עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 24 מ 24

אשכול: R1200R, מה הוא אומר

Senior Member
    הכל טוב ויפה, אבל סחבק פחות מתעניין באופנועים מהעשור האחרון, בטח בימרים..

מה עם הדגם מהעשור הקודם, עם המזלג המדומה והקפיץ מעל הרדיאטור? כזה שאף אחד לא יבוא עם טנדר לגנוב כי למי תמכור את החלקים? כזה יש בארץ?

ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה

מה עם הדגם מהעשור הקודם, עם המזלג המדומה והקפיץ מעל הרדיאטור? כזה שאף אחד לא יבוא עם טנדר לגנוב כי למי תמכור את החלקים? כזה יש בארץ?
    תנוח דעתו של סחבק - הגנבים לוקחים הכל. גם כלי שנמכרו 10 יחידות ואין מה לעשות איתו, גם אותו לוקחים.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner

המתלה הזה עבד טוב ועדיין עובד טוב בGS, שקיעה קלה בבלימה חזקה והרגשה של פרונט יציב במחיר של משקל יותר כבד אבל בקטגוריה הזאת משקל קל זה לא הפרמטר הכי חשוב.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
    תנוח דעתו של סחבק - הגנבים לוקחים הכל. גם כלי שנמכרו 10 יחידות ואין מה לעשות איתו, גם אותו לוקחים.
    לא אם החנית ליד GS חדש

דרזדנר, אם אתה אוהב את התחושה מהבוקסר, למה הלכת על הפרלל הבינוני והסביר שלהם?

לא אם החנית ליד GS חדש

דרזדנר, אם אתה אוהב את התחושה מהבוקסר, למה הלכת על הפרלל הבינוני והסביר שלהם?
    הR1200R הדגם האחרון לפני ה1250 נשקל ברצינות, אבל הגעתי למסקנה שאני אוהב את תנוחת הSUV של עולם האופנועים, ומצד שני הGS מנופח מידי, האורבן קירור אוויר היה הכי כיפי אבל היה נדרש עוד השקעה כספית רצינית להביא אותו למצב שהוא יותר מאופנוע לעיר והסביבה.
    תוסיף לזה שהאמינות של במוו לא משהוא ואני הייתי בפוסט טראומה מגל ההנע של מוטו גוצי.

כרגע מרוצה מהטרייסר 900, הוא מפתיע בשביל אופנוע יפני.

Senior Member הסמל האישי של erani99

בוודאי שיש, התכוונת לשנים 2006~7? .. יש מדי פעם כאלו מופיעים ביד 2
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Senior Member
    לא ראיתי ביד2, חשבתי שאולי לא הביאו כי הוא לא מספיק מגניב, כמו שלא הביאו את ה- NC7X0S..

ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    ה-R1200R הוא מהכלים היותר אהובים עליי בליין הבוקסרים של ב.מ.וו - מדגמי 2015 ומעלה, כולל ה-1250 המדהים. גם מעדיף אותו על פני אחיו בעל החצי פיירינג - ה-R1200RS / R1250RS.
    לדעתי זה גם אחד הכלים היותר מפוספסים בישראל. כולם קונים GS, אבל למי שלא נכנס לשבילים - ה-R1200R עשוי להיות מתאים יותר.

כאן התאהבתי בו:
    http://fullgaz.co.il/%d7%91-%d7%9e-%d7%95%d7%95-r1200r-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-
    %d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%9d/

כתוב יפה

הבעיה היא שה-R1200R, כמו ה-RT בסגמנט שלו, הוא אופנוע מצוין ששואף לשלמות, ובצילו של ה-GS הוא פשוט מתפספס.

זו לא בעיה, זו הזדמנות

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    הR1200R הדגם האחרון לפני ה1250 נשקל ברצינות, אבל הגעתי למסקנה שאני אוהב את תנוחת הSUV של עולם האופנועים, ומצד שני הGS מנופח מידי, האורבן קירור אוויר היה הכי כיפי אבל היה נדרש עוד השקעה כספית רצינית להביא אותו למצב שהוא יותר מאופנוע לעיר והסביבה.
    תוסיף לזה שהאמינות של במוו לא משהוא ואני הייתי בפוסט טראומה מגל ההנע של מוטו גוצי.

כרגע מרוצה מהטרייסר 900, הוא מפתיע בשביל אופנוע יפני.
    אתה מתכוון שרצית תנוחת אדוונצ'ר זקופה?

גם בלי גל הינע ה-drivetrain יכול להיות תקול, אצלי במקור היה ריקול שהיה צריך להחליף איזשהו מיסב מאחור שהיה נשחק מהר מדי..

מה הכוונה שהוא מפתיע? קופץ קדימה סתם ככה?

אגב, יש יתרון לכוסיות שתן בתור מיכלי רזרבה לנוזל בלם / קלאץ' כמו שיש על ה-R בתמונה, למעט האפשרות לראות מיד מה מצב / גובה הנוזל? ויזואלית לדעתי המלבן השחור שצמוד לידית נראה יותר טוב על נייקד, וגם משחרר מקום על הכידון - כוסית השתן צריכה כמו pedestal קטן שחוסם למשל יציאה למגני רוח (אצלי לפחות).

אתה מתכוון שרצית תנוחת אדוונצ'ר זקופה?

גם בלי גל הינע ה-drivetrain יכול להיות תקול, אצלי במקור היה ריקול שהיה צריך להחליף איזשהו מיסב מאחור שהיה נשחק מהר מדי..

מה הכוונה שהוא מפתיע? קופץ קדימה סתם ככה?

אגב, יש יתרון לכוסיות שתן בתור מיכלי רזרבה לנוזל בלם / קלאץ' כמו שיש על ה-R בתמונה, למעט האפשרות לראות מיד מה מצב / גובה הנוזל? ויזואלית לדעתי המלבן השחור שצמוד לידית נראה יותר טוב על נייקד, וגם משחרר מקום על הכידון - כוסית השתן צריכה כמו pedestal קטן שחוסם למשל יציאה למגני רוח (אצלי לפחות).
    כן אני מתכוון לישיבה גבוהה וזקופה, אני קורא לזה SUV כי גם ברכבים מאז שהתחלתי לנהוג בSUV סטייל או על אמת (הייתה לנדרובר אחת) אני לא יכול לחשוב על לקנות רכב "רגיל" וככה זה גם באופנועים, אני נמשך לתנוחת ישיבה הזאת, אולי בגלל שזה כמו לרכב על סוס.

הטרייסר עלה על הצפיות כי האופנוע היפני האחרון שהיה לי נמכר לפני 14 שנה בערך ומאז רכבתי על אוסטרי, גרמני, איטלקי ואמריקאי והזיכרון מהיפנים לא היה מי יודע מה, במשך השנים עשיתי כמה רכיבות מבחן על יפנים ואף פעל לא פסלתי על הסף פשוט לא היה להם את הדבר הזה שאי אפשר לקרוא בפרוספקטים, לטרייסר יש את זה ובצבע הכחול מט אני חושב שהוא גם נראה טוב.
    אז הוא הפתיע בכמה טוב הוא מרגיש על הצד, בכמה המנוע הזה גמיש והמשקל הקל שמורגש אל מול הXR900, עדיין היה מפתיע אבל מאכזב זה לראות שהיפנים יתקדמו בכל הקשור במתלים אבל עדיין הם נופלים מהמתחרים האירופאים, את המזלג הקידמי הצלחתי לכוון שיעבוד כמו שצריך אבל האחורי אין באמצע, זה או כיוון שהוא נוח לטיולים או כיוון שהוא חד לסיבובים אין באמצע, הבולמים של WP יכולים לעשות גם וגם בלי בעיה, אבל זה לא משהוא שכמה מאות יורואים לא יכולים לפתור.