עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 22 מ 22

אשכול: יותר טוב מפרק של נטפליקס (** פ ו ל י ט י ק ה **)

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי roee צפיה בהודעה
    [COLOR=#333333]

[/B]אתה היית צריך את גרטה, ילדה מעצבנת בת 16, בשביל לשמוע שכדור הארץ סובב סביב השמש או על מנת להבין שאתה חי על פני כדור הארץ כמו כל חיה אחרת ואם תהיה הכחדה המונית זה יגיע גם אליך? לגובה פני הים לא ממש אכפת באיזה אל אתה מאמין, הם ישטפו אותך just the same.

הכחדה המונית, דמוגרפיה, מגיפה, זה הכל הפחדות של קבוצות עם אג'נדה, זה לא אומר שאסטרואיד, חיידק או מבול לא יכול להשמיד אותנו, אבל למי שלא יודע כל זה היה קיים על כדור הארץ ויקרה שוב ללא ספק השאלה מתי.
    זה מזכיר לי את כל האנשים שנמצאים בשוק שאנשים מתים מנגיף, כאילו חיו מתחת לאבן כל חייהם ולא שמו לב איך אנשים מתים סביבם משפעת, סרטן והתקפי לב.

גרטה והמפעילים שלה אומרים שזה מעבר לפינה שזה מגוחך לגמרי ביחד עם השטות של אפס פליטת גזי חממה, לא יקרה, לא אפשרי, מה שכן זה מתורגם למיסים שאנחנו צריכים לשלם.

ובנושא מהשירשור בכללי, יאיר גולן אוהב ישראל מבטיח לבדואים לשחרר עצורים שניסו להרוג אזרחים ומלקק להם בכללי, יום אחרי המזרח התיכון מראה שוב שההגיון האירופי לא עובד וההתפראויות מעלות הילוך.
    כל מה שעשה בצבא לא שווה את הנזק שהוא עושה עכשיו
    http://www.youtube.com/watch?v=uaFnX...el=kitzzrotter

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    בדיוק! אבל בדיוק הפוך!

דווקא היהדות רואה את האדם מעל הטבע:
    *במאמרות נברא העולם ורק האדם במעשה.
    *פרקי שירה
    *"נעשה" את האדם בלשון רבים

כל ההמצאה של ההליוצנטריות:
    * אנחנו אפסים ומסתובבים סביב השמש בחלל איסופי שנוצר במפץ גדול
    * האדם הוא חלק מהטבע ולכן אסור לו להרוס אותו ("משבר אקלים")

זה של הירוקים, של הגרטות, של הוועידות בדאבוס ובקיצור - עכו"ם

תא חזי מאין נוצרו אותם סינגלים בסביבות המילניום למיניינם, מהם נהינים כעת כל הטייציונרים הוויגאן אוכלי החרקים וביונד מיט בשביל הפרוטאין.

יש להבדיל בין שדה חרוש של מישהו* וסתם שטח בר גם אם זה יער
    *ובכל מקרה אנחנו בשמיטה, לא?
    גם בשמיטה אתה לא יכול להיכנס לשדה של מישהוא אחר ולהרוס לו את האדמה/גדרות/צינורות וכו'.
    תקח לך תפוח ממנו הכל טוב.

Junior Member
    לגבי כדור הארץ סובב סביב השמש. לא רוצה להישמע חשוך או משהו, אבל כשהכל צף בחלל, איך בדיוק מקבעים את הנקודה שנחשבת קבועה והכל זז ביחס אליה? אמנם המודל ההליוצנטרי הוא הרבה יותר פשוט לחישוב מתמטי מאשר המודל הגאוצנטרי, אבל הוא לא יותר מוכרח. יכול להיות שכל העולם באמת זז סביב כדור הארץ ורק הנוסחאות מאד מסובכות לחישוב. נו, אז בגלל שזה מסובך זה אומר שזה לא ככה? אולי זה דווקא אומר שזה כן ככה רק שזה מנוהל על ידי מי שהחשבונות האלה לא מסובכים לו?

אני לא מנסה להכריח למענה כזה או אחר. אני רק מנסה להוכיח שאין מענה אחד נכון. וזה בדיוק הרעיון של בחירה

ציטוט נכתב במקור על ידי חד-אופן צפיה בהודעה
    לגבי כדור הארץ סובב סביב השמש. לא רוצה להישמע חשוך או משהו, אבל כשהכל צף בחלל, איך בדיוק מקבעים את הנקודה שנחשבת קבועה והכל זז ביחס אליה? אמנם המודל ההליוצנטרי הוא הרבה יותר פשוט לחישוב מתמטי מאשר המודל הגאוצנטרי, אבל הוא לא יותר מוכרח. יכול להיות שכל העולם באמת זז סביב כדור הארץ ורק הנוסחאות מאד מסובכות לחישוב. נו, אז בגלל שזה מסובך זה אומר שזה לא ככה? אולי זה דווקא אומר שזה כן ככה רק שזה מנוהל על ידי מי שהחשבונות האלה לא מסובכים לו?

אני לא מנסה להכריח למענה כזה או אחר. אני רק מנסה להוכיח שאין מענה אחד נכון. וזה בדיוק הרעיון של בחירה
    חד-אופן, שאלה קצת אישית, הזכרת שאתה חרדי, האם אתה חוזר בתשובה או גדלת כחרדי?
    אני שואל כי הידע שלך והצורה שאתה כותב סותרת את הסטיגמה על חרדים ודווקא בסטיגמות אני אוהב לשמוע שמנפצים אותם.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    חד-אופן, שאלה קצת אישית, הזכרת שאתה חרדי, האם אתה חוזר בתשובה או גדלת כחרדי?
    אני שואל כי הידע שלך והצורה שאתה כותב סותרת את הסטיגמה על חרדים ודווקא בסטיגמות אני אוהב לשמוע שמנפצים אותם.
    דרזדנר יקירי, צר לי לאכזב. לא נולדתי דתי וגדלתי במערכת החינוך הממלכתית הרגילה.