תנסה אצל שחר אופנועים בשוקן (יבואן קנדה)
תנסה גם אצל בייקר
מספר חודשים שאני מחפש צמיגים עבור קטנוע אינובה הונדה, כל פעם נאמר לי על ידי שני הספקים הראשיים (יבואנים) שחר אופנועים ואופנועית, בקרוב, עוד חודש ,וכ"ו. היום נאמר שאין צפי לחודשים הקרובים משניהם.
היום נכשלתי בטסט על יובש בצמיג הקדמי (צודקים) ונתנו הארכה לשבוע . בהונדה (שבח) ניסו לעזור לי עם ספקים שאולי "בטעות" יש להם צמיגים, כולם ענו אוליי בעתיד. הקטנוע משמש אותי לעבודה, ולמעשה אני צריך להשבית אותו עד למציאת פתרון.
שאלתי היא: נאמר לי שבניגוד לקניית אביזרים לאופנוע באתרים מחו"ל כגון אי.ביי או אמזון וקבלתם במשלוח ,עם צמיגים זה לא אפשרי (מכון תקנים, מיסוי וכ"ו) .האם זה נכון או שיש פרצה כלשהיא?
למישהו יש רעיון , חוץ מלנסוע ליוון ולהביא במזוודה?
תודה
להנהלת הפורום: ברישום לאתר (משתמש חדש) טעיתי בשאלת האימות פעמיים. בקיצור ביבי סליחה שהטלתי דופי.
תנסה אצל שחר אופנועים בשוקן (יבואן קנדה)
תנסה גם אצל בייקר
Grasshopper AT 2016
Vstrom 650 2011
CB250R 2011
בניגוד לשאר, אני לא חושב שאיזה קוסם יוציא לך מהכובע צמיג שאין כרגע בארץ...
במקומך, הייתי פונה לחנויות אופנועים ביוון/קפריסין ומבקש בתור טובה לשלוח לך צמיג כזה לארץ, ולהצהיר עליו שמדובר בצמיג לאופניים. סביר להניח שהחלק זול יחסית, ואפשר "להסתכן" שיתקע במכס. אם יצליח לך, תקבל אותו מהר.
הנה עוד צמיג לא יקר, אולי תצליח לשכנע את המוכר לרשום אותו כצמיג של אופניים:
https://www.ebay.de/itm/154327732329...gAAOSw~n1gJVtx
עדיין אני חושב, שהונדה אמורים להיות מסוגלים להזמין לך את החלק ולספק אותו בזמן סביר. פאקינג קטנוע שהם ייבאו, שיפנו ליצרן ויביאו את הצמיגים המקוריים מפס הייצור מבחינתי.
והרעיון הכי טוב- כמו שאמרת, לטוס ליוון/קפריסין ולהביא את הצמיג במזוודה. על הדרך תתפנק בסופ"ש בחו"ל.
נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 20-06-2021 בשעה 23:06.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
תזמין מחו"ל ותגיד למוכר שירשום לאופניים חשמליים fat, העברתי ככה צמיגים במידות האלה.
כרגע יש בעיית אספקה של מלא דברים, יש אולי אופציה וזה לונג שוט, אתה יכול לבדוק אם יש מידה אינצ'ית מקבילה (אם הצמיד במ"מ או להפך) במידה ויש אולי ניתן להגיש בקשה לשינוי מידות ברישיון.
יש באתר של מכון התקנים אפשרות להגיש בקשה אונליין ומבקשים שם אישור יצרן או יבואן, לא יודע בדיוק מה החוק אומר ושווה לברר אבל נראה לי שאפשר עם אישור יבואן לעשות את זה בטוח ואולי עם אישור יצרן השאלה אם היצרן (הונדה) יספק מסמך שכזה... כנ"ל לגבי מידות תואמות (במידה והיצרן\יבואן מאשר).
בעבר ניסיתי לבדוק לגבי אישור יבואן על מידה לWR250R (שגם פה יש חוסר מידות\דגמים בארץ) ונעניתי שהתקינה מתאימה לאירופה ולכן הם לא מוכנים לספק הקבלה אינצ'ית (אלא אם כן הכלי היה מגיע בארה"ב שם המידה היא אינצ'ית). לא ניסיתי לפנות לימאהה העולמית בנושא כי מצאתי בסט בסוף.
הבוקר נתקלתי בזה : https://carsforum.co.il/blogs/entry/...9F-%D7%9C2020/
זה מחזק את עיניין אישור היצרן אז שווה לפנות אל הונדה בנושא, שבוע טוב
אז אחדד. לא הבנתי נכון.
צמיגים קניתי לפני 3~5 שנים. והאישור היה לטובת מכון הטסטים.
עידכון:
לאחר מאמצים רבים מצאתי אצל היבואן פירלי צמיג קדמי יחידי. הבעיה שהוא בשיטת האינצים. כבר מספר ימים אני נמצא בבעיה. הוצאתי אישור מהונדה והלכתי למכון הרישוי. הבוחן הראשי שלח אותי כ 4 פעמים לתקן את הנוסח של המכתב של הונדה. הם גם שלחו (הונדה) לבוחן הראשי "אישור" , תיזכורת מבכיר ממשרד התחבורה ולא עזר. התזכורת הייתה "נוהל H-08-2020" המאפשר גמישות מצד היבואן מול התקינה. הבוחן הראשי מסרב לאשר לי את ההמרה שמגובה ע"י הונדה ויצרני הצמיגים המובילים בעולם. לטענתו במלימטרים יש לו 3 מימדים (גובה, רוחב וחתך) ואילו באינצים רק 2. הוא רוצה שהונדה יציינו באישור שנתנו לי גם את הP (סיווג מהירות) מה שהונדה מסרבים.
יש לציין שבשיחותיי עם הבוחן הראשי דיברתי בנימוס , הסברתי לו את הסיבוך שאני נמצא בו ,קטנוע המשמש אותי לעבודה, בקיצור לא יצרתי אווירה של אנטי. הוא פשוט "מקובע עליי" , כאשר הוא מנופף לי בקלסר עם אישורים שהוא שומר וכולם דומים לאישור שלי, כך שאין לי הסבר מניח את הדעת. יש לציין שברגע של "אינטימיות" עימו אמר לי שהוא נוקט בכסת"ח, אם אני או משרד התחבורה נתבע אותו יום אחד.
בקיצור גם הונדה וגם אני לא יודעים מה לעשות:
כרגע מחפש באתר של משרד התחבורה כתובת למשלוח בקשה/ תלונה , האם למישהו יש מייל ספציפי כי האתר לא ידידותי?
אופציה שניה , כנראה להמתין שבועיים ואז לנסות את מזלי במכון טסטים שונה.
תנסה מכון טסטים אחרים פחות קפדן. נראה לי יהיה קשה להוציא אישור.