שלך הולך גם לרכבים - הרווחת. אם לא - אז המחיר יהיה סביב ה-70 שקלים בארץ.
אני קונה פלאגים של NGK באיביי, וזה יוצא חצי עד שליש מהמחיר בארץ.
פלאגים מעליאקספרסס - לא ממליץ, אין לי ניסיון איתם והנזק שיכול לעשות במנוע פלאג פגום לא שווה את החיסכון הקטן.
כלי להחלפת פלאגים לפעמים מגיע בסט המקורי של הקטנוע/אופנוע. אם לא - אז בכל סט בוקסות גדול סטנדרטי יש מפתח פלאגים (לא בטוח שהוא במידה שאתה צריך).
אז אם לא זה ולא זה - גש לחנות כלי העבודההקרובה לביתך, וקנה בוקסת פלגים במידה הדרושה שתתאים לראצ'ט שיש ברשותך. זה לא אמור לעלות יותר מ-20-30 שקל.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
עוד כמה שאלות:
האם יש שיפוע בחניון?
האם אתה מחנה את הקטנוע בצורה שונה בחניון (נגיד - ג'ק צד, בעוד שברחוב אתה מחנה על ג'ק אמצע)?
מה אתה עושה אחרי שהקטנוע מסרב להניע בחניון? מוציא אותו בדחיפה לרחוב ואז הוא מניע?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
לקחתי על עצמי את הניסיון עם פלאגים מאליאקספרס ולא ראיתי תקלות.. עד שבנתיים הכלי נמכר
[QUOTE=KKatkov;172441]עוד כמה שאלות:
האם יש שיפוע בחניון?
האם אתה מחנה את הקטנוע בצורה שונה בחניון (נגיד - ג'ק צד, בעוד שברחוב אתה מחנה על ג'ק אמצע)?
מה אתה עושה אחרי שהקטנוע מסרב להניע בחניון? מוציא אותו בדחיפה לרחוב ואז הוא מניע?[/QUOT
החניון מישורי. גק אמצע תמיד. אני דוחף אותו החוצה ורק אחרי 10 דקות הוא מתעורר.
החניון לא בית קברות, ניסיתי גם לחנות אותו ליד היציאה במקום מאווור וזה לא עוזר.
כמו שאמרתי ממש דימוי של קליטה סלולרית.
בפעם האחרונה שחניתי וניסיתי לצאת ולהניע הוא ממש נשמע חנוק וסתום מה שלדעתי שולל את האפשרות של פלאג ושסתומים.
קשה לי להאשים את המנוע זה יותר מזכיר לי אוויר ודלק.
מעניין. למה שהקרבורטור יתרוקן בתוך החניון? הקרבורטור צריך אוויר גם שהקטנוע עומד?
לא שמתי לב לשלולית דלק אבל אני אתחיל לבדוק.
KKatkov לפעמים הקטנוע מתעצל להניע מהר אבל מניע בסוף. בתוך החניון אין לו סיכוי וניסיתי כמה מקומות חניה מאווררים גם.
הבעיה הזאת מטרידה אותי כי אני לא רוצה להחנות בעבודה בחוץ.
מציע שתתחיל עם כיוון שסתומים..
שלולית דלק אתה לא תראה כי הוא מתאדה
2 תבדוק איכות צינורות הדלק