פסיכי לגמרי !!!
היום נכנסתי לפחית לעבור את הכרך הסואן. השארתי את האופנוע בבית לישון.
מפחיד ממש מה שקורה על הכבישים פה.
כל יום משפחה נהרסת. כל יום מישהו לא חוזר הבייתה.
מקרה שקרה בסופש.
בשבת יצאתי לרכב באיזור נס הרים. בסיבובים עקפתי טסלה לבנה (בלי מאמץ) ולא ראיתי אותו יותר במראות. (או כל אחד אחר)
יצאנו מהכביש ליד הכיכר אני במהירות המותרת (נגמר הכיף של הסיבובים). ביציאה לכביש המהיר אותה טסלה חותכת אותי בפראות. יש שיבוש בכביש שמקפיץ את הרכב 30-40 ס"מ באוויר, הרכב מאבד שליטה לשניה-שניים (ברכב 4 נוסעים). התפללתי לשלומם כשהרכב ריחף כי עמוד תאורה היה ממש קרוב לאיזור.למזלם יצאו במזל גדול מהסיטואציה.והנהג הצליח להשתלט על הרכב. ואז נתן עוד גז להעלם מהמקום.
מקרה נוסף שקרה רק השבוע. אני נוסע ברכב עם העגלה חוזר מסיבוב בשטח, השעה 14:00 יום שישי ,איזור אלעד. הרכב על קרוז קונרול 100 קמ"ש בנתיב הימני (הכביש ריק).
יש בדיוק עליה לפני ירידה ומחלף. רנו לוגאן מלאה בילדים נוסע במהירות 0 כדי להבין אם הוא פיספס את היציאה או לא. אני מגיע על 100 קמ"ש ופתאום (שוב יש עליה ,ירידה,מחלף) הרכב הזה עומד לי במהירות 0.. אני עוד שניה נכנס בו. למזלי ולמזלו הגדול הכביש היה ריק, הצלחתי לישבור שמאלה הנגרר יוצא משליטה ובקושי חזרתי לשליטה...
הייתי הופך משפחה שלמה לפיתה... ממש רעדו לי היידים. צפרתי בכל הכוח לא הורדתי את היד מהצופר במשך דקה.
אנשים לא מבינים את הכביש.
אנשים לא מצייתים לתמרורים
אנשים אלימים

קשה פה...
תשמרו על עצמיכם יש משוגעים לרוב על הכבישים.