הכל טוב ויפה, אבל סחבק פחות מתעניין באופנועים מהעשור האחרון, בטח בימרים..
מה עם הדגם מהעשור הקודם, עם המזלג המדומה והקפיץ מעל הרדיאטור? כזה שאף אחד לא יבוא עם טנדר לגנוב כי למי תמכור את החלקים? כזה יש בארץ?
הR1200R הדגם האחרון לפני ה1250 נשקל ברצינות, אבל הגעתי למסקנה שאני אוהב את תנוחת הSUV של עולם האופנועים, ומצד שני הGS מנופח מידי, האורבן קירור אוויר היה הכי כיפי אבל היה נדרש עוד השקעה כספית רצינית להביא אותו למצב שהוא יותר מאופנוע לעיר והסביבה.
תוסיף לזה שהאמינות של במוו לא משהוא ואני הייתי בפוסט טראומה מגל ההנע של מוטו גוצי.
כרגע מרוצה מהטרייסר 900, הוא מפתיע בשביל אופנוע יפני.
אתה מתכוון שרצית תנוחת אדוונצ'ר זקופה?
גם בלי גל הינע ה-drivetrain יכול להיות תקול, אצלי במקור היה ריקול שהיה צריך להחליף איזשהו מיסב מאחור שהיה נשחק מהר מדי..
מה הכוונה שהוא מפתיע? קופץ קדימה סתם ככה?
אגב, יש יתרון לכוסיות שתן בתור מיכלי רזרבה לנוזל בלם / קלאץ' כמו שיש על ה-R בתמונה, למעט האפשרות לראות מיד מה מצב / גובה הנוזל? ויזואלית לדעתי המלבן השחור שצמוד לידית נראה יותר טוב על נייקד, וגם משחרר מקום על הכידון - כוסית השתן צריכה כמו pedestal קטן שחוסם למשל יציאה למגני רוח (אצלי לפחות).
כן אני מתכוון לישיבה גבוהה וזקופה, אני קורא לזה SUV כי גם ברכבים מאז שהתחלתי לנהוג בSUV סטייל או על אמת (הייתה לנדרובר אחת) אני לא יכול לחשוב על לקנות רכב "רגיל" וככה זה גם באופנועים, אני נמשך לתנוחת ישיבה הזאת, אולי בגלל שזה כמו לרכב על סוס.
הטרייסר עלה על הצפיות כי האופנוע היפני האחרון שהיה לי נמכר לפני 14 שנה בערך ומאז רכבתי על אוסטרי, גרמני, איטלקי ואמריקאי והזיכרון מהיפנים לא היה מי יודע מה, במשך השנים עשיתי כמה רכיבות מבחן על יפנים ואף פעל לא פסלתי על הסף פשוט לא היה להם את הדבר הזה שאי אפשר לקרוא בפרוספקטים, לטרייסר יש את זה ובצבע הכחול מט אני חושב שהוא גם נראה טוב.
אז הוא הפתיע בכמה טוב הוא מרגיש על הצד, בכמה המנוע הזה גמיש והמשקל הקל שמורגש אל מול הXR900, עדיין היה מפתיע אבל מאכזב זה לראות שהיפנים יתקדמו בכל הקשור במתלים אבל עדיין הם נופלים מהמתחרים האירופאים, את המזלג הקידמי הצלחתי לכוון שיעבוד כמו שצריך אבל האחורי אין באמצע, זה או כיוון שהוא נוח לטיולים או כיוון שהוא חד לסיבובים אין באמצע, הבולמים של WP יכולים לעשות גם וגם בלי בעיה, אבל זה לא משהוא שכמה מאות יורואים לא יכולים לפתור.