עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 43

אשכול: Triumph Israel הגיע הזמן

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קובי צפיה בהודעה
    עפ"י מה שראיתי באתר של טריומף בבריטניה מחירו של הטייגר 1200 נע בין 56,000-69,000 ש"ח.
    איך פה הגיעו ל 170,000 ש"ח?
    תלוי בדגם זה מגיע בבריטניה ל-£17000. מס 100% ומגיעים ל-₪150000.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    אני חייב להגיד שזה טעון הכי מוזר שראיתי. למה שיהיה אכפת לך (מעבר לאיכות) איפה זה מיוצר? טויוטה שלי לא יוצרה ביפן ומקדונלדס, "מסורת אמריקאית" לא באמריקה. דגל ישראל שאתה שם על חלון מיוצר בסין. מעבד של מחשב שעליו אני כותב את זה מוצר ב-4 או יותר ארצות.

טעון של "זה חברה גרמנית/יפנית/אמריקאית שמיצרת ב-פולין/מלזיה/שד-יודע-איפה" - פשוט לא הגיוני. לא בהרבה חברות היום הנהלה ופס יצור יושבים באותה ארץ.
    כמה מפתיע שמשפט כזה מגיע ממישהו שנוסע בטויוטה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    אני חייב להגיד שזה טעון הכי מוזר שראיתי. למה שיהיה אכפת לך (מעבר לאיכות) איפה זה מיוצר? טויוטה שלי לא יוצרה ביפן ומקדונלדס, "מסורת אמריקאית" לא באמריקה. דגל ישראל שאתה שם על חלון מיוצר בסין. מעבד של מחשב שעליו אני כותב את זה מוצר ב-4 או יותר ארצות.

טעון של "זה חברה גרמנית/יפנית/אמריקאית שמיצרת ב-פולין/מלזיה/שד-יודע-איפה" - פשוט לא הגיוני. לא בהרבה חברות היום הנהלה ופס יצור יושבים באותה ארץ.
    בו נעבור אחד אחד, טויוטה, איזה חלק ברכב עם זיקה ליפן? משהוא שאומר אני יפני? להיפך בהתחלה הם נחשבו לתוצרת סינית של היום ודווקא לא התגאו בארץ היצור.
    חברת אינטל וAMD גם לא שיווקו את מוצריהם כענקים אמריקאים ובתכלס רוב הלקוחות לא יודעים איפה המשרדים של החברות האלו ואיפה הם מייצרים.
    גם טסלה לא מדגישה את האמריקאיות שלה.

לעומת זאת הסמל של טריומף הוא של בריטניה, דגמי הרטרו שלה מזוהים כבריטים ויש גם אופנועים עם צביעות של הדגל, כמו טריומף גם הארלי נמכרים תחת האמריקאיות עם פרסומות שברקע יש את השיר burn to be wild ורוכבים עם בנדנות של דגל ארצות הברית.

שקניתי טריומף לפני שנים רבות הוא הגיע מהמפעל עם דגל קטן של בריטניה

Member הסמל האישי של tree

https://youtu.be/9GAUo8eUXeU

ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    כרגיל לF9, מעבדה מסתורית שספק אם קיימת, איסוף דגימות לא בתנאי מעבדה ובקיצור עוד פעם הוא עושה מה שהוא טוב בו, יוטיובר בשירות חברה לציוד אופנועים.

אגב הוא גם עושה ביקורת לצמיגים מבלי באמת לרכב עליהם או לספק מידע אמפירי חוץ ממה שהיצרן כותב באתר ומה שמרגיש לו נכון.

הגיע הזמן להפסיק להקשיב לו גם שהוא לובש חלוק לבן

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קובי צפיה בהודעה
    דוקאטי מייצרים את כל האופנועים שלהם המיועדים לשוק האסייתי במפעל שהוקם בתאילנד ב 2011.
    כך גם הרבה יצרנים אחרים.
    בכל מקרה עוד שחקן חשוב בשוק הישראלי והמשמעות היא תחרות.
    זה כמו להגיד שאפריליה או מוטו גוצי מייצגים "תחרות" בארץ.
    הכל יהיה תלוי בתמחור, ואני רק מקווה שהם לא הביאו את המותג כדי שיעמוד בחלונות ראווה.

Senior Member
    ולמה בדיוק זה משנה איזה שיר היה בפרסומת ואיזה דגל מצויר על הצד? זה חשוב אם אתה קונה פריט אספנות.
    אני בטוח שצורת הרכיבה לא משתנה בהתאם לדגל מצויר על הצד.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    זה כמו להגיד שאפריליה או מוטו גוצי מייצגים "תחרות" בארץ.
    הכל יהיה תלוי בתמחור, ואני רק מקווה שהם לא הביאו את המותג כדי שיעמוד בחלונות ראווה.
    זה לא תחרות להונדה. זה תחרות לדוקאטי וב.מ.וו. תמחור כמראה יהיה בהתאם.

ולמה בדיוק זה משנה איזה שיר היה בפרסומת ואיזה דגל מצויר על הצד? זה חשוב אם אתה קונה פריט אספנות.
    אני בטוח שצורת הרכיבה לא משתנה בהתאם לדגל מצויר על הצד.

מסתבר שלרובנו יש בעיה לרכב על פייק אופנוע, אם הלוגו של טרייומף הוא דגל בריטי אז הציפיה היא לקנות מוצר בריטי כנ״ל גם במוו שהסמל שלהם הוא או פלופלור או דגל בוואריה (תלוי מי שואלים) והציפיה היא לאופנוע גרמני לפחות ברובו.
    עכשיו תגיד מה איכפת לאנשים, אז איכפת לאנשים כי האופנועים האלו נמכרים כפרימיום עם תוספת מחיר.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    עכשיו תגיד מה איכפת לאנשים, אז איכפת לאנשים כי האופנועים האלו נמכרים כפרימיום עם תוספת מחיר.
    אני מניח שטריאומף בונים על זה שאין הרבה אנשים כאלה. האם הם צודקים - נראה עוד כמה שנים.

Senior Member
    אני מניח שטריאומף בונים על זה שאין הרבה אנשים כאלה. האם הם צודקים - נראה עוד כמה שנים.
    אני מניח שאני לא היחיד שירד מהרעיון להיות בעלים של טריומף.
    לחשוב, שחיכיתי בשקיקה להגעתם ארצה, שהייתי מוכן לחתונה קתולית עם בונוויל, שהשלמתי עם העובדה שלא ארכב יותר עם ארגז אחורי, שהיו לי חולצות עם לוגו החברה בגאווה, ועכשיו הם הגיעו ארצה וכל מה שעובר לי בראש זה "....meh".

אחכה להימליאן 650. לפחות שם אני מקבל אופנוע שלא מתיימר להיות בריטי, אלא גאוות הודו.

Senior Member
    לזכרוני הוא דווקא פירט כיצד נבדקו השמנים ובכל מקרה מדובר בזווית מקורית (עבורי) לבחינת איכות ייצור.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    משווה ומעלה.
    לרוב הרוכבים מאוד אכפת הלוגו והמותג.
    כל כך אכפת שאופנוע זהה עם לוגו אחר עולה יותר.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    לזכרוני הוא דווקא פירט כיצד נבדקו השמנים ובכל מקרה מדובר בזווית מקורית (עבורי) לבחינת איכות ייצור.
    רק איפה דוחות המעבדה? איפו המעבדה ואיך קוראים לה ? ככה לא בודקים איכות יצור, מזמין אותך לראות איך בmotorradonline.de עושים מבחנים.
    לפני הכל הוא צריך להוכיח שהנחת העבודה שלו נכונה שאיכות שמן ב1000 ק״מ הראשונים קובעת את איכות היצור, זה אולי נכון אבל הוא צריך קודם להוכיח את זה, אולי אותו אופנוע לאחר החלפת השמן הראשונה מראה תוצאות מעולות לאורך עשרות אלפי קילומטרים?
    אין כאן זווית מקורית אלה חובבנות בעולם שעובדות כבר לא חשובות כל עוד יש לך ציוד צילום טוב וחיוך

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    רק איפה דוחות המעבדה? איפו המעבדה ואיך קוראים לה ? ככה לא בודקים איכות יצור, מזמין אותך לראות איך בmotorradonline.de עושים מבחנים.
    לפני הכל הוא צריך להוכיח שהנחת העבודה שלו נכונה שאיכות שמן ב1000 ק״מ הראשונים קובעת את איכות היצור, זה אולי נכון אבל הוא צריך קודם להוכיח את זה, אולי אותו אופנוע לאחר החלפת השמן הראשונה מראה תוצאות מעולות לאורך עשרות אלפי קילומטרים?
    אין כאן זווית מקורית אלה חובבנות בעולם שעובדות כבר לא חשובות כל עוד יש לך ציוד צילום טוב וחיוך
    ומה עם העובדה שהוא בדק רק אופנוע אחד מדגם אחד בודד מכל מותג? זה "סקר"? האם מכך אפשר להשליך על מותג שלם?
    מה לגבי העובדה שהוא לא גילה לנו איזה דגמים נבדקו? דין מנוע הארלי דוידסון בנפח 1400 סמ"ק אינו דין מנוע קטן נפח עם יומרות ספורטיביות.
    ומי אמר שהבעלים הבודד של האופנוע הבודד שנבדק, עשה את ההרצה כראוי?מה לגבי הצהרת היצרן לגבי הרצה? יש יצרנים שלא רואים שום בעיה עם שמן מלוכלך בתקופת ההרצה. ויש כאלו שלא מוצאים בעיה גם אם השמן כולל שבבי מתכת קטנים, לפעמים אפילו 15 ו-20,000 קילומטרים אחרי סיום ההרצה.
    שמן מלוכלך בתום ההרצה לא מעיד בהכרח על בעית אמינות בעתידו של האופנוע.

אכן - לא מקצועי בכלל ואפילו מעליב את אינטליגנציית הצופים.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא