לפני כמה חודשים נפלה החלטה:

ננסי צריכה לעבור ליד אוהבת שתדע להעריך את מעלותיה (ויש ) אבל זה לא הסיפור שלה ואת הסיכום אתן בפוסט שלה.

ובכן חיפשתי זוגיות חדשה והאמת שהיו לבטים רבים בקשר להספק לתקציב בטיחות ועוד.

נפלה הבחירה על ניקן.

כלי נהדר חזק אבל לא חזק מדי בעל מראה שלטעמי יפה מאוד נוח וערך מוסף של 3 גלגלים שבהמשך הדרך התגלה כעקב האכילס שלו.

ניגשתי לאחת הסוכניות העצמאיות שם אמרו לי מהר מהר פן תאחר כלי אחרון תשריין.

אני טיפוס שלא לוקח סיכונים ואמרתי שאני לא מתחייב לפני שאני מוכר את ננסי.

הסוכן האדיב הציע מחיר מגוחך או את שירותיו בטרייד בעבור 1500 שקל והבטיח לי שאוכל לבטל ושאדע שבגלל שזה כלי אחרון בטח אהיה צריך לסגור אם יהיה רוכש אחר.

נתתי דמי קדימה ויצאתי בלב לא ממש שלם.
המזל שאף אחד לא ממש מיהר וזה נתן לי זמן למחשבה ובירורים והמידה היחודית של הצמיגים הטרידה אותי ולבסוף העיסקה בוטלה.

יחד איתי א' חיפש כלי חדש במקום הקוואסאקי האמתני והזמין אופנוע ילדים שובב m.t9 חדש.

מטרו התחייבו לספק אותו בהשקה וכך היה.
הגענו אני שושנים וא' לאסוף את הכלי החדש.

ההשקה הייתה יפה ובין ביס בכריך לשלוק מיץ צדה העין כלי אדום יפה שנותן תחושה של דוקאטי אבל תוצרת יפן.

לא נאריך בדברים אבל יאמר לזכות מטרו שהחליפו לו את ההזמנה ולי פתחו הזמנה גם לי.

קיבלתי טרייד במחיר מחירון ושיריינו לי את המחיר של הכלי החדש ושל הטרייד ולמעשה אפילו קיבלתי מעל המחירון כי המחיר כנראה ירד קצת (שאפו מטרו ).

את הכלי הייתי אמור לקבל איפה שהוא ביוני (פשלה כל שהיא עם הספק. וכו ).

יום שישי הגיע יש לא' טרייסר חדש אבל הוא חולה
חולה עד היום יום רביעי.

היום בדרך פלא הבריא.

יצאתי לאסוף את נער הפלא על מנת לקבל את האופנוע שלו.

הכלי האדום עומד ולידו כלי אדום נוסף של מישהו אחר.

מסתבר שזה אני יי פי קא יי מאד'ר פאקר.

שגיא מנהל המכירות של האולם אישתי א' וסיגלית מיובל בר חברו והפתיעו אותי בכלי חדש טרם זמנו.

ביטוח משולם והכלי מוכן ליציאה!!!

בקיצור הפתעה.

אז לפני שנתחיל במבחן אתחיל בתודות:
ראשית לאישתי שסובלת את הגחמות שלי ואת הפזרנות שלי אז עוגי המון תודה אוהב אותך ומסתבר שבחרתי טוב.

ל א' נער הפלא שהוא כמעט אישתי וכל הדרך שרכבנו לתל אביב היה לו מצב רוח מצויין ומזמז אותי כל הדרך לת"א כעת אני מבין למה.

לצוות מטרו tlv שגיא וערן מהסניף השני (שכחתי את שם הרחוב) וואלה שיחקתם אותה.

וסיגלית מיובל בר שאיפשרה למשפחה לבטח בלי ידיעתי.

פרק הבא תיאור הכלי ורכיבה ראשונה.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk