עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345
תוצאות 61 עד 67 מ 67

אשכול: חומוס ביתי

  1. #61
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    לא הבנתי רק מאיפה הוא בא, ומי החליט שהוא אבן יסוד קולינרית...

    נאור, לא נשמע לך קונספירציה של יצרני הג'ינס? לא מספיק שאתה תקוע במכנס המעפן הזה כל היום כדי להיראות מגניב, כדי להסיח אותך מכמה הוא לא נוח הם גם עשו אותך מכור למלח. ברגע שמתחילים ללבוש מכנסיים נוחות מיד יורד החשק ב-27%.
    וואלה קאז אין לי מושג אני בדיוק כמוך קיבלתי את ההשכלה שלי מדוד אינטרנט
    רק שעוד לפני חוק הנישואים בבני אדם עשיתי ניסויים בעצמי עם דיאטה קיטוגנית וצומות (מים). לעיתים של ימים.
    אז - דוד אינטרנט אמר "תעשה מה שבא לך רק אל תשכח מלח! הוא מכיל אלקרוליטים"
    נגיד
    https://www.youtube.com/watch?v=p1F9Z81j04w

    לדעתי אין יותר מדי מלח - פשוט משתנים אותו

    כל המשקאות האיזוטונים מכילים מלחים

    בעבר המלח היה שווה משקלו בזהב


    ורק קאז לא רצה מלח אמרתי לו וואלק קאז מה יש לך מהמלח?

  2. #62
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    לא הבנתי רק מאיפה הוא בא, ומי החליט שהוא אבן יסוד קולינרית. למה לא מנסים שזה יהיה טעים מהמזון עצמו?
    אופס הקדשתי תגובה שלמה מבלי להתיחס לחלק השני של המשפט
    מה שנקרא - הוצאתי דברים מהקשרם. איזה מעאפן אני.

    אני מסכים.
    היום הכל בייפרודקטס של תירס וסויה GMO (בעיקר סוכרים)
    זה למה אין טעם באוכל
    הכל קונספירציה של ביל גייטס קלאוס שוואב והאתיופי סוטה המין ההוא מהאום

    וברצינות - זה למה אין טעם באוכל

    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 18-12-2020 בשעה 02:27. סיבה: ספאמר התעורר באמצע הלילה

  3. #63
    Member הסמל האישי של Ey@l
    תאריך הצטרפות
    Sep 2017
    הודעות
    137
    מלא שטויות....החצי שקל שלי,
    כשטוחנים את החומוס הטחינה השום והכמון,מומלץ להשתמש בקרח במקום מים(המהדרין מקפיא מים של הבישול)
    ככה החומוס יוצא לבן...

    אגב,אפשר להשתמש בחומוס מקופסת שימורים,באופן מפתיע הטעם לא נפגע.

    עוד משהו...חומוס ביתי ללא חומרים משמרים כולל שכבת שמן לא מומלץ לאכול יותר מיום יומיים גג

    בתאבון

  4. #64
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Sep 2018
    הודעות
    2,066
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ey@l צפיה בהודעה

    אגב,אפשר להשתמש בחומוס מקופסת שימורים,באופן מפתיע הטעם לא נפגע.

    עוד משהו...חומוס ביתי ללא חומרים משמרים כולל שכבת שמן לא מומלץ לאכול יותר מיום יומיים גג

    בתאבון
    אובג'קשיין יור אונור.
    1. חומוס מקופסאות שימורים יכול להיות מקסימום בסדר, שום דבר מעבר. משתמש בחומוס מקופסאות שימורים רק לבישולים ועם הרבה תיבול.
    2. אפשר להחזיק חומוס טרי טחון או מעורבב במקרר יותר מיומיים. זה לא קורה בדרך כלל אבל שום בעיה.

    מעלה מהאוב את החומוס של מיקי, מורי ורבי שעשה את החומוס המדהים ביותר EVER:
    חלק ראשון
    חלק שני
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021


  5. #65
    Senior Member הסמל האישי של moonshield
    תאריך הצטרפות
    Nov 2015
    הודעות
    1,877
    kaz,
    אם אתה רוצה תחליף 'טבעי' למלח שולחן (שהוא חומר טבעי לכשעצמו) אתה יכול להשתמש בגבעול סלרי. כשהייתי מכין מרקים לילדים שלי כשהיו תינוקות (אחחח התקופה הזאת שהם היו אוכלים הכל....) הייתי משתמש בגבעול סלרי כדי להמליח את המרק. עובד טוב גם בציר (ירקות/עוף וכו'), ועל הדרך מוסיף ניחוח מעניין יותר מזה שהמלח מוסיף (שזה שום ניחוח).

  6. #66
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Mar 2018
    הודעות
    799
    מונשילד, תודה. ירק מעניין, מסתבר שזה מלח מגנזיום -
    https://en.wikipedia.org/wiki/Celery_salt
    אני לרוב נמנע מירקות עם עלים פתוחים, והתברר שהמלח הגס שהיה לי עושה את העבודה.


    התחיל לצאת טוב.


    ניסיתי בלי להשרות כי היתה לי דודא premium -
    - שטיפה ועיסוי בכלי עם מי סבון
    - 30 דקות באינסטנט פוט על לחץ גבוה
    - מוציא, מחליף מים כמה פעמים עד שהגרגירים מתקררים, מעסה קצת שוב - בשלב הזה הקליפות כבר יורדות
    - עוד 30 דקות בפוט
    - מעביר את מי הבישול, מחכה שהגרגירים יתקררו
    - מוסיף קצת מלח גס, קצת מלח לימון, מי בישול (לא תמיד צריך להחזיר את כל הכמות) ומעל כל זה טחינה, וטוחן.

    יצא סבבה ברמת מחמאות, ולא הורגש שינוי במאזן הגזים.

    אני לוקח חזרה את התלונות על בלנדר המוט - עובר דרך החומוס כמו סכין דרך חמאה. לא יודע מי בכלל מעביר סכין בחמאה בימינו, הממרה הרלוונטית צריכה להיות "חלק כמו בלנדר מוט דרך גרגירי חומוס שבושלו באינסטנט פוט".

    גם בעניין הבלנדר, אם אין קערה זמינה לניקוי המוט בשיטת ירושלמי, אפשר להפעיל אותו תחת מים זורמים על מהירות גבוהה בזמן שהיד השניה סוגרת את רוב הפתח, נראה שזה מוריד את הרוב.


    חושב להתחיל להוסיף פול, כמו שהיו עושים בסנהדרין. תוהה אם אפשר לשים בצנצנת / כפפת סיליקון ולבשל ביחד עם החומוס בפוט?

  7. #67
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Mar 2018
    הודעות
    799
    פול קטניה קשוחה. יומיים השריה, 40 דקות באינסטוש על לחץ גבוה, עדיין לא נימוח. אולי זה זה הזמן להשתמש בנשק יום הדין - הסודה שקניתי בזמנו לחומוס.

אשכולות דומים

  1. ייבוא אישי של קסדה
    על ידי Lepessi בפורום פורום ציוד
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 23-06-2021, 19:35
  2. ייבוא אישי חד פעמי - פרוצדורה?
    על ידי dwnetanel בפורום הפורום החשמלי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-12-2019, 00:56
  3. סיפור אישי והמלצה - תאונות
    על ידי The Jester בפורום אוף טופיק
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 29-04-2019, 13:16
  4. יש מצב ליבוא אישי של הכלי הזה?
    על ידי s_lapid בפורום כללי
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 05-07-2017, 17:30
  5. T max 17 יבוא אישי
    על ידי Orelnoah בפורום כללי
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-05-2017, 14:53

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO