עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 106

אשכול: ב-8 לינואר 2021 תאגידי ההייטק החלו בטיהור השיח הפוליטי הגדול

צפייה משולבת

Senior Member

ב-8 לינואר 2021 תאגידי ההייטק החלו בטיהור השיח הפוליטי הגדול

ממה שאני יודע טוויטר חסמו את החשבון של טראמפ, פייסבוק ואתר Reddit הסירו קבוצות גדולות של אנשי ימין- לא קיצוני ולא נעליים.
    אפל וגוגל הסירו מחנויות האפליקציה שלהם את Parler - התשובה לפייסבוק בכל הקשור לצנזורה.
    בחשבון הטוויטר שלי חלה ירידה של עשרות אחוזים במימד החשיפה במהלך קמפיין הבחירות האחרונות. חשבונות נוספים מעידים על הסרת עוקבים מאסיבית וירידה בחשיפה. צריך לזכור שיש בפייסבוק ורדיט חשבונות וקבוצות שמזוהים כתומכי טרור, מפיצי אנטישמיות ומסיתים לאלימות נגד יהודים, לבנים במשך שנים ארוכות שלא נחסמו מעולם.

מעבר לכך, גוגל ויוטיוב (מנוע החיפוש השני בגודלו כיום) למיטב הבנתי המקצועית, מתעדפות ידיעות בעל תועלת ליברלית יותר מעשור.
    לדוגמא, במהלך הבחירות ועדיין קשה היה למצוא אזכורים שליליים על פרשת משפחת ביידן * למרות שהיו אלפי ציוצים וידיעות גם מצד בכירים בממשל ודמויות ציבוריות בנושא. טוויטר סגרה את החשבון של הניו-יורק פוסט (העיתון הרביעי בגודלו בארה"ב) שצייץ על הפרשה למשך שבועות - בתקופת הבחירות.

עכשיו מעבר לעניין של שמאל ימין שלא מעניין אותי לדון בו למרות שהוא הבסיס- קרה כאן משהו. נפל דבר.
    יש כאן התאגדות מתואמת של תאגידים מנופוליסטים שהציעו למכירה מניות לכל דיכפין ואפשרו לכל איש "ימין" להירשם ולקבל על הראש את התעמולה החד צדדית שמטרתה חסימת חופש הביטוי למי שמזוהה כ"לא שמאל" - או "לא דמוקרטי" באמריקאית. פחות מעשרה אנשים שמנהלים חברות שפועלות תחת מטריית חשאיות של "חוק השב"כ האמריקאי" (שמגן עליהם מתביעות) מחליטים עבור מאות מליוני משתמשים מה ראוי להגיד ומה צריך להישמע וביום השחור הזה- גם למי מותר להשמיע דיעות.
    בלי מליצות וחפירות אני חושש שאת התאריך הזה, עוד נזכור בעתיד.
    יום שחור לחובבי החופש.

* נתפסו שלושה כונני הארדיסק של הבן (מכור לסמים, לא נגמל) שהכילו מלבד פורנוגרפיה עדויות מצולמות, אימיילים ומסרונים שמהם עולה שהמשפחה היתה מעורבת בעסקים עם אקראינה, רוסיה וסין- כולל ג'ו, בזמן שכיהן בתפקידו. בזמן שכיהן בתפקידו וגם אחרי פעל לטובת הממשלים. רודי ג'וליאיני מחזיק בהעתק של החומר ומספר על כך בהרחבה בערוץ היוטיוב המייגע שלו. ה FBI הודה בלחץ שהחומר בידיו אך לא פרסם את הידיעה מיוזמתו במהלך קמפיין הבחירות. נציג אישר שחוקרים הלבנת הון. על בגידה (שירות מדינה זרה בתפקיד ציבורי) לא דובר שם. אך זה מה שעולה מהחומר.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    שחכת גם שפייס בוק עכשיו מאחדת את המידע מוואטס אפ ומי שלא יסכים לא יוכל להשתמש בוואטס אפ, מה יעשו עם זה לא יודע אבל טוב זה לא.

שלוחצים עשרות מיליוני אזרחים לקיר משהוא רע יכול לקרות, יש מצב שמה שקרה בקפיטול זאת רק יריית פתיחה, הדמוקרטים עומדים לשנות את ההחוקים ובזה להבטיח שילטונם ל30 שנה הבאות וזה ע"י נתינת אזרחות לכל המהגרים הלא חוקיים,מהלך כזה לא יעבור בשתיקה ועלול לפתוח מלחמת אזרחים, במפתיע למרות שמכרו לנו שתומכי טראמפ פרימיטיבים הם גילו בקיץ איפוק מול אנטיפה וBLM אבל זה עומד להסתיים.

פעם לא הבנתי למה האמריקאים צריכים נשק, וקולגה אמריקאי אמר לי בשביל היום שהממשל התהפך עלינו, בזמנו זה היה נראה לי מטורף ומנותק מהמציאות אבל היום זה נראה קרוב מתמיד

תקשורת חופשית תתן הרגשה שהדמוקרטיה לא נעלמה

המצב מאד עצוב ומקומם, השמאל והימין צריכים להתאחד למול הרוע הזה בכל מדינה.

Senior Member
    השמאל במשפחה שלי אינטלגנטי ומשכיל ועדיין סובל מכל הסמפטומים של כת רל"ב. לדעתם מדובר במהלך לגיטימי כי טרמאפ הסית את האנשים. אף אחד מהם לא ראה את הנאום המלא של טראמפ או את הוידיאו מהמקום והם יודעים בטוחים ואטומים כמו מאמינים בולשביקים. מהמשמאל לא תצמח ישועה. תאמין לי, אני חי ביניהם כמו צמח בר.
    -הבעיה שגם רוב הימנים (החושבים) מניחים שמדובר בהגזמה ולא קרה שום דבר משמעותי. לכן אני חושב שהר הגעש עומד לצבור עוד הרבה שיט לפני שתהייה התפרצות -אם בכלל יהיה אפשר להתפרץ...כי האח הגדול כיום גרוע פי 100 מהסיוט של אורוול.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

לא יאומן, PARLER הורדה מגוגל סטור נכון לעכשיו, המתחרה לפייס בוק הורדה כדי להבטיח מונופול לפייס בוק על תוכן חברתי.
    תחילת הGREAT RESET?

Senior Member
    במשפט השני בהודעה הפותחת כתבתי ואני מצטט:
    "אפל וגוגל הסירו מחנויות האפליקציה שלהם את Parler...."
    זה לא הגרייט, זה רק התשתית וההכנה לחיבור- חיבור שלא יוסר לעולם.

SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    לא יאומן, PARLER הורדה מגוגל סטור נכון לעכשיו
    אז? שניהם חברות פרטיות, הן חייבות לך משהו? אתה מבין שאפשר לפרסם דעות או להריץ רשת חברתית בלי אפליקציה בכלל?

Sent from my iPhone using Tapatalk

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    במשפט השני בהודעה הפותחת כתבתי ואני מצטט:
    "אפל וגוגל הסירו מחנויות האפליקציה שלהם את Parler...."
    זה לא הגרייט, זה רק התשתית וההכנה לחיבור- חיבור שלא יוסר לעולם.

לא האמנתי לך

ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    אז? שניהם חברות פרטיות, הן חייבות לך משהו? אתה מבין שאפשר לפרסם דעות או להריץ רשת חברתית בלי אפליקציה בכלל?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    פרטיות? לא ממש, נסחרות בבורסה ויש להם board of directors פארלר היא חברה מתחרה ואם יוכלו להוכיח שפייסבוק עשתה יד אחת עם גוגל כדי להעיף מתחרה אז הם בבעיה.
    יש כאן סוג של מונפול שמתפתח שיש מאחוריו אג'נדה פוליטית, לא סתם מדברים כבר הרבה זמן על פירוק החברות האלו לכמה חברות קטנות וזה נעשה בעבר כי כי גם בשוק חופשי יש חוקים.
    ברמת העיקרון אם אפל, גוגל, ופייסבוק על גרורותיה עושות יד אחת אין אף דרך כמעט לגורם אחר להתחרות נגדם, מכיר את זה שאתה מתלונן על ראש הממשלה ואז איזה חכמולוג אומר לך אז תרוץ אתה לכנסת? אז במקרה הזה אין את האופציה הזאת כי מישהוא דאג לחסום את זה בפניך.

Banned
    רק אל תגיד לי שקיו אמנון זה המשיח
    אין ימין שמאל והכתום הוא זרוע של הקבאל בוא לא נתבלבל

Senior Member
    אני נביא מתלמד, מחוייב להתמקד בחומר הגלם המקורי ולא בפרשנויות של האנון ולא בגימטריה של האמנון -ואת זה כותב אחד הראשונים ששיחק עם הצופן התנכ"י אי שם ב 2001, כן?
    אתה חייב לבוא לדרינק.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Banned
    פעם בראיון עבודה למוסד המראיין התגאה (התרברב) על תפקיד הפייסוש באביב הערבי והופ הקנים מופנים אלינו בפעם האלף
    (פעם זה היה בואש ומכתזית)
    https://www.youtube.com/watch?v=FRRtzq-kQZ8
    אין לי טוויטר ולא פייסוש. אומרים שווצפ מוצפן אבל מה זה שווה אם זה עובר דרך שרתים של פייסוש?
    אגב ביידן גייט זה כלום לעומת פיצה גייט
    (שני המשפטים האחרונים הם השערה/הנחה שלי ללא ביסוס)

כבר שנה שהקורטיזול בשמיים יאללה כוכב יעקב דרך, דרכת אודרוב למה עינוי הדין הזה?

https://www.facebook.com/groups/655547685264651

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ננעל!

סתאאאאם
    imagesTH3B409Z.jpg

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    לוקי יא באנדיט תיזהר

בעניין הקנים שמופנים אלינו הדור שלנו שירת בצבא וזה וואחד טראומה לראות מישהו עם מדים (שלנו) ונשק מופנה כלפינו כאילו אנחנו האויב
    (עוד באפריל עם מחסומים בשוקה תקווה)

https://www.ynet.co.il/news/article/HyZKEFwAv

ישראל חולה במחלה אוטואימיונית

צ'מע

לוקי פחות מאמין בקשר שבין חיסון הקורונה והקורונה בכלל לבין מזימה כלל עולמית.

לוקי יכול להעיד שחבר שלנו שלדעת לוקי אתה הכרת מת באופן לא רשמי כתוצאה מהקורונה - היו מחלות רקע אבל מה שהרג אותו זו ההדבקות בקורונה ממנה הוא יצא מוזלמן.
    מאחר ואני מכיר את הרופאים שטיפלו בו והוא עצמו עובד הדסה אז אני בטוח שהקורונה לא פיקציה.
    מקסימום הניתן לדון במי פיתח למה וכו\.

החיסון טוב אצלי מאוחר מדי חוסנתי במנה ראשונה לבנתיים הכל רגיל.

אני בהחלט מבין את משמעות הסגר וגם מבין את התכלית שלו.

מה שאני לא מבין או מקבל זה את ההחרגות - מפגינים בתי כנסת ישיבות מקווה ושאר החרגות שהן לא נכונות ומהוות עוול לאלפי העצמאים והשכירים שנפגעים ממנו.

לו לא היו כל ההחרגות הללו אני בהחלט חושב שהיה צריך לערב כל גורם שהוא לכפות את הסגר כולל הצבא וכן לכפות חיסונים על האוכלוסיה ( לא נכנס כרגע אם הם מוכחים או לא ויתכן שיש מקום להמתין כדי לראות את מבחן התוצאה).

מאחר וזה לא המצב והסגר בפורמט הנוכחי הוא פארסה עצובה אז אכן אין שום סיבה לערב את הצבא בנושא ואני מסכים איתך בנושא אבל מסיבות קצת אחרות.

אגב בתמונה למעלה זה פופקורן סאטן שמת על מזבח החופש להבריח וויסקי ( מונשיין).
    סוג של גיבור אמריקני אשלח צרופה בהמשך.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    שמעתי

אני מניח ש"להיות עם חופשי" זה שונה בייני ווא ביינאק וחבל אנחנו צריכים להתאחד
    אם זה ינחם אותך אני עדיין מזמין את מי שבא לו להתעטש עלי כוללה מין אללה (אמר אברם)

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    שמעתי

אני מניח ש"להיות עם חופשי" זה שונה בייני ווא ביינאק וחבל אנחנו צריכים להתאחד
    אם זה ינחם אותך אני עדיין מזמין את מי שבא לו להתעטש עלי כוללה מין אללה (אמר אברם)
    חופשי זה לגמרי לבד.

אבל אנחנו חיים בחברה

וככזאת אין לנו חופש אמיתי ולא יהיה.

אנו נהיה תמיד כפופים למגבלות ונאלץ להיות ערבים אחד לשני בפורמט כזה או אחר בכל תחומי חיינו.

זו המהות של חברה.

ואכן עדיף להיות בראש הפירמידה שם ככל הנראה יש יותר חופש מאשר בתחתית.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI