מצטרף לתהייה.
-מעביר לפעמים (רק למעלה ומשלישי והלאה) בלי קלאץ' ומסתמך על העדר רעש כביטול חשש דיני נזיקין וגלגלי שיניים אכולים.
מעלה כבר שנים ללא קלאץ ומוריד ללא קלאץ עם אותו עיקרון בדיוק, הגעה לנקודה המתאימה שחרור של הגז לרגע קצר מאוד והעלאה או הורדה מהירה.הדבר מאפשר העברה מהירה מאוד(רוכב ספורטיבי בדרך כלל) וסתם מעצבן ללחוץ כל פעם הקלאץ. ללא רעש מיוחד או נזק בעשרות אלפי ק"מ. אשמח לדעות אולי בכל זאת זה פוגע ואיך בדיוק.
תודה.
ducati monster 796 2014:- טוטאלוס
עכשיו: ducati supersport 939
מצטרף לתהייה.
-מעביר לפעמים (רק למעלה ומשלישי והלאה) בלי קלאץ' ומסתמך על העדר רעש כביטול חשש דיני נזיקין וגלגלי שיניים אכולים.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
הגיר באופנוע בנוי בצורה כזאת שאם אתה מתאם מהירות נכון אז לא אמורה להיות בעיה.
תראה את הקוויק שיפטר זה עובד בצורה אחרת אבל בסופו של יום אין שום דבר מיוחד בגיר, זה אותו גיר רגיל וזה רק המשחק עם העומס של המנוע.
לא הייתי מציע את זה לכולם כולל לעצמי כי אני יודע שאני לא יחזיק מעמד לפעולה מדוייקת כל העברת הילוך כולל ההורדה ששם גם הורדה פעם פעמיים לא במקום והנזק קיים
אם אתה עושה את זה "חלק" אז אין בעיה.
אני רוכב ככה מאז ומעולם...
אני לא יודע.
לו זו הייתה כוונת היצרן, היה מתכנן גיר חצי אוטומט.
בכל מקרה, אל תשכחו להזכיר את זה, לקונה שיבוא לרכוש מכם את האופנוע.
Erez Ronen
נערך לאחרונה על ידי ducati boy; 12-01-2021 בשעה 00:33.
ducati monster 796 2014:- טוטאלוס
עכשיו: ducati supersport 939
זה לא הרעש אלה העומס על הגיר וחוסר הסינכרון במהירות בין גלגלי השיניים שיכול לשבור שיניים בגיר.
בהעברה ללא קלאץ המטרה היא להוריד עומס ולסנכרן מהירות בין גלגלי השיניים שאמורים להשתלב.
מכוון שאני לא מעביר הילוכים ללא קלאץ יש כאן מנוסים ממני שיוכלו להסביר לך איך לעשות את זה.
העלאה ללא קלאץ' באה לי באופן טבעי ולא שמתי לב אליה,
לשבור שיניים בגיר בהעלאת הילוך צריך כישרון אמיתי.
נ.ב
למי שרגיל ניתן לעבור בין ההילוכים בצורה חופשית גם בתיבה עם סינכרונים.
אז מה כל כך מסובך בפשוט לסגור גז לרגע ולהעביר?
שילוב של רכיבה חזקה, אגרסיבית, ספוטיבית (אם בכביש או אם בשטח), ואז איזה סיבוב או מכשול או וואטאבר שבו צריך להוריד או להעלות הילוך אבל לא רוצים לשחרר שתי אצבעות מגריפ שמאל.
זה לא הסחת דעת נוספת ולא נעליים. ומי שלא מבין את הצורך בהעברה בלי הילוך כנראה גם לא יבין כי הוא לא רכב ולא רוכב בצורה כזאת.
ומי שלא רוכב כך לא יבין את הצורך גם עוד 100 עמודים.
ניתן גם לחסוך את כל ההערות הציניות. בכל תשובה שלך יש עקיצה. כל תשובה. זה גורם לאנשים במקום לענות לך כמו בן אדם ולהסביר, להתעלם ממך או לענות לך בצורה שמדרדרת את הדיון ממקום ענייני למקומות אחרים.