תוצאות 1 עד 15 מ 29

אשכול: אופנוע ראשון מתלבט בין BMW R310gs ל- בנלי trk 251

צפייה משולבת

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    כמה דברים.
    א. הcb500x בשנתונים שאתה מדבר עליהם לא מתאים לשטח. אם אתה מעוניין בשטח, אפילו שטח קל, חפש חבר אחר.
    ב. הcb500x לא גבוה מדי לאף אחד (אני נע על הספקטרום שבין 1.60 ל1.65, תלוי באיזה יום תפסתם אותי, כך שבאופנועים לנמוכים אני מבין דבר או שניים).
    ג. באופנועי "כביש טהורים" (גוד נווז וואט איט מינז) אין יותר תקלות מבאדוונצ'רים.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    ב. הcb500x לא גבוה מדי לאף אחד (אני נע על הספקטרום שבין 1.60 ל1.65, תלוי באיזה יום תפסתם אותי, כך שבאופנועים לנמוכים אני מבין דבר או שניים).
    אתה מגזים. גובה המושב ב-cb500x זה 83סמ. אם אתה באמת 1.60 אין מצב שאתה שם שתי רגליים שטוחות על קרקע. יכול להיות שאתה בסדר עם זה, וזה אחלה, אבל על תגיד ״אף אחד״.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Member הסמל האישי של tree
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    אתה מגזים. גובה המושב ב-cb500x זה 83סמ. אם אתה באמת 1.60 אין מצב שאתה שם שתי רגליים שטוחות על קרקע. יכול להיות שאתה בסדר עם זה, וזה אחלה, אבל על תגיד ״אף אחד״.

אני מסכים אם רוב מה שאתה אומר. אני 1.67 ו 83 זה גובה שבהחלט הייתי מחפש להנמיך (תלויי גם בקשיחות המטלים) אבל לטעון שצריך להגיע למצב של שתי רגליים שטוחות זה כבר יותר מידי. אולי זה היה קיים אצלי באופנוע שהגובה מושב היה 78, אני לא בטוח אם אני זוכר נכון זה היה ממזמן.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    אני מסכים אם רוב מה שאתה אומר. אני 1.67 ו 83 זה גובה שבהחלט הייתי מחפש להנמיך (תלויי גם בקשיחות המטלים) אבל לטעון שצריך להגיע למצב של שתי רגליים שטוחות זה כבר יותר מידי. אולי זה היה קיים אצלי באופנוע שהגובה מושב היה 78, אני לא בטוח אם אני זוכר נכון זה היה ממזמן.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

1. גובה מושב של ה-CB500X מהדור הקודם הוא 81 ס"מ, וזה גובה שכל אדם בריא בגובה 1.65 ומעלה יכול להסתדר איתו ללא ניסיון קודם. הייתה לי פעם תמונה של חברתי דאז, בגובה 1.60, יושבת על ה-CB500X ומגיעה עם שתי הרגליים (לא רגל מלאה כמובן).
    2. פרט למספר בסנטימטרים, פרמטר חשוב נוסף הוא צורת האופנוע באיזור המושב (צר או רחב) ומשקל האופנוע. ההבדל בבטחון שאני חש בין אופנוע האינדורו שלי (עם גובה מושב של 97 ס"מ) לק.ט.מ 1290 סופר-אדוונצ'ר R(גובה מושב של 89 ס"מ) הוא עצום... לרעת הק.ט.מ. מהבחינה הזאת, ההונדה הוא אופנוע לא מאיים משום שהוא די צר באיזור המושב/טנק דלק.
    3. לא יודע מי המציא את זה, אבל גם רוכב מתחיל לא חייב 2 רגליים מלאות (שטוחות) על הרצפה. הגעה עם רוב כף הרגל, כשהעקב מעט מורם, משני הצדדים - זה די והותר כדי להרגיש בנוח.
    רוכב מנוסה מסתדר לא רע גם כרית כף הרגל משני הצדדים. רוכב מנוסה עם שיווי משקל טוב - מסתדר לא רע גם עם קצות האצבעות (שזה שקול להגעה עם הכרית רק באחד הצדדים).
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    3. לא יודע מי המציא את זה, אבל גם רוכב מתחיל לא חייב 2 רגליים מלאות (שטוחות) על הרצפה. הגעה עם רוב כף הרגל, כשהעקב מעט מורם, משני הצדדים - זה די והותר כדי להרגיש בנוח..
    המציא את זה כל אחד שישב אי פעם על אופנוע. נכון, לאחד שהוא 1.60 אין הרבה ברירה, אבל אל תספר סיפורים על ״די נוח״. זה לא. תנמיך אותו או קנה אחר.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    המציא את זה כל אחד שישב אי פעם על אופנוע. נכון, לאחד שהוא 1.60 אין הרבה ברירה, אבל אל תספר סיפורים על ״די נוח״. זה לא. תנמיך אותו או קנה אחר.

אני מבין שהוצאת אותי מקבוצת האנשים "שישבו אי פעם על אופנוע"... זה משהו שעוד לא קרה לי.
    הלכתי לראות סרטונים ביוטוב על רכיבה. אולי זה יאפשר לי לאזור אומץ ולשבת על אופנוע לראשונה בחיי...
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    אני מבין שהוצאת אותי מקבוצת האנשים "שישבו אי פעם על אופנוע"... זה משהו שעוד לא קרה לי.
    הלכתי לראות סרטונים ביוטוב על רכיבה. אולי זה יאפשר לי לאזור אומץ ולשבת על אופנוע לראשונה בחיי...
    או … אנשים מתפשרים על נוחות לטובת דברים אחרים. לכל אחד סדר עדיפויות משלו.