עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 24

אשכול: מתכון קורקבנים

צפייה משולבת

  1. #1
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291

    מתכון קורקבנים

    אין לי מתכון.
    נראה לי לוקחים רסק, מים, מטגנים בצל מלח פלפל וזיתים מגולענים. או משהו

    אני כן זוכר שהתמכרתי לסיבים האלו עוד כשהייתי ילד קטן,
    אני גם זוכר שלנקות אותם זה זוועה (אמא היתה מנקה לבד בכיור)
    שלא לדבר על הריח ... קצת יותר עדין מקישקע
    וואי קאז עשית לי חשק שוב לסיבים האלה, תזמין אותי למנה ממה שאתה מכין ?
    אבל שיהיה כשר כן? אל תטגן את הבצל בחמאה

    https://www.youtube.com/watch?v=Gnpgfkz3U24

  2. #2
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Mar 2018
    הודעות
    799
    יש לי אינסטוש (Instant Pot), עובד גם כסיר בישול איטי וגם כסיר לחץ. אם הייתי רוצה להכין קוקרבנים עכשיו - נראה לי זורק לבישול איטי ל-20 שעות (או מנסה את המתכון של קידוזו, אבל הוא מחריש). אח"כ הייתי אולי פורס ומוסיף לחביתות לפרקים. בזמנו כשהכנתי הייתי מקלף את השומן כמה שיותר. עכשיו שקטו ושומן זה עוצמה, לא הייתי טורח.

  3. #3
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Sep 2018
    הודעות
    2,066
    למה מחריש?
    קונים בערך קילו קורקבנים נקיים. קפוא לא יודעים אם נקי אז טרי או מופשר.
    מה שנקי שומרים. כל מה שמלוכלך אין טעם להתערכב על ניקוי סיזיפי- לפח.
    הניקוי פאקינג סיוט כי יש קליפה והריח לא ממש יוצא. קונים נקי הכי פשוט.
    שוטפים במסננת וקערת מים ועוד שלוש פעמים, הרבה זמן.
    חותכים לקוביות של 2X2 ס"מ. מכניסים לסיר ומכסים במים עם חצי כף חומץ ומביאים לרתיחה.
    2 דקות אחרי הרתיחה מרוקנים את המים ונשארים עם עם קורקבנים חמים במסננת. שוטפים.
    מכניסים לסיר לחץ ממלאים מים בגובה הקורקבנים מקסימום עוד ס"מ, מתבלים במה שמתחשק, סוגרים ומחכים ללחץ.
    אחרי שהגענו ללחץ, מנמיכים את האש ומבשלים בלחץ (!) 4 שעות אפשר גם 5.
    הפעם הוספתי פלפל לבן עלי דפנה טיפלה אגוז מוסקט וציפורן- ממש קצת. זה עלול להרוס.
    אחרי 4 שעות הבשר רך בואך נימוח ברוטב כמעט צלול ואין זכר לצמיגות הקשה של השריר המקורי.
    הקורקבן קשוח, סיפור חיים נורא ועבודה חרא. זה לא פופיק או קורקבן באמת, כן?
    זה הבסיס ומכאן אפשר להמשיך לפירה, תבשיל עם אורז, טבילה בלחם טרי. הכל טעים מכאן. אני הלכתי על פסטה פנה (צינור חלול) גם המסולסלים יתפסו הרבה רוטב.
    מעבירים את הקורקבנים עם הרוטב לסיר שטוח ורחב. מוסיפים חצי או קופסת עגבניות מרוסקות מאיטליה (שימורים, נפלא) מרתיחים ומצמצים קצת על אש קטנה. מתקנים תיבול ומוסיפים מלח.
    בינתיים מבשלים את הספגטי, מסננים ומוסיפים לסיר עם הרטוב והקורקבנים. מבשלים יחד עם מכסה על אש קטנה וערבוב קטן בעדינות רק כמה דקות שהספגטי יתפוס טעם- בלי למעוך. אחרי חמש דקות בוזקים מעל צרור קצוץ דק של כוסברה. ערבוב אחרון, יין לבן ליד וזהו. מרגיש כמו מלוכה!
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021


  4. #4
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Mar 2018
    הודעות
    799
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    למה מחריש?
    קונים בערך קילו קורקבנים נקיים. קפוא לא יודעים אם נקי אז טרי או מופשר.
    מה שנקי שומרים. כל מה שמלוכלך אין טעם להתערכב על ניקוי סיזיפי- לפח.
    הניקוי פאקינג סיוט כי יש קליפה והריח לא ממש יוצא. קונים נקי הכי פשוט.
    שוטפים במסננת וקערת מים ועוד שלוש פעמים, הרבה זמן.
    חותכים לקוביות של 2X2 ס"מ. מכניסים לסיר ומכסים במים עם חצי כף חומץ ומביאים לרתיחה.
    2 דקות אחרי הרתיחה מרוקנים את המים ונשארים עם עם קורקבנים חמים במסננת. שוטפים.
    מכניסים לסיר לחץ ממלאים מים בגובה הקורקבנים מקסימום עוד ס"מ, מתבלים במה שמתחשק, סוגרים ומחכים ללחץ.
    אחרי שהגענו ללחץ, מנמיכים את האש ומבשלים בלחץ (!) 4 שעות אפשר גם 5.
    הפעם הוספתי פלפל לבן עלי דפנה טיפלה אגוז מוסקט וציפורן- ממש קצת. זה עלול להרוס.
    אחרי 4 שעות הבשר רך בואך נימוח ברוטב כמעט צלול ואין זכר לצמיגות הקשה של השריר המקורי.
    הקורקבן קשוח, סיפור חיים נורא ועבודה חרא. זה לא פופיק או קורקבן באמת, כן?
    זה הבסיס ומכאן אפשר להמשיך לפירה, תבשיל עם אורז, טבילה בלחם טרי. הכל טעים מכאן. אני הלכתי על פסטה פנה (צינור חלול) גם המסולסלים יתפסו הרבה רוטב.
    מעבירים את הקורקבנים עם הרוטב לסיר שטוח ורחב. מוסיפים חצי או קופסת עגבניות מרוסקות מאיטליה (שימורים, נפלא) מרתיחים ומצמצים קצת על אש קטנה. מתקנים תיבול ומוסיפים מלח.
    בינתיים מבשלים את הספגטי, מסננים ומוסיפים לסיר עם הרטוב והקורקבנים. מבשלים יחד עם מכסה על אש קטנה וערבוב קטן בעדינות רק כמה דקות שהספגטי יתפוס טעם- בלי למעוך. אחרי חמש דקות בוזקים מעל צרור קצוץ דק של כוסברה. ערבוב אחרון, יין לבן ליד וזהו. מרגיש כמו מלוכה!
    סתם טיזרתי קצת שתשתף.

    מה קורה אם לא מרתיחים לפני ששמים בסיר לחץ/בישול איטי? ההרתחה היא כמו עוד שלב ניקוי, או שזה משפיע על הטעם?

    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    עכשיו, השוס האמיתי הוא כבד פרה.
    עולה גרושים. שתי דקות ברשת על הגז להכשיר (עם פנסים שתי וערב)
    ודקה במחבת עם שמן קוקוס (עושה ניחוח מתקתק כמו כבד עוף ביין).
    פצצת אנרגיה קיטוגנית (שמעת קאז?)
    ביס אחד ואתה שבע לשבעה ימים של פרולונג פאסטינג
    נשמע מעניין, צריך לראות באיזו קצבייה מוכרים (מחפש גם עצמות גדולות לכלב).

    למי שדואג במה נגע החלבון - אני רק אציין כאן שתעלת הלידה של תרנגולת היא גם הישבן שלה ( = כל ביצה שאכלתם היא butt baby).
    נערך לאחרונה על ידי kaz; 04-03-2022 בשעה 09:46.

  5. #5
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה

    למי שדואג במה נגע החלבון - אני רק אציין כאן שתעלת הלידה של תרנגולת היא גם הישבן שלה ( = כל ביצה שאכלתם היא butt baby).
    כן כבר היינו בסרט של הקלוקאה עזוב שטויות ביצה ובירה על הבוקר ואתה גבר גבר https://youtu.be/e8JQkAht3-4?t=131

    היצרן שלנו (רמז: לא דארווין) בנה מכונה שחבלז גם בתרנגולת
    אז למה פתאום בא לך ליות פיתוך ?
    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 04-03-2022 בשעה 12:31.

  6. #6
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Sep 2018
    הודעות
    2,066
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה

    מה קורה אם לא מרתיחים לפני ששמים בסיר לחץ/בישול איטי? ההרתחה היא כמו עוד שלב ניקוי, או שזה משפיע על הטעם?
    ( = כל ביצה שאכלתם היא butt baby).
    בגדול מאבדים טעם אבל ההרתחה הקצרה וסינון הנוזלים הם שלב הכרחי בבשר "קשוח".
    זה בישול ששמים על אש קטנה לכמה שעות ואם מוסיפים כמות קטנה\ נכונה של מים יש הרבה טעם ברוטב.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021


  7. #7
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    עיר הקודש
    הודעות
    4,167
    יש לי מתכון מנצח

    0506............ אסתר בא לי קוקבנים.


    ערב שישי קידוש והכל מוכן

    מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

  8. #8
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291
    רוצחי קורקבנים !! מי חותך קוקבנים לרצועות/קוביות מי ?
    ואחר כך לבלול את זה בפשטידה/פסטה/חביתה בשביל להעלים ראיות??

    תאמינו לי טופו תפור עליכם תנו לקורקבן לחיות!

  9. #9
    מי אוכל קורקבנים? זה השאלה היותר שאלתית.
    לב, כבד וזהו.

  10. #10
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Sep 2018
    הודעות
    2,066
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    יש לי מתכון מנצח
    0506............ אסתר בא לי קוקבנים.
    ערב שישי קידוש והכל מוכן
    יש חן ותחושה אחרת בבית שמבשלים בו.
    אני לא מזמין כלום. הפיצה החומוס הפלאפל הפסטות הביתיות הם לא סיפור גדול מדי להכנה ויותר טעימים מרוב המקומות שאנחנו אוכלים בהם.

    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    רוצחי קורקבנים !! מי חותך קוקבנים לרצועות/קוביות מי ?
    ואחר כך לבלול את זה בפשטידה/פסטה/חביתה בשביל להעלים ראיות??
    תאמינו לי טופו תפור עליכם תנו לקורקבן לחיות!
    אף אחד לא בולל זה סתם קטע של עידון. יש נתחים שמתאימים לביסים גדולים ויש כאלה שלא, כמו קורקבנים או בשר ראש.

    ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
    מי אוכל קורקבנים? זה השאלה היותר שאלתית.
    לב, כבד וזהו.
    גם מוח, ריאות, לשון, וובוס, טחול, קיבה (שקמבה צ'ורבה) וקורקבנים מאוד טעימים כשמכינים נכון.
    בדור שלי לא מכיר מישהו שלא אכל חלקי פנים של עופות ובקר, והרבה.
    סטייקים אמיתים לא היו באיטליזים של הסבנטיז. בקושי צלעות כבש וסטיק עין קפוא, מומלח ודק.
    הטחול באמת קרבי ועל הריאות אפשר לוותר. אבל לשון עם רוטב על פירה לדוגמא? זה שוס.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021


  11. #11
    לשון זה לא חלק פנים! הפרה מוציאה אותו החוצה.
    וובס גם לא חלק פנים - אבל זה לא ככ טעים.

  12. #12
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Sep 2018
    הודעות
    2,066
    ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
    לשון זה לא חלק פנים! הפרה מוציאה אותו החוצה.
    וובס גם לא חלק פנים - אבל זה לא ככ טעים.
    לשון הוגשה באולמי אירועים כמו מנת רבע עוף ופילו פטריות ומאז חלה הידרדרות במיצובה עד שהפכה לזולה במיוחד.
    חי בשלום עם וובוס למרות שמעדיף צלעות כבש. שקמבה צ'ורבה? מעדן. וזה מהחלק הכי פנימי ומגעיל בפרה.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021


  13. #13
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291
    קורקבן עוף הוא לא בגודל מוח פרה, אוכלים אותו מקסימיום חצוי.
    לשון פרה זה גם שוס מי לייק וורי וורי, כנראה היתה לי ילדות מאושרת בלי קוקה קולה
    לריאות יש טעם טעים לא משנה כמה שתנסו לתבלן אותו,

    עכשיו, השוס האמיתי הוא כבד פרה.
    עולה גרושים. שתי דקות ברשת על הגז להכשיר (עם פנסים שתי וערב)
    ודקה במחבת עם שמן קוקוס (עושה ניחוח מתקתק כמו כבד עוף ביין).
    פצצת אנרגיה קיטוגנית (שמעת קאז?)
    ביס אחד ואתה שבע לשבעה ימים של פרולונג פאסטינג

  14. #14
    אין לי מושג מה זה שקמבה צ'ורבה - חוץ מזה שצ'ורבה זה מרק.

  15. #15
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    עיר הקודש
    הודעות
    4,167
    קידוזו
    אני מזמין מחמותי
    זה הדיל החינמי הטוב ביותר שיש ואני מאמין בו בלב שלם והנאה מלאה.

    Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

    מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

אשכולות דומים

  1. הר בנטל - חול המועד פסח
    על ידי dudybou בפורום כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-04-2019, 22:06
  2. הבד של דנים
    על ידי levil בפורום כללי
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-03-2017, 09:32
  3. מסבחה -מתכון מפגר
    על ידי levil בפורום אוף טופיק
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-12-2016, 19:13
  4. מחשב ניהול מנוע KTM SM990 - מתכון לצרות?
    על ידי ktm690smc בפורום פורום טכני
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 06-11-2016, 03:08
  5. בניית מצבר לתיום ברזל
    על ידי skull בפורום פורום טכני
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-08-2015, 01:22

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO