זה הולך אחורה עד נימרוד תראה את הפתיח (לפחות)
https://www.youtube.com/watch?v=ea1FHdzpTWw
יש משהוא בזקנה שדופק קצת את המוח, הוא כמו אחרים משתמש בתירוץ האבל כדי להפיץ שינאה אבל אף אחד לא ביקש ממנו להיות באבל, הוא מאשים את כולם שם במה שקרה ושוב סוג של ״מגיע להם״
רק מזכיר שאצל החרדים זה התגודדות על קברי צדיקים ואצל החילוניים זה התגודדות במופעים של איזה אליל אינסטגרם.
אנשים שהולכים להתגודד מכל סיבה לא חושבים לרגע שהם עלולים לא לחזור, שאני הולך להופעה אני סומך על המארגנים, מכבי אש והמשטרה שיש יציאות חירום ומעברים מספיק רחבים.
כל המפורסמים שמדברים בצורה כזאת זה ממש עצוב .
אנשים לא מבינים שהחיים והמוות ביד הלשון .
ששומעים את הדברים האלה כבר אין מה להגיד .
גם בקבילה החרדית כנראה מתחילים לעשות חושבים.
אמרו לאנשי אומן בקורונה שהגבול סגור.
מה עשו בנו מחנה ליד הגבול עם הילדים והנשים.
(רק שבחו"ל דרעי ליצמן ושאר העסקנים לא ממש נספרים).
סבירות גבוהה שזה היה קורה אף במירון ואם היו סוגרים.
לא מן הנמנע שהם ימשיכו בדרכם ויעשו מה שהם עושים אחרי שהכאב ישכח.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
יש פה שילוב של דברים
הראשון שבהם שככל הנראה אף גוף ממלכתי לא לקח אחריות על המקום.
השאלה למה??
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
האמת, זרקת רעיון.
לי אישית ממש לא אכפת שכל המקומות האלו יכנסו תחת איזה גוף שקרי כלשהו בסגנון רשות הטבע והגנים, ושיקחו כסף (וכמה שיותר, יותר טוב) בכניסה. שהכסף ילך לאחזקה של המקומות "הקדושים" הנ"ל ואם יהיו עודפים שילכו לקופת המדינה.
יופי, עלית על הנקודה.
כשאתה הולך למופע שהופק ע"י מפיק פרטי, אתה יודע שהוא שילם מכספו על אמצעי הבטיחות הנדרשים ע"י הרשויות ואם לא היה עושה כך המופע לא היה מתקיים – המשטרה לא הייתה נותנת לו. זה כולל גם דרישות הזויות מצד הרשויות, רק כי הם יכולים. באירוע בעל גוון דתי קופצים מייד נציגי השקר של הציבור אותו הם כביכול מייצגים ("נציגי שקר" ו"כביכול" בגלל שהם פועלים נגד הציבור שלהם ולטובת המנהיגים של אותו ציבור) שהם שרים בממשלה ויושבי ראש של וועדות בכנסת, ועושים override לדרישות הרשויות. אם יש להם מזל וכלום לא קורה, הם זוכים לשבחים מהקהל שלהם על שהצליחו להביא "המוני מאמינים" ולחסוך בהוצאות (ולהגדיל הכנסות למנהיגים). אם אין להם מזל, קורה מירון, ואז הם מאשימים את כל העולם חוץ מאת עצמם.
מה שאתה אומר זה הערכה שלך, יש חקירה שתיקח הרבה זמן ובסוף נדע.
אתה מאשים את הנוכחים שזאת הייתה הפקה ממשלתית ולא פרטית?
שאני מגיע לאירוע חילוני איכפת לי מי הפיק? אני נכנס לאירוע במחשבה שזאת מדינת חוק, יש תקנים ויש אכיפה למה שהאשמה תיהיה עלי?
כל הזמן אומרים הם, מי זה הם? בוודאות לא הקהל שהגיע לממש זכותו לחופש הפולחן.
מי שקורא לבטל את האירוע בעתיד רק פותח פתח שיבטלו אירועים שחשובים לו.
זָכוֹר אֵת אֲשֶׁר עָשָׂה לְךָ עֲמָלֵק בַּדֶּרֶךְ בְּצֵאתְכֶם מִמִּצְרָיִם. אֲשֶׁר קָרְךָ בַּדֶּרֶךְ וַיְזַנֵּב בְּךָ כָּל הַנֶּחֱשָׁלִים אַחֲרֶיךָ וְאַתָּה עָיֵף וְיָגֵעַ, וְלֹא יָרֵא אֱלֹהִים. וְהָיָה בְּהָנִיחַ ה' אֱלֹהֶיךָ לְךָ מִכָּל אֹיְבֶיךָ מִסָּבִיב בָּאָרֶץ אֲשֶׁר ה' אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לְךָ נַחֲלָה לְרִשְׁתָּהּ, תִּמְחֶה אֶת זֵכֶר עֲמָלֵק מִתַּחַת הַשָּׁמָיִם, לֹא תִּשְׁכָּח.
פרשת השבוע שלי.
אגב, שלא ישתמע מדברי שאני רואה בזה משהו רע. הומאניות זה כנראה לא הצד החזק שלי.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual