בתור פורץ סגרים ועוקף מחסומים אין לי שום עמדה לגבי החיסון כי אני לא יודע. אני לא יכול לדעת כי אין לי המידע הגולמי המלא ולא את ההכשרה הנדרשת.
ללא עמדה משמעו, נייטרלי לחלוטין. אומרים לי להתחסן- אני מתחסן. לא אומרים, לא מתחסן. ככה פשוט.
האם אני מסוגל לגבש עמדה ממקום יותר טוב?
לא יודע מה נדרש כדי להגיע למקום שבו אדע בוודאות מלאה שההחלטה להתחסן או לא, נכונה לי. משער שמדובר בשנה לפחות של לימוד מאסיבי וגם אז מי יגיש לי את המידע הגולמי ולמה...
ובקיצור אני לא פאסיבי כנוע ונוח למניפולציות מטבעי, רק מקבל את העובדה שאני לא יכול לדעת הכל, כל הזמן. לכן אני נאלץ בזמן הזה להסתמך על מומחים והרשויות.
----------------------------------------------------------------------------------
אחרי שדיברנו על החיסונים אני רוצה לחזור לעניין שלשמו התכנסנו בשרשור- חופש הביטוי.
הנחות היסוד:
א. התבצע מהלך מתואם מצד ענקיות האינטרנט לחסימת חופש הביטוי של מי שחושב אחרת כולל חסימת קבוצות וחסימת Parler (היום אמזון הודיעה שתפסיק לספק שירות ענן לרשת)
ב. רשת CNN פנתה לספקית תשתית הכבלים הגדולה בבקשה להפסיק לחבר את רשת FOX.
ג. רשתות השידור הגדולות שם וכאן מסתירות מידע, מסלפות מידע, מגזימות, מוטות ועושות הכל למען אג'נדה פוליטית ברורה.
ד. רשתות חברתיות (מסתתרות מאחורי חקיקת חירום) ומבצעות חסימות של קבוצות בפייסבוק, Reddit ועוד.
ה. הרשתות חברתיות יוטיוב, פייסבוק, טוויטר סוגרות חשבונות של משתמשים מזוהים כ"לא שמאל"
ו. הרשתות מפחיתות את החשיפה והעוקבים של משתמשי ימין
ז. גוגל פייסבוק ויוטיוב מציפות מידע שמשרת אג'נדה פוליטית ליברלית ומסתירות מידע אחר

עכשיו בקשר לדיכוי, צנזורה וסתימת פיות- מה הדבר שיגרום לך באמת לצאת מהבית עם דגל, לפיד או קילשון בצרחות שזהו, עד כאן!