תוצאות 1 עד 15 מ 101

אשכול: הר מרון והקשר לאופנוענים

צפייה משולבת

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    תודה שכתבת את זה.
    אני מגדיר את עצמי כחילוני שמרן, ואני מסכים עם כל מילה - הן בגישה לחרדים (נטולת שנאה, אבל עם הבנה שהציבור הזה צריך לעשות שינוי, בראש ובראשונה לטובתו) - והן בכך שהתקשורת שמנהולת ע"י חבורה של תל-אביבים מנותקים מדברת בשמי (כאדם חילוני) - ומנסה לדחוף כאן מודל מוסר אירופי (שאימוצו במזה"ת הוא בגדר התאבדות בעיניי).
    מצחיק שמבחינת אותה תקשורת, אם להתייחס לפאן אחר בחיי - אני "מתנחל" שגר ב"התנחלות" - ואז אני יכול להפוך לנציג של עוד קבוצה שנואה. משעשע
    וזה בדיוק מה שהתקשורת יוצרת ומעודדת- פוליטיקת הזהויות. כל סגמנט לעצמו וכל השאר אויבים. אישתי שאלה אותי 5 פעמים בטיול הקודם, רגע- אנחנו בשטחים? רק בזכות האופונוע חזרתי להסתובב ביהודה ושומרון אחרת הייתי מגיב כמוה בדיוק. ולמה לא טיילתי? בגלל התקשורת שיצרה הלך רוח ותפיסה שהשטחים זה בעיות ומסוכן.

ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
    זה בכלל לא משנה אם נהרגו שם חרדים או לא. מי שנהרג שם הלך על פארש. היו לנו את האסון בערד ואת הפלקל בי-ם, האם זה באמת משנה מהי אמונתו של הילד שמת? או האבא שנמחץ?
    המנהיגים שלהם צריכים לשלם ולצערי הם לא ישלמו. אבל מי שמת - חארם עליו, הוא לא הביא את זה על עצמו, והוא לא חשב שהוא הולך למקום שיש סיכוי שהוא לא יחזור ממנו.
    בדיוק.

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    חלוקה לשתי מדינות, חרדית וחילונית כל מדינה תחייה מהתל"ג שלה ותגן על עצמה.

בעוד עשרים שנה הילדים והנכדים שלכם יצטרכו לממן חצי מהעם שלא למד לימודי ליבה לא מפרנס את עצמו
    לא נושא בנטל המיסים והשירות הלאומי וחי על חשבונם.

המעשה צריך להיעשות היום כואב ככל שיהיה וזה רק לטובתם כי משאבי המדינה מדוללים נמכרו לתשובה בעל
    התספורת שמכר אותם זה לדובאי. אנחנו נשארנו עם האבק ושאריות התספורת שלו.
    למה רק חרדים וחילונים? בוא נחלק את המדינה לכפריים- עירוניים, ימנים-שמאלנים או מזרחים אשכנזים. זה קו מחשבה שיכול רק להזיק כי אין לו היתכנות והוא מסוכן לכולם. במיוחד לערבים.

ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    קודם כל- מאיפה לך שאני יהודי, ומה זה בכלל מעניין מאיזה דת אני?

שנית- אני לא כתבתי את הכתבה. אני רק שמתי את זה פה. וכשעשיתי את זה חשבתי דווקא על דרזדנר, שיראה שהתחושות שלנו, שאותן הוא לא מבין, לא שמורות לאיזה חמישה אנשים במרתפי האוף טופיק של איזה פורום על סף הכחדה. התחושות האלה (מסתבר), שותפים להן חלקים נכבדים מהאוכלוסייה.

סתם חומר למחשבה.
    אותי מעניין מאוד באיזה תרבות אדם גדל ופחות כמה פעמים ביקר בבית כנסת. התרבות היהודית מועדפת עלי מכל התרבויות בגלל העומק, ההיסטוריה וההומאניות. יהודים לא יבצעו או יתמכו ברצח עם בניגוד לבני תרבויות אחרות כי המוסר בתרבות שלנו עובד.

הליברלים דמיקולו מאירופה (שמניפים את דגל ההומאניות בתרבות המערבית) הם אלה שמקבלים את השונה רק אם הוא שונה שמתאים לתפיסתם...הפכו את שטוקהולם השלווה לבירת האונס העולמית כי הנשים שלהם לא מספיק שונות. הנבובים מארה"ב הולכים אחריהם וכורעים ברך לשחורים כחלק מפוליטיקת הזהויות.

החרדים צריך להצטרף אלינו, להיפתח, להשתתף יותר בנטל, להכיר וגם להסביר על עולמם.
    החילונים צריכים להחרים את כלי התקשורת הגדולים, לחשוד ולתעב את מהנדסי התודעה ולהתחבר לציונות להיסטוריה ולשורשים.
    אין שום ברירה אחרת.
    לעולם לא נהפוך למדינת הלכה ולעולם לא נהפוך לנהנתנים שטחיים חסרי חיים שמאמינים שמועדון גייז הוא פיסגת האנושות.
    אם לא נבין עכשיו, אז בני עמים ותרבויות אחרות ידאגו להזכיר לנו את הצורך.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    התרבות היהודית מועדפת עלי מכל התרבויות בגלל העומק, ההיסטוריה וההומאניות.
    ההא? מה קשר של הומאניות ליהדות? יהדות (ששם אלוהים במרכז) זה ההפך מוחלט מהומאניות, ששמה אדם (homo) במרכז. לא ידעתי שלתרבות יש עומק, אבל מה זה תרבות חרדית? האם תרבות זאת יצרה איזה ספר? סרט? פסל? או רק ארימות זבל ברחובות בית שמש ובני ברק?

לעולם לא נהפוך למדינת הלכה
    נכון, אבל לא מסיבה שאתה חושב. אין כזה דבר "מדינת הלכה". הלכה יהודית לא נועדה לנהל מדינה, ומן הסתם זה אף פעם לא קרה (דוד המלך לא ניהל מדינה לפי הלכה).

החרדים צריך להצטרף אלינו, להיפתח, להשתתף יותר בנטל, להכיר וגם להסביר על עולמם.
    לא יקרה. חרדים כשכבה רחבה צריכה להעלם. כל ארצות אירופה עברו את זה, אתה יכול ללמוד מהיסטוריה איך זה קרה.

Member הסמל האישי של tree
    התרבות היהודית מועדפת עלי מכל התרבויות בגלל העומק, ההיסטוריה וההומאניות. יהודים לא יבצעו או יתמכו ברצח עם בניגוד לבני תרבויות אחרות כי המוסר בתרבות שלנו עובד.
    אני רק אזכיר את כיבוש כנען (לא חשוב אם התיאור מדויק או לא, עדיין מתגאים בזה) וחוסר הקבלה של שואת הארמנים.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    אני רק אזכיר את כיבוש כנען (לא חשוב אם התיאור מדויק או לא, עדיין מתגאים בזה) וחוסר הקבלה של שואת הארמנים.

זָכוֹר אֵת אֲשֶׁר עָשָׂה לְךָ עֲמָלֵק בַּדֶּרֶךְ בְּצֵאתְכֶם מִמִּצְרָיִם. אֲשֶׁר קָרְךָ בַּדֶּרֶךְ וַיְזַנֵּב בְּךָ כָּל הַנֶּחֱשָׁלִים אַחֲרֶיךָ וְאַתָּה עָיֵף וְיָגֵעַ, וְלֹא יָרֵא אֱלֹהִים. וְהָיָה בְּהָנִיחַ ה' אֱלֹהֶיךָ לְךָ מִכָּל אֹיְבֶיךָ מִסָּבִיב בָּאָרֶץ אֲשֶׁר ה' אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לְךָ נַחֲלָה לְרִשְׁתָּהּ, תִּמְחֶה אֶת זֵכֶר עֲמָלֵק מִתַּחַת הַשָּׁמָיִם, לֹא תִּשְׁכָּח.

פרשת השבוע שלי.
    אגב, שלא ישתמע מדברי שאני רואה בזה משהו רע. הומאניות זה כנראה לא הצד החזק שלי.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה

אם לקנטר שאנחנו חרא של אנשים כדאי לדייק- המדינה אולי לא הצהירה שהיתה שואה ארמנית אבל היא גם לא התכחשה. רוב הציבור יודע שהיתה שואה ולא מכחיש אותה כמו המנהיג והפרטנר לשלום. אנחנו חיים בתרבות שבה יש ערך לאמת, הומאניות והוגנות. שלום הוא הנושא פופולרי בקרב משוררי ישראל לדורותיהם. התרבות היהודית (כולל האמונה, התנ"ך, החוכמה, האומנות, הרפואה, ההמצאות, ההומור, וכו') היא האור של העולם. התנ"ך הוא הבסיס למוסר החוק והסיפורת בתרבויות העיקריות. משער שאם כיבוש כנען מפריע לך אתה גם מאמין בקריעת ים סוף ומתן תורה וכל הסרט.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021