בהמשך לשיפוץ אי אפשר שלא לשתף את הציבור האם זה היה שווה לדעתי יקח זמן מאחר וטרם סיימתי את הפרוייקט.
מי אתה דאלים.
העתיקים שבנינו עדיין זוכרים את הדיאלים ליברטי שהיה טילון מתחרה לפיאגיו סי האלמותי אי שם בסוף שנות ה80(אם אני זוכר נכון)
הכלי היה דו פעימתי עם 2 הילוכים אוטומטים שנתן איכות חיים עדיפה על הפיאג'יו ושאר הטילונים שהגיעו באותם שנים.
כ35 שנב אחרי אלבר החלו לייבא את הדיאלים ובעזרת פריסת תשלומיםמומבצעי טרייד חדרו לשוק לא רע.
לגבי האמינות שמעתי כל מני דעות מנסיון של כמה שנים על קטנוע מסוג s3 250. אני יכול לומר שלמעט מתלים רופסים ואיכות חומרים ביינונית. הכלי סך הכל עובד ללא בעיות מיוחדות.
ובכן נחזור לroadruner שלנו.
מדובר במודל 2015 גיר 5 הילוכים וקירור מים.
מנוע רצחני עם הספק מוצהר של 14.7 כוחות סוס קטלניים ומומנט של פוק רגוע מעכוז ענוג של טבעונית.
עם סיום הטיפול והקוסמטיקה העלנו את הroadruner למסלול במכון הטסטים החלפנו לוחית תקנית קטנה שיהיה קשה לזהות את המספר בעת שאנו רוכבים על הכביש המהיר.
כמה סוגר אני מניח שזו השאלה הנכונה שנשאלתי על ידי זוג בני תשחורת שפגשתי בדרך.
עניתי כ120 והם הרימו גבה ושאלו איזה נפח הכלי וכשעניתי 125 ענו שזה נראה מינימום 600.
ואכן אחת הסיבות שרכשתי את האופנוע למונסטרסון (הבן שלי) היו המידות.
הנער ברמיל שמנמן וזה כלי שבהחלט יתאים למידות שלו.
אפילו אני על 114 הקילו שלי מרגיש עליו טוב.
תדלוק ראשון נכנסו כ10 ליטר למיכל בן ה15 ליטר.
עוד מוקדם לדבר על צריכת דלק אני מניח שיהיו הבדלים עצומים בין אזור ההר לבין השפלה והכלי עובד ברוב הזמן בפול גז ועל 9000 סיבובים לדקה בעליות.
האופי של המנוע מחזיר אותי לגיל 16 לימי הts50w שהמנוע היה צורח ב 10,000 סיבובים לדקה שמתורגמים בroadwin לכ120 קמ"ש.
את העליות אנו עולים בקצב יפה תוך שאנו מזגזגים בין הבורות בגלל מתלים די נוקשים על מהירות שנושקת ל80 קמ" ש ואפילו עקפנו קטנוע אחד או שתיים.
ישנן רעידות שלהערכתי באות ממסיבים אני אבדוק את זה בהמשך אך בכללי הכלי צפוי ועם התנהגות חביבה.
ברקסים חסרי תחושה ואני מתעתד להחליף נוזל בלמים.
המנוע מגרגר והאגזוז נשמע היטב (חוקי) בהשוואה לnc750 שלי.
הגיר מצריך רגל החלטית ומציאת הניוטרל מצריכה פרק זמן עד שמתרגלים אך לא משהו שמעיק.
המצמד לצערי קצת מחליק מה שבטוח משפיע על הביצועים.
היום הזמנתי קסטה חדשה (הדיסקות מגיעות בתוך סלסלה ומצריך שליפה והרכבה פשוטה למדיי) ועל הדרך כבל (למה כי אני פוץ).
לאחר החלפת המצמד אני מאמין שנקבל כלי חזק יותר במידה מסוימת ומה שבטוח לא נאבד כח בעליות בגלל החלקה של המצמד אחרי שחרורו. (זה נלקח בחשבון).
הרכיבה בערב לכיוון הבית מגלה לוח שעונים שמאיר באור כחלחל שמאיר את מד המהירות הדיגיטלי, מד דלק דיגיטלי מונה קילומטרים ומונה מתאפס.
נורית למאותתים אור אןר גבוהה ומד סל"ד עגול וגדול כיאה לרוצחעט אמיתית.
בזנב יש תא סודי שם יושב המחשב הצתה ומקום לכלים או ווסט ורשיונות.
בכללי הכלי נעים לרכיבה וידידותי מאוד.
אצלי שאלת המשתלם פחות נשאלת פה בגלל שמראש אחת המטרות הייתה השיפוץ וזה בהחלט היה נחמד.
אני לא יודע כמה זמן נחזיק את הכלי ואני לא ממש יכול להשוות אותו בשום דבר מסגמנט ה125 למעט הum שהרגיש איטי בהרבה מה דיאלים וקיוואי skf כמדומני שהיה חדש אותו בחנתי בתל אביב. (פלנטה שטוחה ולא הררית) .
ככלי לנער בן 16 הוא בהחלט יהיה בעל מקדם פוזה עם נוכחות מכובדת.
וואלה אפילו אני מקבל חיוך כשאני רוכב עליו ושתסלח לי הnc יש משהו בטורים גבוהים שמעלה חיוך בשעה שאנו טסים ביעף נמוך.
בגל מקרה ההמשך יבוא.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי