עמוד 4 מתוך 10 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 138

אשכול: מסעותיו של ארבינקא (האסקי 701 אנדורו)

צפייה משולבת

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    אני טירון, זוכר? לא בדיוק שולט במכונה במאה אחוז ומפחד (מאוד) מאיזה טאפש ברייזר שיגיח מסיבוב על מאה עם אייל גולן בפול ווליום וילד מנוזל לצידו. מכיר את סוג הטיפוסים שמסתובבים בשטח. יאללה, די עם הסברים, תקן את האופנוע כבר ותצטרף. בקבוק ג'יימסון עלי.
    אין מה לתקן. רק אישור רכב מיושן, בידוח וטסט. אפילו היד המגזגזת חוזרת לאט לאט לתפקד.
    מה שצריך לתקן זה את הקלבאסה ולמען האמת זה נראה לי טוטאל לוס.
    אני מנסה לקיים מצוות וביניהן לשמור שבת כך שלהעמיד את הנבלה רק לימי שישי פעם ב ... זה לא פרקטי.

אני "יורד" עליך כל הזמן לתת בגז מתוך השלכה. הייתי שם בעצמי. :
    "כשאני אומר “גיזגזתי” אני מתכוון לכך שה-XT ממש פיזז וצהל, קיפץ בעליצות מעל כל מני בורות וקוליסים.
    אני לא מכיר את הבהמה העצלה והכבדה הזו כך, אבל החלטתי לזרום איתה, ואפילו – שומו שמים – ליהנות!
    "
    בסירטון הראשון זה נראה כך - בדקות הראשונות אתה קר ולאט לאט מתחמם וזורם.

נכון. אין מה להשוות בכלל בין התפלצת שלך עם הסוסים שאני רק יכל לדמיין ועם הגובה,
    לנבלה שלי עם בקרת האחיזה ובקרת הווילי המכאניות - עם 40כ"ס ביום אביבי לא ניתן להחליק גלגל אחורי ועם 200 ק"ג לא ניתן לעשות ווילי.

יש לך מגרש משחקים מדהים! אבל אם תרצה לגוון יש בקישור עוד מגרש משחקים לא רחוק.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    זה לא קמטן בוודאות. קמטן לא יודע לעשות טריקים כאלו. ולפחות מהסרטון, קשה להבין מה האורך שלו.
    באזורים האלו זה או זעמן או תלום קשקשים כהה בצורה חריגה (אם אני מוסיף אפשרות של צבעים בסרטון שמשקרים). ולפי הברק שלו זה לא תלום קשקשים.
    בקיצור זה זעמן.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    אין מה לתקן. רק אישור רכב מיושן, בידוח וטסט. אפילו היד המגזגזת חוזרת לאט לאט לתפקד.
    מה שצריך לתקן זה את הקלבאסה ולמען האמת זה נראה לי טוטאל לוס.
    אני מנסה לקיים מצוות וביניהן לשמור שבת כך שלהעמיד את הנבלה רק לימי שישי פעם ב ... זה לא פרקטי.

אני "יורד" עליך כל הזמן לתת בגז מתוך השלכה. הייתי שם בעצמי. :
    "כשאני אומר “גיזגזתי” אני מתכוון לכך שה-XT ממש פיזז וצהל, קיפץ בעליצות מעל כל מני בורות וקוליסים.
    אני לא מכיר את הבהמה העצלה והכבדה הזו כך, אבל החלטתי לזרום איתה, ואפילו – שומו שמים – ליהנות!
    "
    בסירטון הראשון זה נראה כך - בדקות הראשונות אתה קר ולאט לאט מתחמם וזורם.

נכון. אין מה להשוות בכלל בין התפלצת שלך עם הסוסים שאני רק יכל לדמיין ועם הגובה,
    לנבלה שלי עם בקרת האחיזה ובקרת הווילי המכאניות - עם 40כ"ס ביום אביבי לא ניתן להחליק גלגל אחורי ועם 200 ק"ג לא ניתן לעשות ווילי.

יש לך מגרש משחקים מדהים! אבל אם תרצה לגוון יש בקישור עוד מגרש משחקים לא רחוק.
    מבחינתי זה אותו אזור של השפלה. באמת שאין תלונות ולא חסר מקומות קרובים לשעשעשועים. הסרטון ערוך ולא מתחיל בהתחלה אבל צודק, לוקח לי זמן להתחמם. תחייה את הנבלה והראש יסתדר לבד. יש אור עד מאוחר ואפשר לגנוב כל יום טיולון.

ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    זה לא קמטן בוודאות. קמטן לא יודע לעשות טריקים כאלו. ולפחות מהסרטון, קשה להבין מה האורך שלו.
    באזורים האלו זה או זעמן או תלום קשקשים כהה בצורה חריגה (אם אני מוסיף אפשרות של צבעים בסרטון שמשקרים). ולפי הברק שלו זה לא תלום קשקשים.
    בקיצור זה זעמן.
    פגשתי כמה זעמנים ואחד ממש ממש ענק. הם הרבה יותר מהירים ודקים באורך הזה. מהירים בצורה מפחידה ולא יעשו היפוך דרדלה כמו הנחש שלנו.
    יש זן נדיר (עם השן שבולטת הצידה להכשות) שכבר ראיתי באזור. אולי אחשלו. אנא עארף.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

פתן שחור הוא קטנצ'יק.

לגבי עובי. הזעמן אולי לא שמן כמו צפע (ביחס לאורך) אבל לפעמים הם עבים מאוד.
    לגבי הדרדלה, אתה לא יכול לשפוט. מי אמר שהוא היה בהילוך שלישי פול גז? אולי היה בראשון על גלי המומנט?

Senior Member
    היה אצלי לפני שעתיים לוכד נחשים שתפס זעמן מטבעות.
    הראיתי לו את הוידיאו- אמר זעמן שחור.
    WhatsApp Image 2021-04-20 at 18.58.51.jpg
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

אם היית שואל הייתי מגלה לך שגם אני לוכד נחשים.

אבל למה ללכוד אותו, זה נחש לא מזיק, יחסית טריטוריאלי, ומדביר מזיקים טבעי שחבל על הזמן.

כשהוא נמצא בתוך הבית שלך והכשה שלו יכולה להרוג בן משפחה, אז כן. לוכדים ומשחררים במקום שאין בו אנשים.

ויש גם אנשים שלמראה נחש לא ארסי בחצר לא עושים דבר אלא נותנים לו לחיות בשקט (עד שחתולים מטפלים בו אם הוא מספיק קטן. עם הגדולים הם כבר פחות חוכמולוגים).

עריכה.
    פספסתי שהצייחסת ספציפית לזעמן מטבעות שבתמונה.
    אגב,
    יש פחד קמאי לאנשים מנחשים. לא תשכנע אותם, וזה גם מובן. גם אתה אם תדע שיש נחש לא מזיק בחצר תקבל התקף לב קטן כל פעם שתופתע ממנו.

Senior Member
    רציתי להשאיר אותו בחצר אבל האישה התנגדה.- גם בגלל שהלוכד המשיך לחפש כי לפעמים יש 2 באותה טריטוריה. תפס שלושה זעמני מטבעות ביום אחד ביישוב.
    יצאתי היום לרכיבה עם חבר'ה מנוסים. לא צילמתי. קיבלתי את ההמלצה והורדתי לחץ אוויר לאזור 12. עברנו קטעים ברמת עבירות 3 שזה אומר רצף מדרגות סלע בגובה עד 50 ס"מ בירידה וקצת עליות וירידות עם דרדרת אבל רוב המסלול היה 2-1. היתה אטרקציה - מצוק משופע בגובה 6-7 מ' שעקפתי כמו זקנה. הקצב היה גבוה לטעמי - הגיעו גם מעל 100 קמ"ש בשבילים רחבים ולא הכי חלקים.

חשבתי על זה לאחרונה. אני רואה לעיתים פער בין מה שרוכב מסוגל לעשות לבין רמת הרכיבה שלו. אפשר לעשות ווילי או לקפוץ או להשכיב או כל דבר אקסטרימי אבל ההצלחה לא בהכרח מעידה על שליטה טובה או מעולה עבור התעלול. נראה לי שיש הרבה רוכבים "אמיצים" שצולחים דברים שנמצאים מחוץ למעטפת היכולות או לבסיס האם. לרכב על 100 בשבילים אני יכול- ניסיתי.. אבל רמת הרכיבה שלי לא באמת שם. אני לא מנוסה בעצירת חירום על עפר, לא יודע מה קורה כשהכידון ייזרק מאבן או ייכנס לחריץ ועם כל הכבוד ל ABS זה עדיין צמיג על עפר שמתנהג אחרת. בקיצור, בגלל רמת הסכנה, המורכבות והתלות ההדדית נראה לי שיהיה די מאתגר למצוא פרטנר.

אם נהניתי? מאוד. קצת גז מבט קדימה וזה מגיע בדיוק לאן שחשבת. אם צריך לתקן- הבלם הקידמי מלא רגש ברמה בלא פגשתי באף אופנוע. מאפשר להגיע במהירות מדוייקת ברמה ננו-טכנלוגית. הכוח בשטח אדיר וגדול בכמה מידות על היכולות שלי או רמת הסיכון שאני מוכן להיחשף אליה (ואני לא מהפחדנים). מצאתי את עצמי חלק ניכר מהזמן רוכב עם אצבע אחת על הקלאץ' וזה טוב. מה עוד? שוב הצלחתי להרים קידמי, ל- 19 מ"מ הפעם. עם ישבן קצת יותר אחורה והעסק מגיב אחרת. התחפושת לשטח (מגפיים, חליפת לחץ ומשקף מראה) עדיין מצחיקה אותי. יש עוד לספר, בהמשך.
    נערך לאחרונה על ידי קידוזו; 21-04-2021 בשעה 13:14.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

אני דווקא לא מפחד מזעמן, יש אצלנו בחצר משפחה קטנה של זעמני מטבעות, ואנחנו בקושי נפגשים, רק מדי פעם וזה בסדר לחלוטין מבחינתנו.

Member
    בקבוצה מהירה אתה עלול להיסחף מעבר ליכולותיך. זה נכון לכביש ולשטח באותה מידה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קובי צפיה בהודעה
    בקבוצה מהירה אתה עלול להיסחף מעבר ליכולותיך. זה נכון לכביש ולשטח באותה מידה.
    צודק.
    כשהייתי שעיר ויותר טיפש לא רכבתי עם אף אחד -אף פעם. בטח שלא חבורה. נראה שבגיל מסויים מקבלים יותר שליטה ושכל.
    אני עדיין נסחף ומגזים מדי פעם אבל זה יותר לפאן שלי מאשר להוכיח למישהו משהו. כשאני לבד אני רוכב יותר פרוע. חלק מהבעיה שאנשים אומרים שטח בינוני או קל או קשה ומתכוונים לדברים שונים לגמרי ממה שאתה מבין.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    ברכיבה החמישית הההערכה לגבי העבירות השתפרה וגם יכולת האיזון וההיגוי מהברכיים והרגליות. אני עדיין מתקשה להעביר הילוך בעמידה. אולי מיקום המגף, אולי גובה הרגלית אולי הגבלת תנועה ברגל ואולי שילוב. לא מפריע יותר מדי כי רוב הזמן אני בשני ובמקומות שצריך שלישי אפשר גם לשבת. נפילה שניה בגלל תחילת נסיעה בהילוך לא נכון. ידית בלם התקצצה אבל כשירה לתפעול. מחר אחליף. האוסטרים קשים. לא יוסיפו במסך חיווי הילוכים רק כדי לשמור על תדמית הווסאח.

רכבתי עם א', שהצטרף להזמנה בפייסבוק. רוכב מנוסה על טנרה. תיכננתי מסלול קצר ועברנו בשבילים ברמת קושי 1 וירידה ברמת קושי 2-3 שלא צילמתי. נדמה לי שהרכיבה יותר זורמת. טיול קצר כי שעתיים זה מספיק כדי לצבור לפני שמתעייפים. מעדיף ללמוד במנות קטנות.

בדרך חזרה תירגלתי חלק מההנחיות לווילי של כריס בירץ. חלק כי אחיזת הקלאץ' באצבע אחת עדיין לא יושבת לי באוטומט. בכל מקרה לאחר סגירת מתלה קידמי, העברת משקל אחורה ומכת גז נדיבה הקידמי למעלה. לא קרוב לנקודת האיזון אבל גם לא 18 מ"מ. עלה כמו גדול. עכשיו צריך לעבוד על שילוב הקלאץ'' בעמידה ובהילוך ראשון. מחפש את היכולת לעבור מדרגות בצורה נכונה, שום דבר מעבר.

השפלה מאוד יפה באביב. חלק מהטיול:
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021