ומי נתן להם את ים המלח וממגורות דגון? חמוד אתה
"בשנת 1951 קיבל דוקטור ראובן הכט את הזיכיון להקמת, ניהול, תפעול ותחזוקת הממגורות למשך 51 שנה,"
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E...92%D7%95%D7%9F
אני רק שואל
כשאתם מתפללים לרווחת כולם בבית כנסת שחור לבן ימני או גאה
האם תקבלו בברכה את הזוג החד מיני שיגיע להתפלל איתכם או תישלחו אותו להמרה בתפילה שהם יחזרו להיות מאושרים בדרך הנכונה.
אם אתם מקבליפ אותם כמו שהם שאפו.......
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ומי נתן להם את ים המלח וממגורות דגון? חמוד אתה
"בשנת 1951 קיבל דוקטור ראובן הכט את הזיכיון להקמת, ניהול, תפעול ותחזוקת הממגורות למשך 51 שנה,"
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E...92%D7%95%D7%9F
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 03-05-2021 בשעה 12:26.
גם למושבים הייתה תספורת את זה שכחת?
וכן מכרו אותנו ואת המשאבים שלנו בזול, אבל אז הכסף הלך לממשלה בהמון צורות והיום הכסף נוזל לכיסים פרטיים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
לוקי יש לי דוד הומו ודוד קוקסינל ולאשתי יש בן דודה הומו שכמעט כל שבת מתארח אצלנו בשבת .
ואני אוהב את כולם כי כולם בני-אדם .
רק דבר אחד אני תמיד מבקש מכולם לא לדבר אצלי על פוליטיקה
כי זה דבר שמביא מחלוקת .
כי לכולנו יש דעות שונות .
ויותר מזה אשתי שהיא יותר חזקה ממני בדת מטפלת בבן דודה שלה ההומו .
קודם כל- מאיפה לך שאני יהודי, ומה זה בכלל מעניין מאיזה דת אני?
שנית- אני לא כתבתי את הכתבה. אני רק שמתי את זה פה. וכשעשיתי את זה חשבתי דווקא על דרזדנר, שיראה שהתחושות שלנו, שאותן הוא לא מבין, לא שמורות לאיזה חמישה אנשים במרתפי האוף טופיק של איזה פורום על סף הכחדה. התחושות האלה (מסתבר), שותפים להן חלקים נכבדים מהאוכלוסייה.
סתם חומר למחשבה.
וזה בדיוק מה שהתקשורת יוצרת ומעודדת- פוליטיקת הזהויות. כל סגמנט לעצמו וכל השאר אויבים. אישתי שאלה אותי 5 פעמים בטיול הקודם, רגע- אנחנו בשטחים? רק בזכות האופונוע חזרתי להסתובב ביהודה ושומרון אחרת הייתי מגיב כמוה בדיוק. ולמה לא טיילתי? בגלל התקשורת שיצרה הלך רוח ותפיסה שהשטחים זה בעיות ומסוכן.
בדיוק.
למה רק חרדים וחילונים? בוא נחלק את המדינה לכפריים- עירוניים, ימנים-שמאלנים או מזרחים אשכנזים. זה קו מחשבה שיכול רק להזיק כי אין לו היתכנות והוא מסוכן לכולם. במיוחד לערבים.
אותי מעניין מאוד באיזה תרבות אדם גדל ופחות כמה פעמים ביקר בבית כנסת. התרבות היהודית מועדפת עלי מכל התרבויות בגלל העומק, ההיסטוריה וההומאניות. יהודים לא יבצעו או יתמכו ברצח עם בניגוד לבני תרבויות אחרות כי המוסר בתרבות שלנו עובד.
הליברלים דמיקולו מאירופה (שמניפים את דגל ההומאניות בתרבות המערבית) הם אלה שמקבלים את השונה רק אם הוא שונה שמתאים לתפיסתם...הפכו את שטוקהולם השלווה לבירת האונס העולמית כי הנשים שלהם לא מספיק שונות. הנבובים מארה"ב הולכים אחריהם וכורעים ברך לשחורים כחלק מפוליטיקת הזהויות.
החרדים צריך להצטרף אלינו, להיפתח, להשתתף יותר בנטל, להכיר וגם להסביר על עולמם.
החילונים צריכים להחרים את כלי התקשורת הגדולים, לחשוד ולתעב את מהנדסי התודעה ולהתחבר לציונות להיסטוריה ולשורשים.
אין שום ברירה אחרת.
לעולם לא נהפוך למדינת הלכה ולעולם לא נהפוך לנהנתנים שטחיים חסרי חיים שמאמינים שמועדון גייז הוא פיסגת האנושות.
אם לא נבין עכשיו, אז בני עמים ותרבויות אחרות ידאגו להזכיר לנו את הצורך.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
ההא? מה קשר של הומאניות ליהדות? יהדות (ששם אלוהים במרכז) זה ההפך מוחלט מהומאניות, ששמה אדם (homo) במרכז. לא ידעתי שלתרבות יש עומק, אבל מה זה תרבות חרדית? האם תרבות זאת יצרה איזה ספר? סרט? פסל? או רק ארימות זבל ברחובות בית שמש ובני ברק?
נכון, אבל לא מסיבה שאתה חושב. אין כזה דבר "מדינת הלכה". הלכה יהודית לא נועדה לנהל מדינה, ומן הסתם זה אף פעם לא קרה (דוד המלך לא ניהל מדינה לפי הלכה).
לא יקרה. חרדים כשכבה רחבה צריכה להעלם. כל ארצות אירופה עברו את זה, אתה יכול ללמוד מהיסטוריה איך זה קרה.
יסלח לי שושני כבודו, רק דבר אחד יש לי לומר על הקיבוצים, הטפילים, משתמטי המיסים ובעלי התספורת של 20 מיליארד שקל (מדובר רק בקיבוצי התק"מ, הקיבוצים הדתיים לא היו בחגיגת השחיתות הזו), פחחחחחחחחחחחחח.
מוזמן לקרוא בארכיון גלובס על הנושא, אז בוא, הקיבוצים עשו רק לביתם, חיו חיי מותרות, של בריכות פרטיות השתלטות אלימה על משאבי טבע וכו'.
לא קונה לרגע את: הם בנו את המדינה, הם בנו לעצמם אוסף של נכסים והון עצמי אגואיסטי ומושחת, על הגב של אלה שבאמת בנו את המדינה.
אקסליב אני למדתי בהיסטוריה (בית ספר חילוני אורט סינגאלובסקי) שמעצמות שלמות נכחדו ממצרים ועד גרמניה .
דבר אחד נשאר לאורך כל הדורות ולא נכחד וזאת התורה .
ואני יגיד לך יותר מזה יהיה לך מאוד קשה לקבל את זה ( ואת זה לא למדתי בבית ספר ) עם אין תורה אין עולם
צודק ההיסטוריה שמלמדים פה בארץ נראית בדיוק כמו שמלמדים נהיגה על אופנוע
אני חושב שהשאלה ששאל דרזנר בכותרת די נענתה.
הקשר בין אופנוענים להר מירון הוא שאופנענים הם סהכ ייצוג של העם.
ובמקרה הזה הוכחתם יפה מאוד שסה"כ הרמה של הפורום די מקבילה לרמה בטוקבקים בכל אתר חדשות שהוא.
תודה רבה לעוסקים במלאכה.
(עדיין חסרים לי מתנדבים שיכתבו שרוסים הם שיכורים, שהמזרחיים בורים ואלימים ושאשכנזים הם מתנשאים שחושבים שהמדינה רק שלהם).
אחד השרשורים המיותרים והמבזים שנכתבו אי פעם בפולגז.