בו נעבור אחד אחד, טויוטה, איזה חלק ברכב עם זיקה ליפן? משהוא שאומר אני יפני? להיפך בהתחלה הם נחשבו לתוצרת סינית של היום ודווקא לא התגאו בארץ היצור.
חברת אינטל וAMD גם לא שיווקו את מוצריהם כענקים אמריקאים ובתכלס רוב הלקוחות לא יודעים איפה המשרדים של החברות האלו ואיפה הם מייצרים.
גם טסלה לא מדגישה את האמריקאיות שלה.
לעומת זאת הסמל של טריומף הוא של בריטניה, דגמי הרטרו שלה מזוהים כבריטים ויש גם אופנועים עם צביעות של הדגל, כמו טריומף גם הארלי נמכרים תחת האמריקאיות עם פרסומות שברקע יש את השיר burn to be wild ורוכבים עם בנדנות של דגל ארצות הברית.
שקניתי טריומף לפני שנים רבות הוא הגיע מהמפעל עם דגל קטן של בריטניה![]()
כרגיל לF9, מעבדה מסתורית שספק אם קיימת, איסוף דגימות לא בתנאי מעבדה ובקיצור עוד פעם הוא עושה מה שהוא טוב בו, יוטיובר בשירות חברה לציוד אופנועים.
אגב הוא גם עושה ביקורת לצמיגים מבלי באמת לרכב עליהם או לספק מידע אמפירי חוץ ממה שהיצרן כותב באתר ומה שמרגיש לו נכון.
הגיע הזמן להפסיק להקשיב לו גם שהוא לובש חלוק לבן
ולמה בדיוק זה משנה איזה שיר היה בפרסומת ואיזה דגל מצויר על הצד? זה חשוב אם אתה קונה פריט אספנות.
אני בטוח שצורת הרכיבה לא משתנה בהתאם לדגל מצויר על הצד.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מסתבר שלרובנו יש בעיה לרכב על פייק אופנוע, אם הלוגו של טרייומף הוא דגל בריטי אז הציפיה היא לקנות מוצר בריטי כנ״ל גם במוו שהסמל שלהם הוא או פלופלור או דגל בוואריה (תלוי מי שואלים) והציפיה היא לאופנוע גרמני לפחות ברובו.
עכשיו תגיד מה איכפת לאנשים, אז איכפת לאנשים כי האופנועים האלו נמכרים כפרימיום עם תוספת מחיר.
אני מניח שאני לא היחיד שירד מהרעיון להיות בעלים של טריומף.
לחשוב, שחיכיתי בשקיקה להגעתם ארצה, שהייתי מוכן לחתונה קתולית עם בונוויל, שהשלמתי עם העובדה שלא ארכב יותר עם ארגז אחורי, שהיו לי חולצות עם לוגו החברה בגאווה, ועכשיו הם הגיעו ארצה וכל מה שעובר לי בראש זה "....meh".
אחכה להימליאן 650. לפחות שם אני מקבל אופנוע שלא מתיימר להיות בריטי, אלא גאוות הודו.
לזכרוני הוא דווקא פירט כיצד נבדקו השמנים ובכל מקרה מדובר בזווית מקורית (עבורי) לבחינת איכות ייצור.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
משווה ומעלה.
לרוב הרוכבים מאוד אכפת הלוגו והמותג.
כל כך אכפת שאופנוע זהה עם לוגו אחר עולה יותר.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
רק איפה דוחות המעבדה? איפו המעבדה ואיך קוראים לה ? ככה לא בודקים איכות יצור, מזמין אותך לראות איך בmotorradonline.de עושים מבחנים.
לפני הכל הוא צריך להוכיח שהנחת העבודה שלו נכונה שאיכות שמן ב1000 ק״מ הראשונים קובעת את איכות היצור, זה אולי נכון אבל הוא צריך קודם להוכיח את זה, אולי אותו אופנוע לאחר החלפת השמן הראשונה מראה תוצאות מעולות לאורך עשרות אלפי קילומטרים?
אין כאן זווית מקורית אלה חובבנות בעולם שעובדות כבר לא חשובות כל עוד יש לך ציוד צילום טוב וחיוך
ומה עם העובדה שהוא בדק רק אופנוע אחד מדגם אחד בודד מכל מותג? זה "סקר"? האם מכך אפשר להשליך על מותג שלם?
מה לגבי העובדה שהוא לא גילה לנו איזה דגמים נבדקו? דין מנוע הארלי דוידסון בנפח 1400 סמ"ק אינו דין מנוע קטן נפח עם יומרות ספורטיביות.
ומי אמר שהבעלים הבודד של האופנוע הבודד שנבדק, עשה את ההרצה כראוי?מה לגבי הצהרת היצרן לגבי הרצה? יש יצרנים שלא רואים שום בעיה עם שמן מלוכלך בתקופת ההרצה. ויש כאלו שלא מוצאים בעיה גם אם השמן כולל שבבי מתכת קטנים, לפעמים אפילו 15 ו-20,000 קילומטרים אחרי סיום ההרצה.
שמן מלוכלך בתום ההרצה לא מעיד בהכרח על בעית אמינות בעתידו של האופנוע.
אכן - לא מקצועי בכלל ואפילו מעליב את אינטליגנציית הצופים.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא