עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 38 מ 38

אשכול: הונדה: רבל חדש בנפח 1,100 סמ"ק

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    הצלחתי למצוא אתר אמרקאי שכותב שהמחיר של הרבל 1100 יעמוד על 9300 דולר שזה בדרך מתורגם ל9300 יורו באיחוד, במחיר הזה (זול מאד) הרבל 1100 יקרוץ למי שמחפש נייקד ללא יומרות ספורטיביות וזה כבר נשמע יותר טוב כי בעולם הקרוזרים יהיו לו קשה.

Senior Member
    אני אזרוק כמה מחשבות ממה שראיתי ממחנה ה-NC, שמורכב ברובו מרוכבים מבוגרים, בני 40-50 ומעלה. הרבה רוכבים הולכים על ה-DCT משלל סיבות, לדוגמא מבוגרים עם בעיות פרקים שיש להם בעיה להשתמש כל הזמן בקלאץ', או כאלו שפשוט לא רוצים ללמוד הילוכים (אמריקה נניח), אופנוע ראשון וכו'.

להרבה מהמבוגרים האלה, אופנוע בסגנון הרבל מזכיר "אופנוע אמיתי"/"אופנוע של פעם", ואני בטוח שלפחות חלקם היו שוקלים אותו עם גיר DCT. תוסיפו לזה קהל של היפסטרים צעירים שרוכבים בין היתר בשביל הפוזה והלוק, כאלו שקונים כלים כמו ה-650 של אנפילד, ה-W800 של קוואסאקי וכדומה, ולשווק באמריקה, מדינה שבה הגיר הרגיל ברכב הולך ונעלם, אופנוע קרוזר גדול עם גיר אוטומטי? אני לא אתפלא אם תהיה נישה קטנה מסביבו והוא יהפוך לדגם קאלט. עד כה, לא ראינו אופנוע "פוזה" אוטומטי.

עכשיו, אם המנוע הזה היה נדחף בקפה רייסר, הייתי שוקל רכיבת מבחן.

ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    אני אזרוק כמה מחשבות ממה שראיתי ממחנה ה-NC, שמורכב ברובו מרוכבים מבוגרים, בני 40-50 ומעלה. הרבה רוכבים הולכים על ה-DCT משלל סיבות, לדוגמא מבוגרים עם בעיות פרקים שיש להם בעיה להשתמש כל הזמן בקלאץ', או כאלו שפשוט לא רוצים ללמוד הילוכים (אמריקה נניח), אופנוע ראשון וכו'.

להרבה מהמבוגרים האלה, אופנוע בסגנון הרבל מזכיר "אופנוע אמיתי"/"אופנוע של פעם", ואני בטוח שלפחות חלקם היו שוקלים אותו עם גיר DCT. תוסיפו לזה קהל של היפסטרים צעירים שרוכבים בין היתר בשביל הפוזה והלוק, כאלו שקונים כלים כמו ה-650 של אנפילד, ה-W800 של קוואסאקי וכדומה, ולשווק באמריקה, מדינה שבה הגיר הרגיל ברכב הולך ונעלם, אופנוע קרוזר גדול עם גיר אוטומטי? אני לא אתפלא אם תהיה נישה קטנה מסביבו והוא יהפוך לדגם קאלט. עד כה, לא ראינו אופנוע "פוזה" אוטומטי.

עכשיו, אם המנוע הזה היה נדחף בקפה רייסר, הייתי שוקל רכיבת מבחן.

לגבי למידת הילוכים זה בעיה מעולם הרכב אבל היא לא תקפה לאופנועים, האמריקאים אף פעם לא הראו עצלנות להעביר הילוכים שמדובר באופנוע.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    הצלחתי למצוא אתר אמרקאי שכותב שהמחיר של הרבל 1100 יעמוד על 9300 דולר
    ספורט גלייד 2020 עולה $18600 שזה פי 2 ושוקל 317קג שזה פי 1.5 מהונדה. לא פלא שמכירות של הרלי יורדות.

Senior Member
    לגבי למידת הילוכים זה בעיה מעולם הרכב אבל היא לא תקפה לאופנועים, האמריקאים אף פעם לא הראו עצלנות להעביר הילוכים שמדובר באופנוע.
    איך אמר בוב דילן? Times, they are a changing...

קטנועים אוטומטיים הם מושא לבדיחה באמריקה. קרוזרים הם אחד מאותם "סמלי גבריות" אמריקאים בולטים. גיר אוטומטי יעשה את הז'אנר ליותר נגיש למגוון רוכבים שלא בהכרח היו עולים על אופנוע אחרת.

ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    ספורט גלייד 2020 עולה $18600 שזה פי 2 ושוקל 317קג שזה פי 1.5 מהונדה. לא פלא שמכירות של הרלי יורדות.
    כמו שכתבתי אם המחיר הנמוך של הרבל עכשיו יש לו סיכוי בקטגוריות אחרות אבל כקרוזר קהל היעד לא ממש יקנה כי הוא יותר אופנוע נייקד רך מאשר קרוזר.
    כמי שרכב על הספורט גלייד והפאט בוב אין בכלל מה להשוות עם המנוע 1100 של הונדה (רכבתי על האפריקה החדש), הארלים עם ה1.8 ליטר עוקרי אספלט וגם יודעים לפנות בזכות מתלים טובים בהרבה מאלו שתקבל ברבל.
    המכירות של הארלי לא יורדות בגלל המחיר,שרוכבים על האופנוע רואים על מה משלמים, הגימור הוא ברמה מטורפת, במוו מוכרת אופנועים סביב המחיר הזה ללא בעיה ומחזיקה במקום הראשון בגרמניה עם הGS.

ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    איך אמר בוב דילן? Times, they are a changing...

קטנועים אוטומטיים הם מושא לבדיחה באמריקה. קרוזרים הם אחד מאותם "סמלי גבריות" אמריקאים בולטים. גיר אוטומטי יעשה את הז'אנר ליותר נגיש למגוון רוכבים שלא בהכרח היו עולים על אופנוע אחרת.
    יש כזה "אופנוע" קוראים לו CAN AM ואפשר לרכב עליו עם רשיון רכב מה שקורץ לקהל הזה שאתה מדבר עליו, לא יודע איך הולך להם באמריקה אבל בגרמניה אני רואה יותר ויותר רוכבים מבוגרים שעוברים לזה, השנה ראיתי כמויות שלא ראיתי בעבר וכל הרוכבים מבוגרים, לא ראיתי מישהוא מתחת לגיל 50 רוכב עליהם
    עוד דבר שמראה את המגמה הזאת זה שCAN AM הוציאו דגם זול משמעותית שפונה לקהל צעיר יותר ועד היום אחד לא ראיתי על הכביש
    845594.jpg

Senior Member
    יש כזה "אופנוע" קוראים לו CAN AM ואפשר לרכב עליו עם רשיון רכב מה שקורץ לקהל הזה שאתה מדבר עליו, לא יודע איך הולך להם באמריקה אבל בגרמניה אני רואה יותר ויותר רוכבים מבוגרים שעוברים לזה, השנה ראיתי כמויות שלא ראיתי בעבר וכל הרוכבים מבוגרים, לא ראיתי מישהוא מתחת לגיל 50 רוכב עליהם
    עוד דבר שמראה את המגמה הזאת זה שCAN AM הוציאו דגם זול משמעותית שפונה לקהל צעיר יותר ועד היום אחד לא ראיתי על הכביש
    845594.jpg
    לא מזכירים את המפלצת הזו בפורום לאופנועים.
    זה נראה כמו תאונת דרכים בין גולדווינג לרכב משפחתי.