כמו שרן רושם
2 קילומטר תידלוק ראשון
מי אתה טרייסר 9.
ובכן:
מנוע 3 צילינדרים כ118 סוסונים ווכמדומני 9 קג"מ.
השלדה חדשה לעומת הדגם הקודם והיא אלומיניום לטובת הורדה במשקל.
את הזרוע האחורית ימאהה האריכו ולככל הנראה כל העסק אחוד יותר.
הטרייסר שלנו הוא הרגיל אבל לנדיבים מאיתנו שירכשו את הGT יהיה גם מתלים סמי אקטיביים גריפים מחוממים ואולי עוד פינוק כזה או אחר.
בתחום הפינוקים יש נו מסך TFT כפול בגודל 3.5 אינצ'.
נחמד אבל חבל שאת הימני לא עשו עם כרטיס סים ואפליקצית וויז.
בגדול את כל הנתונים אפשר למצוא באתר של מטרו ואין צורך להחיב.
יצאנו מהסוכנות.
יש משהו בכלי חדש שמרגש ומפחיד כאחד.
בייחוד אחרי שנתיים ורבע על כלי מוגבל הספק.
לעצרנו בתחנה הראשונה שמצאנו בפז קיבוץ גלויות בצג מד הדלק הראה 2 קוים ולתוך הטרייסר נזלו כ13 ליטר של הנוזל הריחני והמגניב הזה שמאפשר לנו לחייך (ולא בגלל שאנו מסניפים אותו באופן ישיר).
מסתבר שהגובה של הכלי בסדר טיפה יותר מהננסי או המושב יותר רחב אבל לגמרי סביר.
אני וא' משוחחים בדרך באמצעות הקארדו שזה בכלל מגניב ומחליפים רשמים.
רוכב על איזה קטנוע החליף מספר מילים איתנו ושאל לגבי הכלים וסיפר שהוא רוכש את הטרייסר שבע.
יציאה לכביש אחד ואנו מוגבלים ל5,300 סל"ד שמתורגמים לכ137 קמ"ש.
אצלי המפה ניהול מנוע על מצב 2 שהוא ביניים והבקרות העי מחמירות.
ולמרות הכול תגובות הגז מידייות ולא חסר כח.
המומנט בריא מאוד ואין בעייה לזחול בהילוכים גבוהים ( דרזנר רשם שיזכיר את הבאנדיט ואכן יש משהו בדבריו)
למרות היורו חמש המנוע משדר ווקאליות גבוהה ולדעתי הצליל יותר עמוק מהטרייסר הקודם - לא שזה משנה אם זה אכן כך הצליל בהחלט מגניב ועשו עבודה טובה בתחום הזה.
כאמור אין הרבה מה לספר בגלל מגבלת ההרצה אבל בהשוואה לננסי החיים רגועים על הבין עירוני והיה לי ממש כיף.
לצערי הוויברציה הקטנה עדיין קימת אבל לא משהו נוראי נראה לי "שהתדר" יותר נמוך.
את העליות לכניסה לירושלים הטרייסר לוקח בקלות ובשונה מהננסי שמתקשה העסק בטרייסר עובד כמצופה.
הכלי מגיב למצערת במיידית וללא צורך בהורדות הילוך.
הכניסה לסיבובים קלה והכלי נופל נהדר לתוך הפניות שומר על הכיוון והעסק צפוי עם פוטנציאל חוליגניות לא קטן.
המיתלים נראים לי במצב קשיח ואני עוד אשחק איתם.
מיגון הרוח לטעמי מצויין וסוף סוף אפשר לרכוב עם משקף פתוח ( כן נעקצתי לא פעם בפנים ואף בעפעף אבל אני חולה רוח ).
חיש קל נחתתי בבית ואיך לא עשיתי סיבוב לנדב הקטן שממש התלהב מהאופנוע ושציינתי שזה יותר מהיר מהננסי הוא גם זכה לאישורו ונתבקשתי להתקין את ברגי הגולגולת שיש לי על גבי המספר.
סיכום יום א' מהיר ונמהר - קצת מווברץ אבל החבילה הכוללת טובה.
אני מחכה שיגיעו האביזרים של הכלי כי העסק עם התיק גב מציק לי ומשפע של תאי איחסון אני מרגיש ערום.
כאמור המשך יבוא!