אתה צודק .
לפחות 50 אחוז כן רוצים שיהיה דת ותורה בארץ ישראל .
אפילו בממשלת רבין היו דתיים .
אבל כבר גלשנו לפוליטיקה .
גדולים מאיתנו לא מצליחים להקים ממשלה יציבה נורמאלית אז מי אנחנו .
אתה צודק .
לפחות 50 אחוז כן רוצים שיהיה דת ותורה בארץ ישראל .
אפילו בממשלת רבין היו דתיים .
אבל כבר גלשנו לפוליטיקה .
גדולים מאיתנו לא מצליחים להקים ממשלה יציבה נורמאלית אז מי אנחנו .
דת היא אמונה ובחירה אישית והמדינה לא צריכה לא להתערב בה ולא לממן אותה בדיוק כמו בשאר המקומות בעולם.
אתה רוצה לשמור תורה בבקשה, תקים גמ"ח שהחרדים העשרים יממנו קהילה בדיוק כמו לפני קום המדינה, יתרה מזאת
החרדים בברוקלין עובדים ולומדים כי שם אם הם לא יפרנסו את עצמם הם ימותו, עובדים ביום לומדים בלילה, כמו בעיירות
באירופה לפני השואה רק כאן הרגילו אותם להיות פרזיטים על חשבון אחרים.
לא שותפים לחובות אבל מוצצים את הכסף שהיה צריך ללכת למגזרים שבאמת זקוקים לו.
אבל זה בסדר אנחנו חמורו של המשיח שעל גבו תבוא הישועה. (חרא עלינו).
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
שושנים, מדינת ישראל היא מדינה יהודית. לא תהיה הפרדת דת מהמדינה, זה לא אומר שאני מצדיק את הטפילות של החרדים.
הכותב חילוני גמור, אבל יהודי.
מזכיר שבחוקי המשחק הפוליטי הקיים במדינתנו החרדים בסה"כ דואגים למנף את הכוח הפוליטי לקהילה שלהם. רק שבניגוד למפלגות ופוליטקאים אחרים הם נאמנים יותר למצע ולבוחרים. הם לא אלה שהמציאו את המשחק ולא את החוקים. לגבי כפיה דתית- אין כפיה. תמיד אפשר להתחתן ולהיקבר בדרך אלטרנטיבית ומי שרוצה לתקוע סטיק חזיר בשבת ימצא את מבוקשו, בפרהסיה. שלא לדבר על ההקצנה בעולם הפרסום, התקשורת וכל העירום והעאלק גאווה. וגם במובן הדמוקרטי, צריך לזכור שרוב העם מסורתי במידה מסויימת. לכן מפלגות אנטי-דתיות לא הפכו כאן למפלגות שלטון. צריך להפריד בין הדת למדינה ויותר מזה- צריך לחשוב על טובת המדינה ולא על הקבוצה שאליה אני משתייך ואיתה אני מזדהה.
אני רוצה את החרדים איתנו, ציונים, מעודכנים היסטורית ואקטואלית ומלאי הערכה לקיומה של ישראל. שותפים בנטל (גם הפיסי) ולא משנה לי באיזה צורה. אחת הסיבות העיקריות היא החושך של התרבות הערבית שמקיף אותנו. אמנם מצבנו טוב מאי פעם ברמה הבטחונית אבל עדיין אין לנו את הלוקסוס להעמקת שסעים ושנאה הדדית.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
בסדר גמור אז בכל מבנה רשמי של מדינת ישראל (כזה שמחויב על פי חוק בדגל ישראל בכניסה) הכל יהיה כשר
כל משרדי הממשלה הגופים הציבוריים וכל מי שסמל המדינה מתנוסס עליו שישמרו כשרות, מעבר לכך במגזר הפרטי
כל אחד יחליט מה בא לו, מסעדות יחלטו על עצמם, תהיה בחירה לאנשים על סוג הנישואין שהם רוצים, כולל אזרחיים,
קבורה אזרחית כאופציה, בקיצור הבנת, רוצה ללמוד תורה בישיבה, תפאדל יא חביבי תשלם כמו סטודנט באוניברסיטה,
פטור ממסים שווה לכלל האזרחים, ועוד ועוד המדינה לא תתערב במהלכים דתיים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
היום התפרסם סרטון כחצי שעה לפני האסון שהמשטרה מציבה מחסומים במקום שבו נהרגו 45 אנשים .
אני לא יודע איך לשתף את הסרטון .
אותי מאוד מעניין איך תתפתח החקירה .
אני לא קופץ למסקנות אבל איך אומרים תמונה אחת שווה אלף מילים .
זה לא מה שהמשטרה הציבה, זה מה שהיא הסירה!
מצלמות