עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 65

אשכול: לאן המס של הסיגריות בשטחים הולך

Senior Member
    היתה לי הצלחה סבירה (בערך 50%) בלהמיר אנשים עם וייפ סמי שופוני לא יקר כזה -
    www.aliexpress.com/item/32852924392.html

ונוזל של black note (היה אחד בטעם אגוז כלשהו שאנשים אהבו) -
    https://www.takeair.co.il/product/נו...e-quartet-30ml

הנוזל יותר חשוב/יקר. נוזל קקה סיני בכל מקרה לא בא בחשבון, שהמומר יחטוף גחלת בגלל שמי יודע מה הסינים דחפו בו וזה יהיה על מצפוני.

נאור, באיזה וייפ / נוזל אתה משתמש?

Senior Member
    אני מזמין אתכם לקרוא (סוג של) מאמר שכתבתי על הנושא לפני כשנתיים. זה היה פרובוקטיבי מדי וארוך מדי מכדי שאמצעי תקשורת יפרסם אותו, אז למי שרוצה זה כאן.
    אני מכין לבד את נוזלי האידוי. את הנוזלים הבסיסיים אני קונה ב-www.cig.co.il (הם בסדר גמור במחירים ובשירות גם לדברים אחרים שהם מוכרים). ניקוטין אני קונה בתמיסה מרוכזת מחו"ל ואת תמצית הטבק מכין בעצמי. מבחינת עלויות, הנוזל עולה לי פחות מעשירית מלקנות נוזל מוכן ואני יודע בדיוק מה יש בפנים.
    את מכשירי אידוי הראשונים שלי קניתי באותו מקום, עכשיו בעלי אקפרס. ממליץ על מכשירים שאינם כוללים סוללה פנימית - אפשר לרכוש 2 סטים של סוללות ולהטעין אחד כשהשני בשימוש במטען חיצוני. במכשירים הכוללים סוללה פנימית נקודת התורפה בהרבה מקרים היא שקע ה-USB להטענה.
    לאידוי טבק אני משתמש (אחרי שניסיתי כ-10 מכשירים שונים) במכשיר שנקרא flash המיוצר ע"י lvsmoke (אפשר לקנות בעלי אקפרס).
    מי שרוצה טיפים נוספים שיכתוב בפרטי.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    היתה לי הצלחה סבירה (בערך 50%) בלהמיר אנשים עם וייפ סמי שופוני לא יקר כזה -
    www.aliexpress.com/item/32852924392.html

ונוזל של black note (היה אחד בטעם אגוז כלשהו שאנשים אהבו) -
    https://www.takeair.co.il/product/נו...e-quartet-30ml

הנוזל יותר חשוב/יקר. נוזל קקה סיני בכל מקרה לא בא בחשבון, שהמומר יחטוף גחלת בגלל שמי יודע מה הסינים דחפו בו וזה יהיה על מצפוני.

נאור, באיזה וייפ / נוזל אתה משתמש?
    אבל כתבתי שאני לא מעשן!
    בזמנו זה היה זירו ויאליק (מחוזק) לעיתים רחוקות המחסנית היתה נשרפת כי שכחתי למלא נוזל.

אכן הזקן כיכב בשירשור שלי כשעברתי אי אז לוייפ.
    פה http://fullgaz.co.il/forums/showthre...9C%D7%90%D7%94

אבל שוב. לא מעשן ולא צורך ניקוטין. קנאביס עושה בי שמות (שאכטה אחת וכאילו עשו לי לבוטומיה)
    רק שותה

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    אני מזמין אתכם לקרוא (סוג של) מאמר שכתבתי על הנושא לפני כשנתיים. זה היה פרובוקטיבי מדי וארוך מדי מכדי שאמצעי תקשורת יפרסם אותו, אז למי שרוצה זה כאן.
    אני מכין לבד את נוזלי האידוי. את הנוזלים הבסיסיים אני קונה ב-www.cig.co.il (הם בסדר גמור במחירים ובשירות גם לדברים אחרים שהם מוכרים). ניקוטין אני קונה בתמיסה מרוכזת מחו"ל ואת תמצית הטבק מכין בעצמי. מבחינת עלויות, הנוזל עולה לי פחות מעשירית מלקנות נוזל מוכן ואני יודע בדיוק מה יש בפנים.
    את מכשירי אידוי הראשונים שלי קניתי באותו מקום, עכשיו בעלי אקפרס. ממליץ על מכשירים שאינם כוללים סוללה פנימית - אפשר לרכוש 2 סטים של סוללות ולהטעין אחד כשהשני בשימוש במטען חיצוני. במכשירים הכוללים סוללה פנימית נקודת התורפה בהרבה מקרים היא שקע ה-USB להטענה.
    לאידוי טבק אני משתמש (אחרי שניסיתי כ-10 מכשירים שונים) במכשיר שנקרא flash המיוצר ע"י lvsmoke (אפשר לקנות בעלי אקפרס).
    אחד הדברים המעניינים שקראתי.
    כתוב יפה, רהוט ומשכנע.

אחלה כתיבה!

Senior Member

Member הסמל האישי של ofirus
    טוב לדעת שיש פרופסורים ביננו,בסופו של דבר המסקנה היא, שלמדינה ושלוחותיה "יותר שווה" שתעשנו סיגריות ולא תעברו לטבק מגולגל או אידוי.
    אבל הפרדוקס הוא לדעתי של אדם שמעשן "שווה למדינה" פחות מאדם שאינו מעשן ,כלומר תפוקתו השולית (בהנחה תיאורטית) פוחתת ככל שהוא מעשן או צורך יותר,( הוא פחות בריא תיאורטית,הפסקות עבודה ארוכות יותר בכדי לעשן,סביבתו פחות נקיה אפר ,בדלים,ריח וכו") מה שמביא למסקנה שאולי המדינה בכל זאת מפסידה על כל אדם מעשן, ועוד לא דיברתי על תוחלת חיים.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ofirus צפיה בהודעה
    אבל הפרדוקס הוא לדעתי של אדם שמעשן "שווה למדינה" פחות מאדם שאינו מעשן ,כלומר תפוקתו השולית (בהנחה תיאורטית) פוחתת ככל שהוא מעשן או צורך יותר,( הוא פחות בריא תיאורטית,הפסקות עבודה ארוכות יותר בכדי לעשן,סביבתו פחות נקיה אפר ,בדלים,ריח וכו") מה שמביא למסקנה שאולי המדינה בכל זאת מפסידה על כל אדם מעשן
    אתה טועה. אלו בדיוק ההפסדים העקיפים שכתבתי עליהם, שבנוסף לנזקים הישירים (טיפולים למחלות שונות, הפסד ימי עבודה) עדיין משאירים את המדינה ברווח נאה.

ציטוט נכתב במקור על ידי ofirus צפיה בהודעה
    ועוד לא דיברתי על תוחלת חיים.
    תוחלת החיים העולה היא אחת הבעיות הרציניות של המשק המודרני. יותר אחוזים מהאוכלוסיה מקבלים פנסיות וביטוח לאומי ואינם מייצרים דבר, שלא לדבר על העלויות הנוספות של מבוגרים (בעיקר בבריאות). למעשה, קיצור תוחלת החיים עוזר למשק - עוד סיבה שהמדינה רוצה שתעשן.

Banned
    אתה טועה. אלו בדיוק ההפסדים העקיפים שכתבתי עליהם, שבנוסף לנזקים הישירים (טיפולים למחלות שונות, הפסד ימי עבודה) עדיין משאירים את המדינה ברווח נאה.

תוחלת החיים העולה היא אחת הבעיות הרציניות של המשק המודרני. יותר אחוזים מהאוכלוסיה מקבלים פנסיות וביטוח לאומי ואינם מייצרים דבר, שלא לדבר על העלויות הנוספות של מבוגרים (בעיקר בבריאות). למעשה, קיצור תוחלת החיים עוזר למשק - עוד סיבה שהמדינה רוצה שתעשן.

סליחה זה מתבקש

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה

סליחה זה מתבקש

חחחחחחח
    נו, מנפלאות העריכה. כשמוציאים דברים מהקשרם הכל נשמע נפלא.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    חחחחחחח
    נו, מנפלאות העריכה. כשמוציאים דברים מהקשרם הכל נשמע נפלא.
    פארטי פופר.
    לך תבקש פאראצמול מסוכן הסמים (drugs) בחלוק הלבן עליו אתה סומך שנקרא רופא

בהקבלה לנושא אחר עליו היה בפולגז דיון - אתה מבין שהמדינה מרוויחה על הבלו ויש לה אינטרס שיהיו כמה שיותר מכוניות (וכתוצאה מכך - פקקים) כן ?

מת להפסיק לעשן, זה כזה פיגור לעשן.

Member הסמל האישי של ofirus
    [QUOTE=א הזקן;180969]אתה טועה. אלו בדיוק ההפסדים העקיפים שכתבתי עליהם, שבנוסף לנזקים הישירים (טיפולים למחלות שונות, הפסד ימי עבודה) עדיין משאירים את המדינה ברווח נאה.

נכון אבל המדינה תרוויח יותר מאדם שאינו מעשן (כסף בכיס),מכיוון שהוא גורם לה לפחות הוצאות מאדם שכן מעשן.
    תראה אפשר לראות במשקפיים שלך ואפשר לראות במשקפיים שלי,בכל מקרה המדינה מרוויחה ומפסידה ממעשנים,
    אי אפשר לכמת את זה מכיוון שכל אדם אינדיבידואלי ,אבל תאורטית אני מסכים לא להסכים איתך לגבי שורת הרווח של המדינה.
    בסופו של עניין מעשנים משאירים פחות רווח בקופה למדינה מאשר אלו שלו מכיוון שהם צורכים יותר (תיאורטית).

אפשר להפסיק לעשן עם ספרים/כדורים וכו'
    או פשוט לזרוק את הקופסה. לא לקנות יותר ורק לשנורר. ואז כשמבינים כמה זה מגעיל לשנורר כל הזמן סיגריות, אז מפסיקים לגמרי.
    לי זה עבד, כל היום שנוררתי מירוששמאות עד שנמאס לי.

לא מסוגל לשנורר

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    לא מסוגל לשנורר
    אבל זה בדיוק מה שהוא כתב.
    הביא את עצמו למצב של "או שאני משנורר או לא מעשן" וכשהבין שהוא לא יכול לשנורר על בסיס קבוע כי לא נוח לו עם זה- אז הסיפור נגמר.