עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 22 מ 22

אשכול: השוואת ווסטים מתנפחים

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    כמה עלה לכם בקנייה הקבוצתית?

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    יש לו CE.
    הם יטביעו גם את השם שלך במוצר אם תזמין מספיק יחידות.

ובכל מקרה הCE הוא גנרי ולא מעיד בכלל על היכולת הבטיחותית של המוצר רק אומר שזה בטוח לשימוש ככה שאולי לא יציל אותך בתאונה אבל לפחות לא יהיה סיבת המוות

ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה

הגיוני, סוגי תאונות שבהם מתרסקים לתוך משהו לפני שמתנתקים מספיק מהאופנוע לא רלוונטיות לווסט עם נצרה.

עדיין, אם היה ווסט תקני (לצורך העניין - שנותן הגנה בסטנדרט מסוים כשהנצרה משתחררת) כזה ב- 100$, לא הייתי מהסס לקנות.

הבעיה עם ווסט חשמלי הוא שהמידע שנאסף עבור ההפעלה הוא proprietary, זה מידע פרימיום. מה הסיכוי שזה לא יהיה מוצר פרימיום? ראה תשלום חודשי..

זה כמו שיש קסדות עם תקנים ו-4 כוכבי שארפ ב-70$. אולי הם לא חשבו על סיטואציות שאראי חשבו ובדקו, אבל הקסדה עדיין תתן הגנה. לא צריך שכולם יהיו סיניים, רק שיהיה סטנדרט שמאפשר תחרות, שגם סחבק יוכל להרשות.
    שיהיה וסת סיני שהוא המקבילה של LS2 בקסדות אז למה לא.
    רוב הדגמים של LS2 נחותים אבל אתה יודע מה אתה מקבל וזה העניין הכי חשוב וההבדל בין זה למשהוא שסתם קפץ לך בחיפוש באלי אקספרס.
    הבית שלי מלא בזבל משם שעלה זול ואו שלא ממש עבד מהתחלה או התפרק מהר מאד בהמשך ובסוף יצא יקר יותר.

לדוגמא קניתי מגן רדיאטור מאלי אקספרס במחשבה שזה בסה"כ חתיכת רשת, עלה 25 יורו, הרכבתי ושכחתי מזה, לפני שבוע מישהוא העלה פוסט בפייס בוק עם מגן רדיאטור זהה לשלי שאחרי שנה מהרעידות עשה חור קטן ברדיאטור, כמובן שזרקתי את המגן הסיני והזמנתי את המגן של EVOTECH מאנגליה ואיזה הבדל, הם דאגו לעשות פיתוח והמוצר שלהם הוא עם ספייסרים מגומי למנוע בדיוק את מה שקרה לבחור בפייסבוק.
    אז עכשיו 90 יורו שילמתי ועוד 25 יורו לפח הזבל, הזול עולה ביוקר ולאותו בחור זה היה ממש ככה

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה

לדוגמא קניתי מגן רדיאטור מאלי אקספרס במחשבה שזה בסה"כ חתיכת רשת, עלה 25 יורו, הרכבתי ושכחתי מזה, לפני שבוע מישהוא העלה פוסט בפייס בוק עם מגן רדיאטור זהה לשלי שאחרי שנה מהרעידות עשה חור קטן ברדיאטור, כמובן שזרקתי את המגן הסיני
    רק שאני אבין - זרקת בגלל פוסט של מישהו בפייסבוק? לא באמת ביתה איזה בעיה? אתה יודע שפוסטים כאלה קונים, נכון?
    באליאקספרס אתה מקבל בדיוק מה שאתה מזמין. תשלם כל חתיכת מתכת - זה מה שתקבל, לא מותג ולא תקן. תשלם על LS2 זה תקבל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    רק שאני אבין - זרקת בגלל פוסט של מישהו בפייסבוק? לא באמת ביתה איזה בעיה? אתה יודע שפוסטים כאלה קונים, נכון?
    באליאקספרס אתה מקבל בדיוק מה שאתה מזמין. תשלם כל חתיכת מתכת - זה מה שתקבל, לא מותג ולא תקן. תשלם על LS2 זה תקבל.

הבחור מהקבוצה של הטרייסר הראה בדיוק את הפיק של הריתוך שעשה את החור ואצלי היה בדיוק את אותו פיק ככה שזה היה עניין של זמן, אם הייתי קצת מסתכל על החלק בזמן שהרכבתי אותו הייתי מגיע למסקנה הזאת לבד אבל הייתי במחשבה של "רק חתיכת רשת"

וכן אתה מקבל מה שאתה משלם, 100 דולר לכרית אוויר ואתה מצפה לקבל מוצר בטיחות?

אגב לא הייתי קונה LS2 מאלי אקספרס מחשש שזה זיוף.

Senior Member
    וכן אתה מקבל מה שאתה משלם, 100 דולר לכרית אוויר ואתה מצפה לקבל מוצר בטיחות? .
    לכן אני לא קונה כריות ללא שם. לא באלי ולא במקום אחר.

אגב לא הייתי קונה LS2 מאלי אקספרס מחשש שזה זיוף.
    תתפלא, אבל כבר די מזמן אין באלי זיופים. יש ללא שם, ויש מותגים סיניים, אבל לא זיופים.

ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    לכן אני לא קונה כריות ללא שם. לא באלי ולא במקום אחר.

תתפלא, אבל כבר די מזמן אין באלי זיופים. יש ללא שם, ויש מותגים סיניים, אבל לא זיופים.

יש, בעצם אין לא זיוף.

כתוב אלפינסטארס תראה מה תקבל
    ומה שבלי שם זה בדרך כלל הנדסה הפוכה של חלק מתוצרת מערבית כמו GIVI, SW MOTECH HEPCO BECKER