עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 41

אשכול: אופנוע ללא הגבלת תקציב

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    אם המטרה היא "להנות מכל העולמות", כדבריך. והתקציב הוא 200k, כדבריך.
    ואתה לא מחפש עכשיו את האופנוע הכי יקר ועם הכי הרבה פוזה שיש, אז תקנה 2.
    אחד לכביש ואחד לשטח, בשטח גם תלמד לרכב וגם תוציא אגרסיות מיותרות. ככה בכביש תהיה יותר רגוע.
    התקציב נאה בהחלט כדי להשאיר לך עודף גם אחרי שני אופנועים טובים.
    ואם הוא לא בעניין של רכיבת שטח?

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי erez59 צפיה בהודעה
    לאן אתה רץ?
    עדיין לא הוצאת רישיון A וכבר אתה מדבר על אופנוע של מאתיים אלף שקל??
    CBR500 לא צריך רישיון A. תמצא לך משומש, יד 1, מטופל בחברה ותתחיל לחוות אתו את הכניסה לעולם האופנועים. אחרי שתבין שאופנוע, זה לא קטנוע אוטומט של ימאהה, עם כל החסרונות וכל היתרונות, רק אז תתחיל לחשוב להשתדרג לאופנוע אמיתי, כי למען האמת, חצי ליטר סטנדרטי, זה לא בדיוק אופנוע אמיתי...
    עניתי על זה כבר. אני רוצה לדעת איזה כלי מעבר מתאים למטרה הסופית. לא רצתי לשום מקום..

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    אם המטרה היא "להנות מכל העולמות", כדבריך. והתקציב הוא 200k, כדבריך.
    ואתה לא מחפש עכשיו את האופנוע הכי יקר ועם הכי הרבה פוזה שיש, אז תקנה 2.
    אחד לכביש ואחד לשטח, בשטח גם תלמד לרכב וגם תוציא אגרסיות מיותרות. ככה בכביש תהיה יותר רגוע.
    התקציב נאה בהחלט כדי להשאיר לך עודף גם אחרי שני אופנועים טובים.
    הכוונה לעולמות היא בתשובה ל"קידוזו"..לא דובר כאן על שטח בשום צורה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Metronome_ צפיה בהודעה
    זו שאלה לחוכמת ההמונים?

אז נתחיל מהקל, הכי אמין? - חייב להיות יפני, דעת העדר.
    אה, אבל לא ימאהה, אה... רגע גם לקוואסקי יש כמה מתנגדים אז נשארת עם הונדה וסוזוקי.

החומרים הכי טובים? סוזוקי נופל כאן.

נשארת עם הונדה... אם תמשיך למקסם גם זה ייפסל.

עזוב שטויות, תרכב, תבדוק, תתנסה.

תבחר מה שעושה כיף.
    תודה על התשובה. אבל באמת מנסה להבין אם יש את האופנוע שהוא ה"פרארי של האופנועים" ויודע מה גם פרארי במקרה הזה זו לא הגדרה מספיק טובה לדוגמה כי הישיבה בה לטיולים לא נוח ואחרי נסיעה של שעתיים אתה עם גב תפוס.. מניסיון.
    אבל לדוגמה "בנטלי קונטיננטל gt " בהחלט עונה על מה שחיפשתי כאן.. מצד אחד מנוע מפלצתי שמגיע מ0 ל100 ב3.7 שניות מצד שני רכב מנהלים ברמות הגבוהות ביותר..
    יש כזה באופנועים?

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    ציטוט נכתב במקור על ידי yaki1991 צפיה בהודעה
    תודה על התשובה. אבל באמת מנסה להבין אם יש את האופנוע שהוא ה"פרארי של האופנועים" ויודע מה גם פרארי במקרה הזה זו לא הגדרה מספיק טובה לדוגמה כי הישיבה בה לטיולים לא נוח ואחרי נסיעה של שעתיים אתה עם גב תפוס.. מניסיון.
    אבל לדוגמה "בנטלי קונטיננטל gt " בהחלט עונה על מה שחיפשתי כאן.. מצד אחד מנוע מפלצתי שמגיע מ0 ל100 ב3.7 שניות מצד שני רכב מנהלים ברמות הגבוהות ביותר..
    יש כזה באופנועים?
    אופנוע ספורט תיור עם מנוע 1400 ומעלה. אבל יש לזה מחיר בהיגוי ובהתנהגות. וממש לא נשמע כמו אופנוע שיתאים לך.

אופנוע זה לא אוטו ולא ניתן להשוואה לאוטו. עד שלא תרכב על הסגנונות השונים לא תדע מה מתאים לך ומה מעלה לך את החיוך הכי גדול על הפנים. תתחיל עם אופנוע ראשון. תפנים שאתה לא יודע כלום. אל תנסה להיות הכי חזק או הכי מהיר ואחרי שתשרוד את השנה הראשונה כבר תדע לבד מה מתאים לך.

Senior Member
    יש כזה באופנועים?
    בנטלי קונטיננטל עולה 300000$ בארה״ב. זה בערך 2 מיליון ₪ שזה פי 13 מרכב משפחתי מצאוי.

לפי הגיון הזה אתה רוצה אופנוע ב מיליון פחות או יותר. בכסף כזה אתה יכול לקנות לא 2, אלא אחד מכל סוג שקיים בארץ. כולל פאניגאלה 4.

דבר שני - בנטלי קונטיננטל זה לא רכב שימושי ביותר. וגם לא אמין במיוחד. זה רכב של פוזה נטו.

מקביל שלו זה כנראה דוקאטי דיאבל. 200000₪ של פוזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    בנטלי קונטיננטל עולה 300000$ בארה״ב. זה בערך 2 מיליון ₪ שזה פי 13 מרכב משפחתי מצאוי.

לפי הגיון הזה אתה רוצה אופנוע ב מיליון פחות או יותר. בכסף כזה אתה יכול לקנות לא 2, אלא אחד מכל סוג שקיים בארץ. כולל פאניגאלה 4.

דבר שני - בנטלי קונטיננטל זה לא רכב שימושי ביותר. וגם לא אמין במיוחד. זה רכב של פוזה נטו.

מקביל שלו זה כנראה דוקאטי דיאבל. 200000₪ של פוזה.

ברור לך שאני לא מחפש לשרוף כסף ואם יש המלצה לאופנוע שהוא כמו שציינתי נטול פוזה ועולה אפילו 40K זה גם בסדר. לא מחפש מותג ולא לשרוף כסף. בסך הכל יש לי אפשרות ואני רוצה לדעת איזה אפשרויות יש לי אם אין הגבלה של תקציב.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    אופנוע ספורט תיור עם מנוע 1400 ומעלה. אבל יש לזה מחיר בהיגוי ובהתנהגות. וממש לא נשמע כמו אופנוע שיתאים לך.

אופנוע זה לא אוטו ולא ניתן להשוואה לאוטו. עד שלא תרכב על הסגנונות השונים לא תדע מה מתאים לך ומה מעלה לך את החיוך הכי גדול על הפנים. תתחיל עם אופנוע ראשון. תפנים שאתה לא יודע כלום. אל תנסה להיות הכי חזק או הכי מהיר ואחרי שתשרוד את השנה הראשונה כבר תדע לבד מה מתאים לך.
    תודה רבה לפי מה שאני מבין מרוב התגובות כאן זה בידיוק מה שאני צריך לעשות.

Member הסמל האישי של erez59
    זה כנראה האופנוע בשבילך

‏‏לכידה.jpg
    Erez Ronen

Senior Member
    ברור לך שאני לא מחפש לשרוף כסף ואם יש המלצה לאופנוע שהוא כמו שציינתי נטול פוזה ועולה אפילו 40K זה גם בסדר. לא מחפש מותג ולא לשרוף כסף. בסך הכל יש לי אפשרות ואני רוצה לדעת איזה אפשרויות יש לי אם אין הגבלה של תקציב.
    מבין אותך, רק על תביא כדוגמה רכב של 100% פוזה במיליון ₪.
    גם לא הגדרת כל כך מטרת הנסיעות: עבודה ? טיולים? ספורט? לדב? ביחד? עיר או מחוץ לו? וכו.

אתה צריך כמת ניסיון.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    לא מחפש מותג, אבל כן מחפש את הפרארי של האופנועים...
    נותרתי מבולבל.

Senior Member
    זה דוגמה מצוינת של מישהו שיש לו כסף אבל אין לו מושג ירוק מה הוא רוצה.
    אומר ״רוצה אמין״ ומביא לדוגמה רכבי יוקרה. אומר ״לא סופרספורט״ ומביא לדוגמה פרארי.

פת״ש - רכב אמין ונוח זה לא מרצדס, זה טויוטה קורולה. כנ״ל אופנוע אמין לא עולה 200K, יותר קרוב ל-100

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    לא להיעלב אבל....או שאתה טרול, או שפשוט אתה לא מבין את המציאות כהווייתה או שאתה סתם ילד משועמם בסגר.

מברוק על כך שאין לך מגבלת תקציב, אבל זה ממש לא אומר שכאופנוע ראשון אתה חיי לפוצץ את כל התקציב על אוטופיה.

ואם אני טועה אז בעצם אתה יכול ללכת על כל אופנוע בלי לפחד מאמינות כי יש תקציב לא מוגבל מקסימום תחליף אופנוע
    כל כמה ימים, יש בת"א בחור שעושה את זה קונה ומוכר אופנועים כל כמה ימים המקורבים מכירים את ב'.

אופנוע קונים לפי רגש ולא לפי רשימת מכולת, כי מי שקונה לפי רשימת מכולת סובל (ע.ע לוקי ועלילות ה-NC הרוצחת)
    עכשיו בהנחה שאתה לא טרול, עדיין אין לך רישיון ואתה מחפש חד קרן.

בקיצור גם אם אתה הבן הלא חוקי של תשובה ושרי האריסון ולא טרול עם קרניים, לך בדרך כל בשר, תתחיל עם המצאי
    הרגיל תעשה את הדרך כמו כולם וכשתבין משהו ותחליט על כיוון מסוים והדבר יהיה רלוונטי עבורך אני אישית אקח אותך
    לסיבוב קנייה של האופנוע הכי טוב לך, בתמורה למילוי אוויר בצמיגים שלי.

שא ברכה.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Junior Member
    חבל שזו רמת הדיבור כאן.
    כתבתי במפורש ביקשתי המלצה איזה אופנוע מעבר צריך. אפשר גם לענות אחד לא מספיק ! אין צורך להשתמש בטרול או בבן של יצחק תשובה. זה מיותר ובנוסף למיותר אנשים אחרים שיחפשו משהו דומה לשלי בעתיד יתקלו בתגובות כאן ויפתחו עוד שרשורים בציפייה לתגובות נורמליות אבל כנראה שזו לא שאלה לחוכמת ההמונים.
    בנוסף כבר כתבתי שכנראה אצטרך להתנסות בכלים שונים כתגובה לאחד המגיבים כאן.
    דבר אחרון ובזה אסיים להגיב לשרשור. בשנה האחרונה קניתי 2 קטנועים חדשים מהחברה ומכרתי אותם אחרי 3000 קילומטר. בשביל לא להגיע לזה עם אופנועים שאלתי כאן וציפיתי שאולי מישהו עם ניסיון יתן לי קצת אור בעיניין. אם כבר אתם מדברים על הבנה כדאי שתבינו את הנקרא ותסתכלו טוב מה כתבתי בהודעת הפתיחה.
    בהצלחה לכולם

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    בוא.. אמרתי בלי להיעלב, נכנסת למטבח אז לא תצליח להימלט מהחום.

במידה ואתה הדבר האמתי שזה קורה רק ב-0.0000009 אחוז מהמקרים אז אתה צריך להבין שיש כאן הרבה פעמים,
    במיוחד בחופש הגדול/חגים וסגר הרבה מאד פעילות של טרולים מטרידים.

השאלות ששאלת לגיטימיות וקיבלת המון מידע חיוני, אבל למידע אמתי אתה צריך לפתוח את המרשתת ולהתחיל לחפש
    ולהבין מה הכיוון שלך.

זה כמו שאני אכנס עכשיו לפורום רכב ואשאל/אגיד אני רוצה לקנות את האוטו הכי טוב בעולם מה האופציות שלי...
    (רמת אמינות "שיחתך חשובה לנו").

בעלות על כמה קטנועים לא הופכת אותך למומחה ותשובות בפורום אופנועים לא יבואו אותך לבחירה ראויה, אם לא תדע
    לחדד את השאלה שלך. אחרי שתדע בעצמך מה אתה מחפש.

שאלת את שאלת מיליון הדולר "מה מהות החיים" ואתה רוצה לעשות דוקטורט על סמך התשובות שתקבל בפורום חצי אנונימי.
    רמז-לא ילך!

צא קצת לסוכנויות האופנועים תראה את הדגמים שב עליהם תעשה רכיבה מבחן אחרי הטסט ותראה מי מדבר אליך צמצם
    את הבחירה לעד 5 דגמים שרלוונטיים עבורך ומשם נמשיך. אני מבטיח לעזור לך כמה שתרצה.

שיהיה בהצלחה.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!