תלוי באופי המסלול.
אם הכיוון הוא כביש ושבילים מהודקים אז כן, בהחלט - אחרי הכנה רצינית של האופנוע.
אם הכיוון הוא להיכנס לכל מני חורים שרק 4X4 קשוח מגיע אליהם - הייתי מעדיף משהו בסגנון DRZ400 (גם אחרי הכנה רצינית) או אינדורו 4 פעימות בנפח 500 סמ"ק.
דוגמא:
https://www.youtube.com/watch?v=-cTlH6P_n-E
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
סקירה יפה ומתמצתת, כתבתי בדיון אחר שלדעתי המונופול הקיים פה של יבואנים מול שוק קטנטן , בעיקר בתחום האופנועים, גורם לנו "לפספס" דגמים שונים. ואני לא מדבר רק על שוק אירופאי מול אמריקאי .
דוגמה טריה מעכשיו ששמתי לב הי בהונדה (מאיר), ה CRF300L יגיע לארץ רק בדגם הזה ולא הראלי (שהיה ב250), כנראה כדי לא לפגוע במכירות של ה 500X.
דוגמה אחרת מטרו / קוואסקי (למרות שפה זה כנראה מחוסר עניין מקומי) הופסק יבוא ה KLX230 לקראת ה KLX300
מחכה למישהו אמיץ שיפתח יבוא מקביל ויביא את כל הדגמים עם התקינה האמריקאית שאנחנו מפסידים פה.
תחרות תחרות תחרות.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
ואף איזכור לדיזל? פורום בלאי
קראתי בפייס שפאנטיק עוברת ליבואן אחר (נשאיר לכם ניחוש אחד למי) וכל הטוב הזה בלי שום ציוץ מהרגולטור (הרשות להגבלים עיסקיים ושו'ת).
אני לא יודע אם זה נכון או לא אבל כך היה גם עם בטא שעברה לה בשקט וזירו ועוד כל מני מותגים שנודדים להם אל היבואנים הגדולים
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אפשר גם להבין למה. לייבואנים קטנים יש בדרך כלל חנות אחת והיא בתל אביב. ליבואנים הגדולים יש מגוון גדול של חנויות בכל רחבי הארץ, ויותר אנשים נכנסים אליהם, לכן החשיפה לדגמים ולמותגים השונים גדולה בהרבה. לא כל אחד רוצה/יכול להגיע לתל אביב לרכיבת מבחן, אבל לטבריה או אילת אולי כן.
אני לא מומחה לענייני מסחר אבל:
מתוך ויקיפדיה
"חוקים להגבלה עסקית קיימים ברוב המדינות ובמפורש אוסרות התנהגות אוליגפוליסטית כעניין של מדיניות ציבורית. בישראל האיסור נאכף בצורה חלקית בלבד, עקב הלוביסטים הרבים שנמצאים בכנסת ודואגים לאינטרס של הדואופולים"
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual