ציטוט נכתב במקור על ידי erez59 צפיה בהודעה
רק בבקשה דלג על ההסבר של אחיזה בטוחה יותר של כל האצבעות על הגריפ, כי אני יוצא מנקודת הנחה שברוב הרכיבות שלך על כבישים ציבוריים, אתה שומר על החוק, או לפחות לא מתפרע.
אתה יכול לצאת מנקודת הנחה מוחמרת יותר- בכביש אני רוכב פחדן, וגם כשהיה לי ליטר 4 בשורה ספורטיבי לא היו בי שום יומרות לשחק אותה רוכב מקצועי/ספורטיבי.

עכשיו נעבור לשטח, שם אני מרגיש יותר בבית. מצאתי את עצמי לא פעם ולא פעמיים מגיע לאיזה סיבוב בסינגל/ סלע שהפתיע/ עלייה ללא אחיזה בכלל/ וכו' שהצריכה העברת הילוך ללא קלאץ.
רכיבה ספורטיבית, הדופק בשמיים, מליון משתנים מאיימים מסביב, לעיתים באפיסת כוחות, וצריך לקבל כמה החלטות שונות במקביל בטווח של שנייה או שתיים. אחת מהן היא להעביר הילוך ואני יודע שאם גם אחלץ על הקלאץ זה יבוא על חשבון אחת ההחלטות האחרות וסביר כי התוצאה הסופית תהיה במצב כזה התניית אהבים עם האופנוע, על הקרקע, בתנחחה מסיונרית. אין רוכב בשטח (ואני לא מדבר על טיול שבילים) שלא מכיר את זה.
בנוגע לשאר הקביעות שלך- אם אין לך שום נסיון במכונאות ו/או בהתעסקות עם גירים זה קצת יומרני מצדך לצאת בקביעה מוחלטת שהדבר מז**ן את הגיר. בטח ובטח עד למצב שאתה מצהיר שזה כלי שלא שווה קנייה.
אייל כותב שהוא מעביר על בסיס קבוע בלי קלאץ. מהיכרות רמת הידע שלו במכונאות ורמת הרכיבה שלו אני אישית הייתי קונה ממנו אופנוע עפ"י התכתבות בוואטסאפ. גם בלי תמונה. עם זאת הייתי שולל הרבה אופנועים של אחרים ש"שומרים על האופנוע" אבל אין להם מושג איך המכונה באמת בנויה.
לא הכל שחור ולבן. וזו הסיבה שעניתי לך בתחילה כפי שעניתי. אתה עונה בצורה מזלזלת מתוך נקודת הנחה שהכל שחור ולבן, בלי משתנים אחרים, ולא כך הדבר.

הילדה התעוררה, נמשיך בקרוב