תוצאות 1 עד 15 מ 15

אשכול: ביטוח לשליח

צפייה משולבת

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Amit1091 צפיה בהודעה
    קטנוע פרטי?
    למה שתגיד שאתה שליח?
    תעשה ביטוח רגיל, שלום על ישראל
    http://fullgaz.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7...-%D7%90%D7%AA/

אני הולך להצהיר על האופנוע, וכל ההוצאות מסביבו כולל הביטוח. בכתבה שקישרתי כתוב ששואלים את זה בשאלון של פול לפחות.

אז להתקשר לחברה הבאה ופשוט לא להזכיר שאני שליח? הם לא יראו שביטוח החובה רשום עסקי?

הכי חשוב שמס הכנסה לא יראו איזשהו משחק כניסיון העלמת מס...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ולנטין צפיה בהודעה
    אז להתקשר לחברה הבאה ופשוט לא להזכיר שאני שליח? הם לא יראו שביטוח החובה רשום עסקי?
    אתה יכול, אבל בבוא הזמן החברת ביטוח לא תשלם. אתה לא ראשון עם הרעיון הזה וחברות ביטוח מחפשות כל תרוץ כדי לא לשלם. אולי הם לא יבדקו עכשיו אבל תהיה בטוח שהם יבדקו לפני תשלום פיצויים.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    אתה יכול, אבל בבוא הזמן החברת ביטוח לא תשלם. אתה לא ראשון עם הרעיון הזה וחברות ביטוח מחפשות כל תרוץ כדי לא לשלם. אולי הם לא יבדקו עכשיו אבל תהיה בטוח שהם יבדקו לפני תשלום פיצויים.
    אני רוצה חברת ביטוח שתסכים לבטח אותי. הרעיון הזה לא שלי אלא הוצע למעלה, לבטח כפרטי, ואני פשוט הגבתי.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי ולנטין צפיה בהודעה
    אני רוצה חברת ביטוח שתסכים לבטח אותי. הרעיון הזה לא שלי אלא הוצע למעלה, לבטח כפרטי, ואני פשוט הגבתי.
    חברת הביטוח היחידה שמבטחת רוכבי אופנוע היא הפו"ל (תאגיד של חברות הביטוח, שאליו נשלחים כל הלקוחות הלא רווחיים - כולל רוכבי אופנוע ונהגי משאיות).
    כך שאין לך ממה לבחור, פשוט תתקשר לפו"ל ותעשה ביטוח חובה. בביטוח צד ג' אתה יכול לפנות לכל אחת מהחברות בשוק.
    אם אתה רוצה שמישהו יטפל לך בהתקשרות מול חברות הביטוח, פנה לסוכן שיעשה את העבודה עבורך. אני כבר שנים רבות עם "רמי ביטוחים" והם עושים עבודה טובה.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    חברת הביטוח היחידה שמבטחת רוכבי אופנוע היא הפו"ל (תאגיד של חברות הביטוח, שאליו נשלחים כל הלקוחות הלא רווחיים - כולל רוכבי אופנוע ונהגי משאיות).
    כך שאין לך ממה לבחור, פשוט תתקשר לפו"ל ותעשה ביטוח חובה. בביטוח צד ג' אתה יכול לפנות לכל אחת מהחברות בשוק.
    אם אתה רוצה שמישהו יטפל לך בהתקשרות מול חברות הביטוח, פנה לסוכן שיעשה את העבודה עבורך. אני כבר שנים רבות עם "רמי ביטוחים" והם עושים עבודה טובה.
    ידוע לי לגבי הפול, וכתבתי שאני מעוניין לא בחובה אלא צד ג' בשאלה שפתחה את האשכול. כשיצרתי קשר עם מספר חברות, כולן ענו לי שלא מבטחות קטנוע של שליח בצד ג'. ביטוח ישיר, הראל, ועוד אחת שאני לא זוכר. מעוד אחת אמורים לחזור אלי היום, ולא דיברתי עוד עם נציג, אבל אני כבר לא אופטימי.

Junior Member
    חזרו אלי מאודי דגן, והם עושים ביטוח לשליחים. סוף סוף מצאתי לפחות חברה אחת. תודה לכל מי שניסה לעזור.
    שבת שלום