תוצאות 1 עד 15 מ 55

אשכול: רשות המסים תעלה את מחירי הדו-גלגלי באלפי שקלים

צפייה משולבת

Senior Member
    המשמעות מעבר להתייקרות עצמה היא שפקידים מנותקים ונבובים מנהלים כאן עניינים חשובים.
    זה לא הסכום הזניח לאוצר המדינה אלא השפעת ההחלטה על רבבות רוכבים. אין שום הגיון דמוקרטי שמכשיר פקיד להחלטה עם משמעות נרחבת שכזאת.
    מישהו רוצה לנחש מה אחוז הרוכבים על אופנועים בינוניים בקרב בכירי האוצר \ משפטים \ תחבורה \ חינוך וכו'?
    אני די בטוח שנמוך יחסית לאוכלוסיה הכללית.
    מישהו מהם בכלל טרח לבדוק את המשמעות התחבורתית והכלכלית?

אנשים שמקבלים משכורת מהציבור ולא זוכרים שהם אמורים לשרת אותו.
    כשיש לנו מועמד לבג"צ שלקח על עצמו לפענח את רצון החברה ויועמ"ש שהחליט שתפקידו לשמור על ה DNA של העם היהודי אז פקיד באוצר יכול להחליט שלא טוב לו לראות קטנועים במראות. כל האנשים האלה שהשתן עלה להם לראש קיבלו עד עכשיו הגנה וחיסיון תקשורתי.
    הייתי מקים אתר אינטרנט שבו יפורסמו שמות האנשים שקיבלו החלטה שנוגדת את הלך הרוח והסטימינט הציבורי- כולל שופטים ופקידונים מכל משרדי הממשלה כולל צה"ל.
    אם מישהו רוצה לדחוף את מימון היוזמה, תפדל.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    אני כנראה מפספס פה משהו...
    אלכס קושניר הוא ח"כ מטעם ישראל ביתנו. ליברמן הבוס שלו.
    אם משהו נעשה "ישירות מול השר אביגדור ליברמן" - נראה לך שמר אלכס קושניר הולך לעצור את זה?!
    כפי שכבר נכתב כאן, קרוב לוודאי שליברמן פשוט חותם על מה שהפקידים מגישים לו, בלי הבנה לעומק של המשמעויות. וידוע שהפקידים מנסים כבר תקופה ארוכה להעלות מסים לדו"ג. קושניר לא ייצא נגד ליברמן (חחח...), אבל הוא בהחלט יכול לדבר איתו מאחורי הקלעים, להסביר לו משמעויות, ואז ליברמן יבטל את ההחלטה ויחתום על הוראת שעה עדכנית.
    זה לחלוטין בידינו, ועלינו להפעיל לחץ כבד על קושניר.

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    המשמעות מעבר להתייקרות עצמה היא שפקידים מנותקים ונבובים מנהלים כאן עניינים חשובים.
    זה לא הסכום הזניח לאוצר המדינה אלא השפעת ההחלטה על רבבות רוכבים. אין שום הגיון דמוקרטי שמכשיר פקיד להחלטה עם משמעות נרחבת שכזאת.
    מישהו רוצה לנחש מה אחוז הרוכבים על אופנועים בינוניים בקרב בכירי האוצר \ משפטים \ תחבורה \ חינוך וכו'?
    אני די בטוח שנמוך יחסית לאוכלוסיה הכללית.
    מישהו מהם בכלל טרח לבדוק את המשמעות התחבורתית והכלכלית?

אנשים שמקבלים משכורת מהציבור ולא זוכרים שהם אמורים לשרת אותו.
    כשיש לנו מועמד לבג"צ שלקח על עצמו לפענח את רצון החברה ויועמ"ש שהחליט שתפקידו לשמור על ה DNA של העם היהודי אז פקיד באוצר יכול להחליט שלא טוב לו לראות קטנועים במראות. כל האנשים האלה שהשתן עלה להם לראש קיבלו עד עכשיו הגנה וחיסיון תקשורתי.
    הייתי מקים אתר אינטרנט שבו יפורסמו שמות האנשים שקיבלו החלטה שנוגדת את הלך הרוח והסטימינט הציבורי- כולל שופטים ופקידונים מכל משרדי הממשלה כולל צה"ל.
    אם מישהו רוצה לדחוף את מימון היוזמה, תפדל.
    על זה אנחנו מתלוננים כבר שנים - על שלטון הפקידים, ובעיקר פקידי האוצר, שרואים את העולם בראייה צרה מאוד של טבלאות אקסל, ומקבלים החלטות בניגוד למדיניות הממשלה ובלי להתחשב בגורמים נוספים ובמשמעויות רוחביות. האסימון נפל לגמרי במחאת הביטוח של 2009, ומאז אנחנו יוצאים נגד זה בכל מקום שאפשר. אחת הרעות החולות של שיטת השלטון הישראלית.