עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 106

אשכול: ב-8 לינואר 2021 תאגידי ההייטק החלו בטיהור השיח הפוליטי הגדול

צפייה משולבת

Banned
    איש יקר

בעיתות צוקה מאד נהיניתי מהסוכר בעוגה ובקפה במצדה
    וגם כשהיה לי פנצ'ר סיפקת כרית אתה אחלה ווינג מן

אבל לא תצליח לשכנע אותי שאם אתה שם מסיכה ואני לא - אני מזיק לך
    כנ"ל לגבי חיסונים התחסנת ואני לא - איך אני מזיק לך איך ????

רוצה לחסום אותי כמו חברך עם הקת בקרסול תפאדל לעונג הוא לי יש אמת שחייבת להאמר

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    איש יקר

בעיתות צוקה מאד נהיניתי מהסוכר בעוגה ובקפה במצדה
    וגם כשהיה לי פנצ'ר סיפקת כרית אתה אחלה ווינג מן

אבל לא תצליח לשכנע אותי שאם אתה שם מסיכה ואני לא - אני מזיק לך
    כנ"ל לגבי חיסונים התחסנת ואני לא - איך אני מזיק לך איך ????

רוצה לחסום אותי כמו חברך עם הקת בקרסול תפאדל לעונג הוא לי יש אמת שחייבת להאמר

לא חסמתי אותך כשהגיע לך למה שאחסום אותך כעת על הבעת דעתך?
    את זה אני משאיר לנפיחה בפרצוף ( פייספוק למי שלא הבין).

אני לא מנסה לשכנע אותך אני רק מביע דעה.

אני לא יודע אם המסיכה אכן מהווה מגן אבסולוטי אני מניח שבמידה מסויומת היא כן.

מה שאני כן בטוח בו זה בידוד שהוא בהחלט מונע הדבקה.

לראייה אני עברתי לקניות מקוונות באינטרטנט ( שאגב באופן מפליא סופר סל עומד יפה במשימה והסחורה באמת יפה - חשבתי שידחפו את כל הבררה ) ויעידו הכנופייה הירושלמית ( למרות שיש טוענים שזה באשמת הננסי) אני פחות יוצא לאוויר העולם.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אתה לא פוגע בי ןלא באף אחד. הכל בסדר.
    בדיוק כמו שהחרדים לא באמת פוגעים באף אחד בכך שהם לא משתתפים בנטל הכלכלה, או הצבא.
    בכל חברה יש את הפועלים השחורים שנושאים את העריצים מחד, והפרזיטים מאידך. זוהי דרכו של עולם.
    אגב, מהצד השני אני בטוח שהם בטוחים, בדיוק כמוני, שהם נושאים את העול שלי על כך שאני כופר (כן, כופר. לא גדול בתורה, אך גם לא בור מוחלט. נקרא לזה, חצי בור).
    הכל טוב. עניין של אמונה ופרספקטיבה. זה לא ישכנע את חברו ולהיפך.

Banned
    כן ואתה נושא אותי

איבקי עלייכי בקה

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    או ההיפך. אם החיסון יפיל אותי אתה תהיה בין השורדים שירימו אותנו.
    ואם לא,
    הרי במילא הכל ניסוי שלב 4 של פייזר. צריך גם קבוצת ביקורת, לא?
    (תכלס אין שום צורך לחסן 100 אחוז מהאוכלוסיה כדי למגר מחלה).
    אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)

Banned
    סליחה חברים עודף אלכוגול סתם נעמדתי על הרגלים האחוריות
    יפול מצידך אלף ורבבה מימינך וזה... אחלה יום אביבי קבלו חיבוקים

Senior Member
    בתור פורץ סגרים ועוקף מחסומים אין לי שום עמדה לגבי החיסון כי אני לא יודע. אני לא יכול לדעת כי אין לי המידע הגולמי המלא ולא את ההכשרה הנדרשת.
    ללא עמדה משמעו, נייטרלי לחלוטין. אומרים לי להתחסן- אני מתחסן. לא אומרים, לא מתחסן. ככה פשוט.
    האם אני מסוגל לגבש עמדה ממקום יותר טוב?
    לא יודע מה נדרש כדי להגיע למקום שבו אדע בוודאות מלאה שההחלטה להתחסן או לא, נכונה לי. משער שמדובר בשנה לפחות של לימוד מאסיבי וגם אז מי יגיש לי את המידע הגולמי ולמה...
    ובקיצור אני לא פאסיבי כנוע ונוח למניפולציות מטבעי, רק מקבל את העובדה שאני לא יכול לדעת הכל, כל הזמן. לכן אני נאלץ בזמן הזה להסתמך על מומחים והרשויות.
    ----------------------------------------------------------------------------------
    אחרי שדיברנו על החיסונים אני רוצה לחזור לעניין שלשמו התכנסנו בשרשור- חופש הביטוי.
    הנחות היסוד:
    א. התבצע מהלך מתואם מצד ענקיות האינטרנט לחסימת חופש הביטוי של מי שחושב אחרת כולל חסימת קבוצות וחסימת Parler (היום אמזון הודיעה שתפסיק לספק שירות ענן לרשת)
    ב. רשת CNN פנתה לספקית תשתית הכבלים הגדולה בבקשה להפסיק לחבר את רשת FOX.
    ג. רשתות השידור הגדולות שם וכאן מסתירות מידע, מסלפות מידע, מגזימות, מוטות ועושות הכל למען אג'נדה פוליטית ברורה.
    ד. רשתות חברתיות (מסתתרות מאחורי חקיקת חירום) ומבצעות חסימות של קבוצות בפייסבוק, Reddit ועוד.
    ה. הרשתות חברתיות יוטיוב, פייסבוק, טוויטר סוגרות חשבונות של משתמשים מזוהים כ"לא שמאל"
    ו. הרשתות מפחיתות את החשיפה והעוקבים של משתמשי ימין
    ז. גוגל פייסבוק ויוטיוב מציפות מידע שמשרת אג'נדה פוליטית ליברלית ומסתירות מידע אחר

עכשיו בקשר לדיכוי, צנזורה וסתימת פיות- מה הדבר שיגרום לך באמת לצאת מהבית עם דגל, לפיד או קילשון בצרחות שזהו, עד כאן!
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    אחרי שדיברנו על החיסונים אני רוצה לחזור לעניין שלשמו התכנסנו בשרשור- חופש הביטוי.
    אני רק אשים את זה כאן (נאור, אל תקרא בבקשה).

בתחילת שנות ה-30 של המאה הקודמת נבחרה לשלטון, בצורה דמוקרטית, מפלגה אנטי דמוקרטית בעליל. זה קרה בגרמניה, והמפלגה שנבחרה הייתה המפלגה הנאצית. את המחיר שלמה האנושות כולה (היהודים והצוענים קצת יותר מהאחרים) במליוני הרוגים, בכסף, בטראומות של השורדים וכו'. הלקח שנלמד מ"המקרה המצער" (טוב, ניסוח אנגלי ממעיט) הזה הוא שלחופש הביטוי (לדמוקרטיה ולליברליזם) יש גבולות שמעבר להם השיטה משמידה את עצמה עבור צורת שילטון שבה יש הרבה פחות חופש ביטוי, דמוקרטיה וליברליזם. את הניסוח המלומד אתם יכולים למצוא אצל קרל פופר.

מה שקרה בגיבעת הקפיטול הוא נשיא שהפסיד את הבחירות הדמוקרטיות (אגב, גם בפעם הראשונה שנבחר רוב הקולות היו נגדו, והוא נבחר רק בגלל שיטת האלקקטורים) לא קבל את הפסדו, טען - ללא שום ביסוס עובדתי - שהבחירות זויפו, והסית את תומכיו להרוס את הדמוקרטיה.

נאור יכול לטעון עד מחר שהארץ שטוחה וזה חופש הביטוי. אבל אם בעקבות זאת אנשים יהרסו מוסדות (כמו אוניברסיטאות) שטוענות ההפך אז זו הסתה. ואם הם יצליחו, אסור יהיה להגיד שהארץ לא שטוחה, והנה הלך חופש הביטוי.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה

בתחילת שנות ה-30 של המאה הקודמת נבחרה לשלטון, בצורה דמוקרטית, מפלגה אנטי דמוקרטית בעליל. זה קרה בגרמניה, והמפלגה שנבחרה הייתה המפלגה הנאצית. את המחיר שלמה האנושות כולה (היהודים והצוענים קצת יותר מהאחרים) במליוני הרוגים, בכסף, בטראומות של השורדים וכו'. הלקח שנלמד מ"המקרה המצער" (טוב, ניסוח אנגלי ממעיט) הזה הוא שלחופש הביטוי (לדמוקרטיה ולליברליזם) יש גבולות שמעבר להם השיטה משמידה את עצמה עבור צורת שילטון שבה יש הרבה פחות חופש ביטוי, דמוקרטיה וליברליזם. את הניסוח המלומד אתם יכולים למצוא אצל קרל פופר.

מה שקרה בגיבעת הקפיטול הוא נשיא שהפסיד את הבחירות הדמוקרטיות (אגב, גם בפעם הראשונה שנבחר רוב הקולות היו נגדו, והוא נבחר רק בגלל שיטת האלקקטורים) לא קבל את הפסדו, טען - ללא שום ביסוס עובדתי - שהבחירות זויפו, והסית את תומכיו להרוס את הדמוקרטיה.

נאור יכול לטעון עד מחר שהארץ שטוחה וזה חופש הביטוי. אבל אם בעקבות זאת אנשים יהרסו מוסדות (כמו אוניברסיטאות) שטוענות ההפך אז זו הסתה. ואם הם יצליחו, אסור יהיה להגיד שהארץ לא שטוחה, והנה הלך חופש הביטוי.
    אני לא היכנס לויכוח על הפסיד או לא והאם הוא הסית לאלימות או לא אבל העובדה היא שיש PURGE ברשת לכל מה שימני, פייסבוק וטוויטר הורידו דפים שאין בינם לבין הסתה ואלימות שום קשר, הם משתמשים במה שקרה בגביעת הקפיטול להוצאת תוכנית מגירה שהם רצו להוציא מזמן ועכשיו זה קורה.
    אגב אתמול נעצר אדם מזוהה עם אנטיפה שפרץ ביחד עם המפגינים לקפיטול, ניקוי של דפי וחשבונות חברי אנטיפה לא קרה נכון לעכשיו.

אז מה היה לנו, קריאות לאלימות מהצד השמאלי של המפה מותר, דעות ימניות מותר כל עוד הן לא עוסקות בשחיטות השמאל.

לפני חודש התווכחתי בפייסבוק אם שמאלנית קיצונית שרק צעקה נאצים על כל דבר שלא מתיישר עם דעותיה אז העלתי את התמונה הזאת
    fetchimage.jpg

תוך 3 דקות התמונה הוסרה ע"י פייסבוק וננזפתי שחשבוני ינעל אם אני ימשיך ככה

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    אני לא היכנס לויכוח על הפסיד או לא והאם הוא הסית לאלימות או לא אבל העובדה היא שיש PURGE ברשת לכל מה שימני, פייסבוק וטוויטר הורידו דפים שאין בינם לבין הסתה ואלימות שום קשר, הם משתמשים במה שקרה בגביעת הקפיטול להוצאת תוכנית מגירה שהם רצו להוציא מזמן ועכשיו זה קורה.
    אגב אתמול נעצר אדם מזוהה עם אנטיפה שפרץ ביחד עם המפגינים לקפיטול, ניקוי של דפי וחשבונות חברי אנטיפה לא קרה נכון לעכשיו.

אז מה היה לנו, קריאות לאלימות מהצד השמאלי של המפה מותר, דעות ימניות מותר כל עוד הן לא עוסקות בשחיטות השמאל.

לפני חודש התווכחתי בפייסבוק אם שמאלנית קיצונית שרק צעקה נאצים על כל דבר שלא מתיישר עם דעותיה אז העלתי את התמונה הזאת
    fetchimage.jpg

תוך 3 דקות התמונה הוסרה ע"י פייסבוק וננזפתי שחשבוני ינעל אם אני ימשיך ככה
    דרזדנר - מי שחושב שלאתר/עיתון/בלוג או דומים אין אג'נדה הוא תמים. זה בכלל לא קשור למה שכתבתי. הטענה שלי היא אחת: מי שקורא לפעולה נגד הדמוקרטיה (לא משנה אם מימין או משמאל) ומתבסס על שקרים (תוצאות הבחירות זוייפו, אפשר לטפל בקורונה עם כלור לניקוי אסלות) או דברים שאינם מעוגנים במציאות (ראיתי את אלוהים בחלומי והוא אמר שאני צריך להיות מלך גרמניה) פוגע במטרותיו בדמוקרטיה ובחופש הדיבור ולכן אסור לאפשר לו להתבטא.

Senior Member
    דרזדנר - מי שחושב שלאתר/עיתון/בלוג או דומים אין אג'נדה הוא תמים. זה בכלל לא קשור למה שכתבתי. הטענה שלי היא אחת: מי שקורא לפעולה נגד הדמוקרטיה (לא משנה אם מימין או משמאל) ומתבסס על שקרים (תוצאות הבחירות זוייפו, אפשר לטפל בקורונה עם כלור לניקוי אסלות) או דברים שאינם מעוגנים במציאות (ראיתי את אלוהים בחלומי והוא אמר שאני צריך להיות מלך גרמניה) פוגע במטרותיו בדמוקרטיה ובחופש הדיבור ולכן אסור לאפשר לו להתבטא.
    אף אחד לא טען שיש עיתונות נטולת אג'נדה. אבל ברמה העובדתית אף ימני לא קורא או תומך בסגירת CNN או קבוצות רל"בים את החשבון של הביידן.
    יחי ההבדל הקטן.

בכל מקרה, ג'ק דרסי וצוקרברג מתחילים לגמגם.
    ווצאפ דוחה את המהלך של איחוד (מסחר) הנתונים האישיים והציפור החזירה לנשיא הנבחר את החשבון.
    למה זה קורה?
    אולי כי המניה צוללת, אולי כי הרבה אנשים עוזבים ועלולים להתרגל לפלטפורמות אחרות ואולי כי זה הכעיס יותר מדי אנשים ואני חושב שהסיבה האמיתית היא שהרבה שמאלנים קיבלו כאפה והתחילו לפקפק בדרך.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

אם אתה בכח רוצה להיכנס לנושאים האלו אז דברים מתבררים רק מאוחר וחלקם לא התבררו לעולם עם עננה מעליהם.

זוכר את טראמפ סוכן של פוטין? אז עכשיו יש מסמכים שמוכיחים שבעצם הקנוניה הייתה של אובאמה וביידן, כל הליך ההדחה הראשון היה נגוע בשחיתות ונסיון להפיל שלטון, טראמפ אמר את זה מזמן אבל לשיטתך לא היו צריכים לתת לו לצייץ.

זוכר את פלין? עכשיו מתברר שהFBI תפר לו תיק ואיים שאם לא יודה יטפלו בבנו אז הוא הודה בעבירה קלה.
    גם לזה יש מסמכים.

אין בנאומי טראמפ שום קריאה לאלימות, השמאל מוריד את הרף כל הזמן וגם אתה ואנחנו קרובים ליום שתגיד בוקר טוב למישהיא ותואשם בהטרדה מינית.

התקשורת עיוותה כמעט כל מה שטראמפ אמר אבל הקו הישיר עם האזרחים דרך טוויטר הרס להם חלק מהתוכניות.

לגבי הבחירות מספיק לראות בעניים כדי להבין שמשהוא שם לא עבד בסדר, תוכנת מחשב שעושה טעות שכולם מסכימים שהיה באג אבל זה כביכול תוקן ורק 6000 קולות עברו לביידן.
    מדינות אם X בוחרים שלחו X+200000 פתקי הצבעה.
    זה לא פייק ניוז יש לזה הוכחות אבל אי אפשר להוכיח כרגע את ההיקף של התופעה.

וככה לסיום זוכר שמי שאמר שהסינים יצרו את הקורונה במעבדה קראו להם קונספירטורים? אז מסתבר שיותר ויותר אנשי מקצוע מתחילים להאמין שזה מה שקרה ואפילו WHO מתחילים לרדת מהעץ אחרי שסין לא אישרה להם להיכנס לסין כדי לחקור.

חופש הדיבור של השמאל האמריקאי הוא לא חופש דיבור הוא ישור קו עם אידיאולוגיה.

Senior Member

א. הטענות של טראמפ על הונאה מבוססות. עזוב את ערד ניר ונדב אייל ויתר המשוכפלים. יש מספיק מומחים ועדויות שיסבירו לך עד כמה ואיך היטו את התוצאות- בניגוד לחוק. זה שבתי המחוקקים ומערכת המשפטת החליטו לא לבדוק רק מחזק את הטענה.
    ב. ההשוואה של טראמפ לסוציאל נציונאל מגוחכת. היחידים שפועלים ופעלו כאן ושם לסתימת פיות וסגירת תחנות שידור, עיתונים וקבוצות דיון הם שמאלנים.
    ג. מה שעשו אנטיפה בשנה האחרונה הוא המקבילה הקרובה ביותר לחולצות החומות. לא רק בגלל האלימות אלא בגלל סתימת הפיות והאקטים הפולחנים הקיצוניים. לכרוע ברך? באמת?
    ד. אני לא רציתי להיכנס לדיון של ימין שמאל מסיבה אחת. השמאל הרס את היכולת לקיים דיון חופשי וכנה ע"י שלילת הלגיטימיות של כל דיעה אחרת. אני לא מדבר עליך, כן? אני כבר לא יכול לקיים דיון עם חברים ובני משפחה מבלי שאחטוף רמזים שעמדות שאני מחזיק מזכירות תקופות אפלות בהיסטוריה. אתה לא מכיר אותי, אבל לשמוע את השטויות ממי שיודע שאני נציג מוסמך של פאק דה סיסטם זה פשוט מביך.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

תוסיף גם את הfact checking של פייס בוק.
    פייסבוק משלמת לגורמים חיצוניים שיעשו fact checking בשבילה ולפיהם הם עלולים לסגור חשבונות.
    ברוב המקרים האירגונים שבודקים מזוהים עם השמאל ואירגון אחד מקבל מימון ע"י סין ככה שיוצא שסין הקומוניסטית מפעילה צנזורה בפייסבוק.
    בנוסף לזה היו מקרים שאירגון כמו USA TODAY ראה משהוא שהוא ימני מידי בשבילם אז הם יצרו כתבה לאחר מעשה ואז סימנו את הפוסט בפייסבוק כפייק וקישרו לכתבה שהכינו במיוחד בשביל זה.

קנדיס הואן כפרה עליה תובעת את הfact checkers בסופרים קורט של דלוואר.

Banned
    במהלך השנה האחרונה צונזרו ונמחקו ערוצים שלמים בטיוב וקבוצות של אלפים בפייסוש - רק כי הם לא התאימו לנארטיב והזכירו למשל את האותיות 5G ו COVID באותו משפט.
    אם אתה יוצא עם דגל לרחוב תבדוק מי קנה לך אותו נגיד סורוס?
    יש הפגנת סירים על הכנסת ביום חמישי (איסטרא בלגינא אם אתה שואל אותי)

אנשים לא טיפשים הם עוברים לאלטרנטיבות
    https://he.knowheretoknow.com/
    https://ie2020.net/
    https://live.ahava528.com/

יאללה בלגאן עוברים למימד 5