כן צריך להחמיר את הענישה
יש מדרג ועל מאסר ראשון ניתן שיקום רופא שיניים ונממן אוניברסיטה
במאסר שני תקשור אותם בשרשרת ושיסללו כבישים כדי לממן לעצמם רפואת שיניים שהיה בבית הסוהר ומזון נורמאלי ( אין בעייה גם עם גולאג).
לגבי המשטרה לא עבריינים ולא נעלים.
נכון לא אירגון עם אנשים הכי אינטיליגנטים אבל זה מה שיש ובכל זאת הרוב אנשים טובים וכמו בכל אירגון גדול יש גם כאלו שמקומם לא שם וצריך לטפל בהם.
לגבי גיבוי בתי המשפט כן צריך לגבות את החוק וכן השיטה האמריקאית שאם מישהו פרץ לנכס שלך שידע שדמו יצא מראשו גם אם הגב שלו מופנה אליך כי אולי בדיוק הוא הולך אל החדר של הילד שלך.
לגבי שיף - אני מבין את דבריך ויחד עם זאת הבן זונה ( הכוונה לשוודי ההרוג) היה בתוך הרכב של שיף ומבחינתי זו הגנה על הרכוש לצערי החוק לא חושב שאנו זכאים להגן על רכושנו ואותו השבט על החוקים המגוחכים יכול לחזור לעסקים אחרי תקופת מאסר קרה.
בקיצור שכני היקר השיטה הנוכחית לא ממש עובדת ואני מניח שאתה קושר היטב את הדו"ג שלך היטב מפחד שהשוודים מבאב אל חליל יגיעו.