עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 21 מ 21

אשכול: גרר ללא השתתפות עצמית?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ציטוט נכתב במקור על ידי מימי קעטבי צפיה בהודעה
    וואו תקשיב קרה לי אותו דבר בול לפני שבוע! חיכיתי 4 וחצי שעות לגרר משגריר של הביטוח בסוף הזמנתי לבד הגרר הגיע תוך חצי שעה!! מהרגע שהזמנתי אותו ולקח לי מחיר בערך 100 150 אני כבר לא זוכרת אבל ממש זול אני חושבת שקוראים לו גרר **z זה האתר שלו **z אחלה בן אדם
    מהסקרנות איזו חברת גרירה זאת??

לי היה אירוע מביש עם ניו קופל שנתנו לי להתייבש מעל ארבע שעות.

למרות פיצוי שהובטח לי בדמות מנוי חינם לשנה vip ועוד כמה שטיות העדפתי לשלם לחברה אחרת.

לצערי נאלצתי לוותר גם על שירותיו של יובל בר מאחר והוא עובד רק עם ניו קופל ובשום אופן אני לא חוזר לחברת ניו קופל.

חבל שיובל לא משאיר לו אופציה לחברת גרירה נוספת (מקסימום בתעריף קצת יותר יקר).

רק לציין שהשירות של יובל בר מצויין והטענות הן לניו קופל

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
    נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 09-05-2022 בשעה 20:59.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    לא מאמין שנפלת בפח שלה.
    היא פרסמה היום גם בגיפולוג.

ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    לא מאמין שנפלת בפח שלה.
    היא פרסמה היום גם בגיפולוג.
    אני כמעט ולא נכנס לג'יפולוג
    אבל אצלי זה בהחלט קרה.

נשארתי לעמוד מעל ארבע שעות ( אני וא' ואחר כך הצטרפו מאסטר עוז ושושנים ) בשעה שניו קופל כל פעם מוכרים לנו סיפור בחום של הקייץ.

המזל שהיה לנו שכל ונעזרנו המשטרה להעביר את הכלי לכניסה של הישוב הסמוך כי הכביש היה ללא שוליים ראויים.(עלייה עצבנית )

ולבסוף אחר שהמאסטר העלה פוסט נזעם בפייסבוק ושיתף את ניו קופל הם נזכרו שיש להם משימה לסיים עוד שלחו גרר של כלי רכב שהיינו צריכים להדריך אותו איך לקשור את הכלי.

אם נדמה שבזה הסתיימה הסאגה הכלי לן בשועפט במה שלטענת ניו קופל זה חניית ביינים.

אז ביינים כן בבית של הגררריסט ( איזה כיף שיש מפות של גוגל ואיתורן).

לבסוף הנציג רמז שיש להם עילה לתביעה נגדנו על דיבה מה שמבחינתי מחק אותם לגמרי

כמובן שהפוסט נשאר

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

מנצל העלאת שירשור מהאוב ע"י תחמנים, כדי לתת מידע על גרריסט מעולה. לשמחתי הרבה כבר הרבה זמן לא נזקקתי לגרר, טפו טפו טפו, שום בצל, מלח מים. שני הפנצ'רים האחרונים שהיו לי, קרו בקרבה יחסית למוסך, כך שעשיתי דילוג תחנות דלק וניפוח הצמיג, עד למוסך.

אבל היתה לי תקופה של שלושה פנצ'רים אכזריים, תוך 8 חודשים. אני לא עושה ביטוח גרירה, אבל היה בזמנו גרריסט בשם שלומי, עם רכב ייעודי ומאובזר בהתאם, עם התמחות בהעברת אופנועים. שירות מצויין ויחסית זמין, במקרה שלא היה זמין במיידי, קבענו שעה ליד האופנוע והוא הגיע כמו שצריך. בזמנו המחיר היה באזור ה-120/150 שקלים תלוי במרחק מהמוסך.

אני בכוונה לא מפרסם פלאפון שלו, כדי שלא אחשד בקידום כמו מימי קעטבי, בכל מקרה כשירות לחברי הפורום, אם אתבקש אשמח להעלות כאן את מספר הפלאפון של הגרריסט.

לדעתי הוא עובד בעיקר באזור ירושלים (ללוקי והשושנים ושאר החבר'ה הירושלמים), ונראה לי שזו הסיבה שהיה זמין יחסית מהר.

שלומה חנוכה בחור זהב מקצועי ואמין
    בהחלט מגיע לו קידום מכירות.

יש הבדל גדול בין גרריסט פרטי שאתה מזמין באופן רנדומלי והוא לא מחוייב מראש לכלום וההתקשרות עמו על בסיס רנדומלי לבין ניו קופל כדוגמה שבכתב האמנה שלהם הם מתחייבים לפרק זמן מינימאלי שירות או כל דבר אחר אליו הם מתחייבים ולא עומדים בזה וכפועל יוצא תוקעים את הלקוח לעיתים בתנאים שמסכנים את הלקוח באימרה עוד חצי שעה הוא יגיע והלקוח ממתין מעל ארבע שעות ולבסוף שולחים משאית למכוניות שצריך להדריך את הגרריסט איך לרתום את האופנוע.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    שלומה חנוכה בחור זהב מקצועי ואמין
    בהחלט מגיע לו קידום מכירות.

יש הבדל גדול בין גרריסט פרטי שאתה מזמין באופן רנדומלי והוא לא מחוייב מראש לכלום וההתקשרות עמו על בסיס רנדומלי לבין ניו קופל כדוגמה שבכתב האמנה שלהם הם מתחייבים לפרק זמן מינימאלי שירות או כל דבר אחר אליו הם מתחייבים ולא עומדים בזה וכפועל יוצא תוקעים את הלקוח לעיתים בתנאים שמסכנים את הלקוח באימרה עוד חצי שעה הוא יגיע והלקוח ממתין מעל ארבע שעות ולבסוף שולחים משאית למכוניות שצריך להדריך את הגרריסט איך לרתום את האופנוע.
    בדיוק מהסיבות האלה אף פעם לא עשיתי ביטוח גרירה לאופנוע.

והפלאפון של שלומי (אני לא יודע את שם משפחתו): 050-5798788.