ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
אני מסכים אם רוב מה שאתה אומר. אני 1.67 ו 83 זה גובה שבהחלט הייתי מחפש להנמיך (תלויי גם בקשיחות המטלים) אבל לטעון שצריך להגיע למצב של שתי רגליים שטוחות זה כבר יותר מידי. אולי זה היה קיים אצלי באופנוע שהגובה מושב היה 78, אני לא בטוח אם אני זוכר נכון זה היה ממזמן.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

1. גובה מושב של ה-CB500X מהדור הקודם הוא 81 ס"מ, וזה גובה שכל אדם בריא בגובה 1.65 ומעלה יכול להסתדר איתו ללא ניסיון קודם. הייתה לי פעם תמונה של חברתי דאז, בגובה 1.60, יושבת על ה-CB500X ומגיעה עם שתי הרגליים (לא רגל מלאה כמובן).
2. פרט למספר בסנטימטרים, פרמטר חשוב נוסף הוא צורת האופנוע באיזור המושב (צר או רחב) ומשקל האופנוע. ההבדל בבטחון שאני חש בין אופנוע האינדורו שלי (עם גובה מושב של 97 ס"מ) לק.ט.מ 1290 סופר-אדוונצ'ר R(גובה מושב של 89 ס"מ) הוא עצום... לרעת הק.ט.מ. מהבחינה הזאת, ההונדה הוא אופנוע לא מאיים משום שהוא די צר באיזור המושב/טנק דלק.
3. לא יודע מי המציא את זה, אבל גם רוכב מתחיל לא חייב 2 רגליים מלאות (שטוחות) על הרצפה. הגעה עם רוב כף הרגל, כשהעקב מעט מורם, משני הצדדים - זה די והותר כדי להרגיש בנוח.
רוכב מנוסה מסתדר לא רע גם כרית כף הרגל משני הצדדים. רוכב מנוסה עם שיווי משקל טוב - מסתדר לא רע גם עם קצות האצבעות (שזה שקול להגעה עם הכרית רק באחד הצדדים).