וזה בדיוק מה שהתקשורת יוצרת ומעודדת- פוליטיקת הזהויות. כל סגמנט לעצמו וכל השאר אויבים. אישתי שאלה אותי 5 פעמים בטיול הקודם, רגע- אנחנו בשטחים? רק בזכות האופונוע חזרתי להסתובב ביהודה ושומרון אחרת הייתי מגיב כמוה בדיוק. ולמה לא טיילתי? בגלל התקשורת שיצרה הלך רוח ותפיסה שהשטחים זה בעיות ומסוכן.
בדיוק.
למה רק חרדים וחילונים? בוא נחלק את המדינה לכפריים- עירוניים, ימנים-שמאלנים או מזרחים אשכנזים. זה קו מחשבה שיכול רק להזיק כי אין לו היתכנות והוא מסוכן לכולם. במיוחד לערבים.
אותי מעניין מאוד באיזה תרבות אדם גדל ופחות כמה פעמים ביקר בבית כנסת. התרבות היהודית מועדפת עלי מכל התרבויות בגלל העומק, ההיסטוריה וההומאניות. יהודים לא יבצעו או יתמכו ברצח עם בניגוד לבני תרבויות אחרות כי המוסר בתרבות שלנו עובד.
הליברלים דמיקולו מאירופה (שמניפים את דגל ההומאניות בתרבות המערבית) הם אלה שמקבלים את השונה רק אם הוא שונה שמתאים לתפיסתם...הפכו את שטוקהולם השלווה לבירת האונס העולמית כי הנשים שלהם לא מספיק שונות. הנבובים מארה"ב הולכים אחריהם וכורעים ברך לשחורים כחלק מפוליטיקת הזהויות.
החרדים צריך להצטרף אלינו, להיפתח, להשתתף יותר בנטל, להכיר וגם להסביר על עולמם.
החילונים צריכים להחרים את כלי התקשורת הגדולים, לחשוד ולתעב את מהנדסי התודעה ולהתחבר לציונות להיסטוריה ולשורשים.
אין שום ברירה אחרת.
לעולם לא נהפוך למדינת הלכה ולעולם לא נהפוך לנהנתנים שטחיים חסרי חיים שמאמינים שמועדון גייז הוא פיסגת האנושות.
אם לא נבין עכשיו, אז בני עמים ותרבויות אחרות ידאגו להזכיר לנו את הצורך.