זה אמיתי?
ההשתתפות עצמית לא משולמת לנהג הגרר במזומן.
היא משולמת לאחר הגרירה, לחברת הביטוח, שמסדירה עניינייה מול חברת הגורר.
יש לי כרגע צד ג' + גרר של ביטוח ישיר.
התוספת לגרר לא יקרה (130 ש"ח ממה שאני רואה) והשתתפות על הגרר היא 40 ש"ח. לא ביגי, אבל ביום שאני אצטרך גרר יהיו עלי 37.5 ש"ח.
תוהה אם מישהו מכיר / עשה עם חברה שנותנת גרר ללא השתתפות?
תו"כ שכתבתי כבר חשבתי שאפשר לשים 50 ש"ח בריפוד של הקסדה וזהו, אבל עדיין אשמח לשמוע![]()
זה אמיתי?
ההשתתפות עצמית לא משולמת לנהג הגרר במזומן.
היא משולמת לאחר הגרירה, לחברת הביטוח, שמסדירה עניינייה מול חברת הגורר.
את זה לא ציינו המוקדנים. טוב שיש פורום![]()
נזקקתי פעם אחת לשירות שלהם בערב שישי בצומת חולדה ושגריר פשוט לא הגיעו.
בהתחלה אמרו עוד 3 שעות, אחר כך רגע, יש עיכוב. הצאתי להזמין לבד? (לא) אחרי שעה תזמין לבד ונזכה אותך ב 300 ש"ח, אחר כך הנהג יצא לדרך ואחרי שמישהו מהכתומים בא לעזור (!) הנהג בישר שהיה לו פנצ'ר והוא מיד, תוך שעה וחצי מקסימום אצלי. פעם אחרת רוכב עם תקלה מכאנית חיכה 3 שעות באזור בית גוברין.
לא יודע מה השכיחות של הזמנת גרר באופונעים אבל יכול להיות שכדאי לחסוך את הכסף לגרר פרטי. במיוחד רוכבים שלא מתרחקים מהמרכז. שירות זוועה.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
24/04/2019 ננסי חודש וקצת על הכביש עם 3020 קילומטר
אני עם הבת המתבגרת שלי על כביש ירושלים ת"א בדרכנו למפגש בנות וחתולים.
ננסי שולחת אותות מכיוון הגלגל האחורי.
עוצר בצד ומגלה שהצמיג אסמתי וחסר אוויר.
טלפון מהיר לחברת ניו קופל ענו די מהר ואחרי שאלון הזדהות קצר עודכנתי שיגיע גרר תוך שלוש שעות
אמרתי לפקידה שיש לי ילדה מתבגרת עם מבט של רצח בעיניים כי היא מאחרת למפגש בנות וחתולים.
להפתעתי תוך כ10 דקות הגרריסט יצר קשר וכ30 דקות נוספות עד שהוא היה במקום.
הננסי נגררה לביל ממוטוטסט (בהמלצת מאיר מביג בויז) 50 שקלים אחר כך ויצאנו כשאנו חמושים באוויר לעבר וועידת פסגת חתולים של הילדות.
לא נדרשתי לשום תשלום נוסף.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
איך מתבצעת ההעלאה לגרר, יש להם איך להזיק לאופנוע חוץ מלהפיל אותו?
אני קורא פה שהחברות האלה בעצם משתמשות בקבלנים מקומיים -
https://carsforum.co.il/topic/600220-שרותי-גרירה-של-quotשגרירquot-או-של-quotדרכיםquot/
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אותי דווקא לקחו, אבל חייב לשבת מימין מאחורה (הכי רחוק מהנהג), שנינו עם מסכות, כל החלונות פתוחים ובלי מזגן.
בקיצור, די סיוט.
אבל מניח שבתכל'ס כל נהג עושה מה בזין שלו באותו רגע.
רק דיברתי והיה לי פנצר מאבן בשישי. 1400 שקל ומזלי היה לי ביטוח גרירה. אגב איך מעלים תמונה? ( של האבן)
או ששולחים אותה בווטסאפ (אפשר גם להקטין בכל תוכנת עריכה, אבל בווטסאפ זה בול הגודל הנדרש), ולוחצים על האייקון של התמונה במצב עריכה מהמחשב, או אם אתה בפלא, במצב "דסקטופ". בוחרים "בהוסף תמונה מהמחשב" ואחרי שבחרת, "העלה קבצים". (לפעמים בשלב של בחר תמונה, הוא כותב שהקובץ לא נפתח, אבל הוא כן מעלה אותו).
בכל מקרה, לא להשתמש בשיטה של צירוף קבצים (האייקון של האטב). זה גם יותר מסורבל, וגם גורם למי שגולש מנייד (אני) להצטרך לעבור למצב דסקטופ כדי לראותם.
תודה, אפשר לשלוח מהפלאפון? כי התמונות בפלאפון וצריך להעביר למחשב
וואו תקשיב קרה לי אותו דבר בול לפני שבוע! חיכיתי 4 וחצי שעות לגרר משגריר של הביטוח בסוף הזמנתי לבד הגרר הגיע תוך חצי שעה!! מהרגע שהזמנתי אותו ולקח לי מחיר בערך 100 150 אני כבר לא זוכרת אבל ממש זול אני חושבת שקוראים לו גרר משלם_למתחזים_בעבור_פרסום_בפורומים. זה האתר שלו:
www.fullgaz.com אחלה בן אדם
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 09-05-2022 בשעה 20:58.