ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
מה שאתה אומר זה הערכה שלך

כבר מזמן לא הערכה שלי. עוד ועוד דברים מתועדים יוצאים לאור והם קוהרנטיים לחלוטין עם ההליך שתיארתי.
יש חקירה שתיקח הרבה זמן ובסוף נדע.
או שכן או שלא - תלוי מי יחקור. אם זה מבקר הממדינה הנוכחי - כנראה לא נדע. אם זו וועדת חקירה ממלכתית - יש סיכוי שכן.

אתה מאשים את הנוכחים שזאת הייתה הפקה ממשלתית ולא פרטית?
ממש לא. הנוכחים לא אשמים בכלום, הם רק הסובלים. זו גם לא הפקה ממשלתית.זו הפקה של אגודות/הקדשים שמנסים למזער הוצאות ולהגדיל רווחים בחסות נציגיהם בממשלה ובכנסת ובכניעת רוה"מ לתכתיבים שלהם מסיבה פוליטית.

שאני מגיע לאירוע חילוני איכפת לי מי הפיק? אני נכנס לאירוע במחשבה שזאת מדינת חוק, יש תקנים ויש אכיפה למה שהאשמה תיהיה עלי?
צודק. אלא שבאירוע מסוג מירון החוקים והתקנים הם בגדר המלצות לא מחייבות (עובדה). למרות זאת האירוע מתקיים והאחריות והאשמה הם על מי שאישר את האירוע בניגוד לתקנים ולחוקים.

כל הזמן אומרים הם, מי זה הם? בוודאות לא הקהל שהגיע לממש זכותו לחופש הפולחן.
אתה רוצה שמות/תפקידים או שאתה יודע בעצמך?

מי שקורא לבטל את האירוע בעתיד רק פותח פתח שיבטלו אירועים שחשובים לו.
מסכים ב-100%. אבל מי שקורא לאירועים ללא דאגה לבטיחות המשתתפים צריך לעמוד למשפט על (לכל הפחות) הזנחה פושעת.
עניתי בגוף ההודעה