אלה לא אופנועים שמתאימים לבינעירוני אבל לפני כן, יש לך איך ללמוד לתפעל אופנוע עם הילוכים?
אני מחפש לקנות אופנוע כביש, זה האופנוע הראשון שלי (אני בן 17) אז אני לא מחפש שהוא יהיה חזק מידי או גדול מידי.
תקציב עד 9 אלף.
נסיעות בין עירוניות לא ארוכות במיוחד.
עיצוב ספורטיבי ויפה.
אני לא כל כך מבין באופנועים אז את הטיפולים לא אעשה בעצמי, אעדיף אופנוע שלא דורש כל כך הרבה טיפולים ושהם יהיו זולים.
כמובן שעד 125 סמ"ק שמתאים לרשיון דרגה a2.
תודה רבה לכל העוזרים מעריך.
אלה לא אופנועים שמתאימים לבינעירוני אבל לפני כן, יש לך איך ללמוד לתפעל אופנוע עם הילוכים?
העיניין הוא שאין כל כך הרבה דגמים שמתאימים לתואר שלך. בגדול יש 4 יצרנים (הונדה/סוזוקי/ימהה/קטמ) ולכל אחד יש אחד. אין כאן ״חזק מדי״ ויופי הוא בעיני המתבונן.
זה נכון שהם פחות מתאימים לכביש בינעירוני, אבל אם נסיעות קצרות אז יכול להיות שזה בסדר.
הצעה שלי - לך לכמה מגרשים יד שניה ותראה בעצמך במה מדובר. הבדל הוא לא בין הדגמים אלא בין אופנועים ספציפיים - טיפולים, תאונות וכו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אם אין לו מי שיעזור לו בבחירה של אופנוע, סביר להניח שאין גם מי שילמד אותו לתפעל אופנוע ולכן אולי כדאי שיחשוב לכיוון של קטנוע או שימתין קצת ויוציא A1.
אין צורך להגזים. אפשר ללמוד לבד, כמובן לא על כביש מהיר בשעת עומס.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אם יש לו מי שיכול לעזור לו אז מצוין אבל בחור 17 לבד זה מתכון להמרחות על הכביש בדרך לקורס הרכיבה...