לא נכנס לוויכוח המלומד כאן, יכול לספר לכם איך זה עובד למעשה ולמען הגילוי הנאות זו הפעם הראשונה שלי על אופנוע אוטומטי.

כשמנעים את האופנוע בפעם הראשונה לוח השעונים נדלק ויש לאשר ב-OK הודעת שקר כלשהי על הלוח (ניתן דרך המסך עצמו
גם עם כפפה או דרך לחצן על בורר המצבים) מיד לאחר מכן בבורר מתחת למתג ההתנעה יש לקבוע את מצב הרכיבה, D רכיבה
רגילה או S מצב ספורט. ישנן פרמטרים נוספים שניתן לקבוע במצבי המשיכה והתערבות מערכות אבל על מנת להתחיל תנועה צריך
לשלב לאחד מהמצבים האלה. בכל פעם שמכבים את האופנוע מחדש.

מרגע שהופיע על לוח השעונים המצב ניתן להתחיל רכיבה, האופנוע עומד במקום ועל מנת להתקדם צריך לתת קצת גז, מי שרגיל
לקחת סיבובים הדוקים בשילוב קלאצ' חצי קלאצ' ומשחקי ביניים יצטרך פרק הסתגלות קצר, כאן זה רק שיווי משקל שימוש נכון בכידון
היגוי והיגוי הפוך כל זה בשילוב מינון נכון של גז. (לא מסובך בכלל ומזכיר קטנוע) ביציאה לכביש ההילוכים מתחלפים מהר והתחושה
שהאופנוע מחליף מוקדם הילוך אבל זה עובד בגלל המנוע הגמיש והמומנט הטוב (ככל הנראה האופנוע יודע מה הוא צריך או ככה
שכנעתי את עצמי). מצב ספורט מושך הילוכים רחוק יותר ככל שתיתן יותר גז לא הצלחתי להגיע לקו האדום המערכת שומרת על עצמה.

ישנם שתי ידיות, או בעצם ידית קצרה במקום של הקלאצ' וכפתור האזור הבוהן הידית מעלה הילוך הכפתור מוריד הילוך.

למען האמת כמעט ולא שיחקתי אם זה כי היה לי ברור שלא לגיר הזה אני מכוון וניסיתי לקלוט יותר את התחושות מהמנוע והשלדה
שאולי יעידו על התנהגות האופנוע הזה עם גיר רגיל.

יש תחושה של "מכה" בעת העלאת הילוך ותחושה של בלימה קטנה בעת הורדת הילוך ככל שהמהירות יורדת והאופנוע מבין לבד
את הצורך, התחושה המוזרה שהרגשתי בשיטה הזאת היא בעת תקיפת סיבוב חד לי בית החולים הדסה הגעתי די מהר הורדת גז
לפני הסיבוב הורידה הילוך שנישמר לאורך הרדיוס כיוון שהייתי עם גז קבוע ומהירות גבוהה יחסית לסיבוב בשיא הסיבוב רציתי לבצע
עוד הטיה של האופנוע לתוך הסיבוב ושחררתי קצת את מצערת הגז האופנוע "הבין" כנראה שאני מתכוון להיכנס למצב שיוט, והעלה
הילוך כשאני בשיא ההטיה ולפני משיכת גז ליציאה חזקה והזדקרות, זה קצת הפתיע אותי אבל משיכה חזקה יותר מהמתוכנן במצערת
ביצע תיקון טוב יחסית אבל עם פחות מכוח יציאה שרציתי. אני מניח שמי שירצה לרכוב ספורטיבי עם הגיר הזה יצטרך ללמוד אותו
לעומק.

אני חיפשתי מדי פעם את רגלית ההילוכים במיוחד לפני הסיבובים החדים והכיכרות אבל זה סוג של הרגל שמתגברים עליו.

היה מעניין ואני מניח שיהיו כאלה שיתחברו לגיר הזה במיוחד אלה שמשדרגים מקטנועים ולדעתי הונדה כיוון לאלה שרוצים לעבור
מה-XADV לאופנוע בלי שהאישה תרגיש.

מי שמחפש רכיבה אמיתית הרד קור שימשיך לחפש במקומות אחרים.

הונדה NT.jpg