אז אחרי שירד הלחץ, (כן הייתי בלחץ) לא חששתי מהבדיקה, חששתי מהבירוקרטיה של משרדי הממשלה, הסיטואציה קצת מוזרה, אני מעביר
טסט אופנוע שלפי החוק בכלל לא שלי, עם פוליסת ביטוח על שם הבעלים הקודם, כשאני הנהג המורשה בה , כולל ייפוי כוח שהורד מהאינטרנט
ונישלח במייל, צילום של ת.ז של הבעלים, אישור מוסך על השד יודע מה, מה כבר יכול להשתבש בשם הבירוקרטיה?

למרבה הפלא דווקא הלך חלק, חוץ מהטעות האומללה של האישור הלא נכון, שתוקן במחיר רכיבה קצרה ואפס תשלום, גם זה לטובה.

הבדיקה המכנית הייתה פשוטה כמי שמורגל בבדיקות האלה ידעתי על מה לשים את האצבע ולתת אקסטה, ניקיתי את האופנוע והפכתי
או ליותר ייצוגי כי כשאתה מגיע עם אופנוע שנראה מוזנח, רוב הסיכוי שיבדקו לעומק, כשאתה מגיע עם אופנוע מלוקק הבוחן מתרשם
בעיקר חיצונית, ואורות אתתים ואור בלם תמיד שווה לבדוק דקה לפני שמגיעים. הברקה של זכוכית הפנס ופלסטיק הבלם שהאור יוכל
לזרום חלק מבטיח ששאר הדברים יעברו בשקט.

אז בעצם ניתן לשבת ולסכם עד כאן מה היה לנו. מרבית התקציב עד עכשיו הלך על תשלומים ואגרות למדינה אחוז מזערי הלך על
חלקים וחלפים שחלקם טרם נחתו בארץ. כגון סט החלפת שמן/ומסננים, ידית קלאץ' מקורית, וכמה חלקי חילוף קטנים 1000 ש"ח
שתה מהתקציב הבולם האחורי שדרש החלפה, כל השאר בעצם הייתה עבודה עצמית.

במהלך השיפוץ התגלה כי הבלם הקדמי דורש תשומת לב, החלטתי למרות שעבר טסט וכרגע מתפקד מצוין לשפץ את הקליפר שיפוץ
מלא הערכה כולה עולה כ-120 ש"ח העבודה פשוטה ואני אזמין את החלקים שינחתו כאן בעוד שבועיים לערך והבלם הקדמי יהיה חדש
לאחר שגם החלפת את סט הרפידות בחדשות תוצרת ארה"ב.

בתכנון החלפה של הצמיג הקדמי מצלרׂׂ שנרכש ממש עכשיו שיהיה זהה לאחורי שבמצב מצוין ופנימית, יורכבו במוסך רמזור.

אני גם מתכוון לבקר אצל האלכסים, להוציא את ספר הטיפולים המלא שהאופנוע עבר ולבדוק את הצורך בכיוון שסתומים שייתן מן הסתם
בוסט למנוע.

רכבתי עד עכשיו עליו כ-50 ק"מ מתחת ל-3500 סל"ד האופנוע מגיב כקטנוע ממוצע, ברגע שהבוכנה היחידה מתעוררת (וזה קורה מהר)
מתקבל מפגן כוח נחמד במיוחד בהילוכים הנמוכים החלפת ההילוכים נעימה ובתזמון נכון ניתן להגיע ל 120 קמ"ש מהר מאד, כרגע אני
משתדל לא לעבור את המהירות הזאת עד שאלמד ואכיר אותו יותר ונראה שכל דבר נישאר במקום. אני מתכנן לו הרצה נחמדה בסופ"ש.
ומיד אחרי שיעבור על שמי (הברכות למשרד הרישוי שצריך 48 שעות לעדכן מעבר טסט) אני מתכוון לעשות איתו מסע מטרה מיוחד.