תוצאות 1 עד 15 מ 15

אשכול: חויית שירות מוסך מיסטר מוטו י-ם וגם השגחה פרטית נפלאה

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    שווה לגמרי והמחיר סבבה לגמרי.
    אם אמרו לך המכונאים שהמנוע נשמע טוב אז אין שום סיבה לפאניקה, הפחדות, חששות וכדומה.

אני מוציא את עצמי מלצדד בשיטה זו או אחרת אך אעיד כי אני מכיר לפחות שלושה מוסכים, ש90% מהעבודה שלהם זה קטנועים קטנים, והם לא מכוונים שסתומים. לא ב12, לא ב48 ולא ב150. אלא אם כן יש רעשים מיוחדים ו/או בעיות מיוחדות.
    פות"ש- אל תתרגש ממכונאים ביתיים שלמדו רק מהספרים ויגידו לך שצריך בכל טיפול גדול לכוון שסתומים ולסגור הכל עם ידית מומנט. לרוב נסיון של כמה שנים יום יום על הליפט נותן תובנות מוכחות הרבה יותר.
    וזה נכון בכל תחום בחיים- 'אין חכם כבעל נסיון' זה משפט שמי שכתב אותו היה לו נסיון

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    שווה לגמרי והמחיר סבבה לגמרי.
    אם אמרו לך המכונאים שהמנוע נשמע טוב אז אין שום סיבה לפאניקה, הפחדות, חששות וכדומה.

אני מוציא את עצמי מלצדד בשיטה זו או אחרת אך אעיד כי אני מכיר לפחות שלושה מוסכים, ש90% מהעבודה שלהם זה קטנועים קטנים, והם לא מכוונים שסתומים. לא ב12, לא ב48 ולא ב150. אלא אם כן יש רעשים מיוחדים ו/או בעיות מיוחדות.
    פות"ש- אל תתרגש ממכונאים ביתיים שלמדו רק מהספרים ויגידו לך שצריך בכל טיפול גדול לכוון שסתומים ולסגור הכל עם ידית מומנט. לרוב נסיון של כמה שנים יום יום על הליפט נותן תובנות מוכחות הרבה יותר.
    וזה נכון בכל תחום בחיים- 'אין חכם כבעל נסיון' זה משפט שמי שכתב אותו היה לו נסיון
    נשמע שהגדרת אותי בתור מכונאי ביתי שלמד רק מהספרים, וזה מעורר אצלך זלזול מסויים.
    אז קודם כל, אני אשמח אם תראה לי את אותו "קטנוע קטן" שהגיע ל-150 אלף בלי כיוון שסתומים (או בכלל - על המנוע המקורי).
    שנית, אחרי שתעשה טיימינג + כיוון שסתומים למנוע דזמו אתה מוזמן לחלוק עוד מהתובנות שלך על מכונאים ביתיים.
    מבטיח לך שאם יש לך יד ימין אחת ואונת מוח שמאלית אחת, תצליח להתמודד עם המשימה. זאת רק שאלה כמה זמן ייקח לך.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual