עוד זווית כי אני כלכלן קטן. אני יודע מחברים בכל מיני תחומים שאחרי שהממשלה חילקה מענקי שב בבית כי מסוכן בחוץ חלק גדול מהעובדים לא חזר לעבודה- בעיקר הצעירים שלא צריכים לפרנס אחרים. יש עבודות בתעשיה ובניין שעובד מנוסה מקבל בהם שכר כפול. בלי אוניברסיטה, סתם השתלמות או קורס. מקצועות שתוך שנה עד שלוש מקבלים 15,000 זה רע? כשאין עובדים זוטרים מעלים את השכר והעלויות של המעסיק מגיעות אלינו חזרה. כאן הכסף הגדול, לא בעליות של הדלק הארנונה ולא בחשמל. הדור הצעיר החליט שיקר כאן אז לא צריך להתאמץ. אין רצפים וטייחים ואין עובדי CNC ואין רתכים ואין אינסטלטורים צעירים. הגיוני בסה"כ. עוד רעה חולה ראיתי. החקלאים.
בנאדם מסתכן כדי לגדל עגבניה ציונית לפי התקן הציוני (הכי מחמיר) ומוכר אותה ב 2 שקל למאעכר או רשת השיווק. הרשת מוכרת את העגבניה ב 8 ש"ח. הצרכן מאמין לחדשות ורוצה לדפוק את החקלאי- לא את הסוחר ולא את הרשת. כאילו שייבוא יוזיל את העגבניה. בדיוק כפי שטמבלים האמינו שהרגולוציה תוזיל קנאביס. המאעכרים והבירוקרטיה הם הסיבה העיקרית ליוקר המחיה. יוסי רוצה לפתוח מסעדה קטנה צריך להוציא 100,000 ש"ח רק על תכנון יועצים ואישורים, עוד לפני שהתחיל לבנות. לא נראה לי שזה קיים בעוד מקומות בעולם.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
מהמקצועות שהזכרתי אתה מכיר איש צעיר אחד לרפואה?
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
1. אין לי בעיה עם סולידריות, רק שלא נתקלתי בה מצד ציבור המעשנים. למעשה, אני נפגע מהם על בסיס קבוע, אבל שומע רק אותם מתלוננים (מזכיר לי ציבור נוסף).
2. אולי לא, אבל אפשר לממן מזה קורסי גמילה במרפאות. מתישהו לאנשים נולדים ילדים, והחלק המגניב של לאפר עליהם בניסיון להרגיש כמו ארנסט המינגווי מתחיל להיעלם. ככה הם יכולים לממן מראש את הגמילה, זה כמו קרן ההשתלמות שלא ידעת שמגיעה לך.
לגבי עליית המתוקים אני דווקא בעד - אני צורך מתוק, מגיע לי / עושים לי טובה.
אני לא מבין אנשים שאדישים לזיהום אוויר, אוכלים מה שבא, חופפים/מרססים את עצמם במיטב התוצרת של הסופר, ואז מתלוננים על קצת mrna בזרוע כדי לעזור לא להרוג את סבתא.
אני מעשן.
לא מתכוון ללכת לקורס גמילה.
יש לי שני ילדים.
את הגמילה שלי, שלך ושל עוד כמה מימנתי כבר מהמיסים שאני משלם (מס בריאות - מעל אלפיה בחודש).
אה, וכן: הסתפקתי בשתי מנות MRNA לפני שנה. לא עשו עבודה מי יודע מה, ואחרי ניסיון עצוב הקיץ - אני לא רואה סיבה להמשיך להחליש את המערכת החיסונית שלי בחיסון נגד X, רק כדי לחטוף Y.
וכמובן, מבחינת כת "משבר האקלים" אני אסון לאנושות, כי אני מאלה שייתנו להם טסלה - והם יתקינו בה מנוע דיזל וגיר ידני. על אופנועים מקוררי אוויר, קמין עץ בבית ורכיבת שטח מצוץ לשבילים המסומנים אני מתבייש לדבר אפילו.
אז מבחינתך, כל מס שיתקעו לי על אורח החיים שאני רוצה לנהל - הוא בצדק. הרי אני התגלמות הרוע האנושי.
רק שמבחינת הממשלה, אתה כספומט בדיוק כמוני. ובזמן שאתה צוחק כשמעלים לי מס על טבק, דלק ועץ להסקה - אני אצחק כשישחילו לך מס על סוללות, קולטי שמש וחטיפי בריאות.
מי ממלא את הקופה וצוחק בזמן ששנינו צוחקים, תחשוב לבד.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני לא צוחק עליך או על אף מעשן. אין לי גם בעיה עם עצם העישון. אבל יש משאבים משותפים - אוויר, טבע וכו'. לעבור בין כמה ספסלים כדי לראות איפה זרקו פחות בדלים, לרוץ בזיגזגים בים כי אתה קולט שאיזה פילוסוף כבר התיישב, לצאת לטייל בגשם כי המעשנים נשארים בפנים.. אם הייתי יודע אנקדוטלית בלבד שכך וכך אנשים מעשנים, ותו לא.. ואללק בכיף.
לגבי זיהום האוויר, דיברתי על איך האוויר משתנה כשאתה מתקרב לגוש דן, או מה ששורפים במפרץ בלילה. זה לא בעלמא או הנפצה של היפים 5G, אתה בטח מריח ש"הנה מתקרבים לתל אביב". אני לא חושב גם שמכוניות חשמליות זה הפיתרון, אבל לא נראה שזה בכלל מטריד מישהו (ברמה שמתלוננים על דברים אחרים). כמובן שאפשר לא לגור שם, אבל כמו שאתה רואה.. עבודה.
לגבי חיסון שלישי - לא עשיתי ברצון אלא כדי להיכנס לעבודה, וביעבד הייתי פשוט משתמש בתו של מישהו אחר. מסכים איתך שזה סכום אפס (להבנתי המוגבלת באימונולוגיה) ועדיף לא לדחוף חיסונים סתם.
אגב זיהום אוויר כל האופנוענים שמשתמשים באופנוע שלהם לטיולים לא יכולים להיות גם ירוקים הם יכולים להיות רק צבועים כי רכיבה שלא למטרת הגעה מנקודה א לנקודה ב מצורך הכרחי היא זיהום שלא לצורך
כמעט בלתי אפשרי להיות צדיק.
כדי להתנהל בצורה שפויה בעולם הזה,כל אחד צריך לדעת לטמון קצת את הראש בחול.
ושכל אחד יטמון את הראש שלו באיזה חול שמתאים לו.
יש עוד הרבה שטויות ואי דיוקים שנזרקו כאן לחלל האוויר, אבל אין טעם לדון בהם. מי שיש לו דעה מסוימת סתם יתבצר בה. יש אולי בנאדם אחד בכל הפורום הזה, kaz, שבא בגישה של "אני לא יודע, ולא מתבייש לשאול וללמוד". כל השאר (כולל אני) מפלצות אגו.
הוא שואל אבל הוא לא תמיד מקשיב לתשובות
הפסדתי הרבה חברים בדרך כי אני לא מוכן להיות צבוע, אני לא טומן את הראש בחול אני עושה מה שאני עושה במודע ואומר את זה בריש גלי וזה מעצבן את הצבועים.
אני דרזדנר שורף דלק באופנוע שלי למטרה אחת בלבד, לספק את צרכי ושם ז על ההשלכות שאומרים שיש מזה, הבריאות הנפשית שלי חשובה לי.
האמת, חשבתי להודות על הדברים הבאים בעוף אבל:
האופנוע שלי מסריח
אני שונא את ריח הדלק שלו, את ריח השמן שמטפטף על האגזוז,
לעזזל אני שונא בכלל את מה שיוצא מהאגזוז,
וזה לא רק האופנוע שלי, אני לא מסוגל לרכוב אחרי רכבי אספנות (פרה עידן הקטליטי)
זו הסיבה שאני שונא לרכוב בקבוצה אם אני לא ראשון בה.
אחרי שנתיים של חוסר רכיבה עשיתי טיול קטן - וכייחתי את הנשמה.
אפילו כשהוא עומד בחצר, אני לא יכול לעשות מדיטציה עם נשימות לידו.
זהו, אמרתי את זה. אני לא מפחד מכם.
האופנוע לא למכירה
אין כמו ניחוח עשן של לילנד טייגר.
או של TS50W וכמובן יאווה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI