הפסיכולוגיה (דר' יאנג) מחלקת את האנושות לארבעה סוגי טיפוסים: A, B, A-B, B-A לכל אחד תפיסת חיים והתנהגויות משלו.
(למי שורצה להבין יותר לעומק ראו כאן: https://www.dryang.co.il/%D7%A1%D7%9...99%D7%95%D7%AA. )
לא משהו דיכוטומי אבל יכול להסביר המון דברים על רוכבי אופנוע, בקיצור כשאתה בוחן את האופנוע הבא שלך מערכת השיקולים
הסובבים את קבלת ההחלטה הן לא חד צדדיות ולא מורכבת מסיבה אחת. אני לא פוסל מראש שהאופנוע יכול להיות מהנה או טוב,
נהניתי בזמנו ואהבתי מאד את הווספה, היא הוחלפה בצער רב כי היא הפסיקה להיות מתאימה לי לצרכים אחרים.
אופנוע צריך להתאים כחבילה כוללת ולהתלבש על המגוון צרכים ורצונות לעיתים מנוגדים לחלוטין, לדוגמה אין לי ספק שפרארי היא
מכונית מדהימה, מהנה יפיפייה, אבל גם בהנחה שהייתי מקבל אחת בחינם לשימוש, קרוב לוודאי שלא הייתי לוקח מסיבות הגיוניות
לחלוטין. סיבוב במסלול סבבה, טיול קצר באירופה בכייף, אבל בעלות אישית...ממש לא! (היא לא עוברת את פסי ההאטה בכניסה לבית).
ריבוי הבדיקות שאני עושה היום נובע מכך שיש לי ביד סוס מנצח עבורי, יש המון רעשי רקע מסביב שמעודדים אותך לבדוק ולנסות עוד,
אז כן אני בוחן את מה שיש לי אל מול אופציות אחרות להכיר, להבין, לדעת. זה עדיין לא אומר שבסוף אחרי מחשבה ובדיקת הנתונים,
אני אחליט ללכת על מקדם הפאן על חשבון שימושיות, או אמינות על חשבון כוח, או חוסר התאמה לרכיבות זוגיות על פני אנוכיות לשמה.
אני בודק את התפריט שמוצע לי, מבצע טעימות רק בשביל לדעת מה מתחשק לי עכשיו!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
גם אני בסיטואציה דומה,מחפש להשתדרג מויסטורם 650, ומנעד הכלים שאני חושב עליהם הוא בין המוטוגוצי V85tt,NORDEN,TRACER 9GT,NT1100 וכו'
אכן בחירה קשה