לגבי הלשון של הפרה
פעם הייתי אוכל המון בעיקר באירועים.
עד שביקרתי בחווה וראיתי פרה דוחפת את הלשון שלה לתחת של של פרה אחרת .
לגבי הלשון של הפרה
פעם הייתי אוכל המון בעיקר באירועים.
עד שביקרתי בחווה וראיתי פרה דוחפת את הלשון שלה לתחת של של פרה אחרת .
לדעתי אתה יכול לבקש מהאישה תעודה של ילדות עשוקה -או אופנוע חדש. אותי סינג'רו לקניות וספונג'ה שבועית אבל לא בישלתי כלום מעבר לחביתה עד גיל 20. את הלשון מקלפים לאחר השריה במי קרח אחרי הרתחה. גדלתי על בישולים ופעם בכמה חודשים להשקיע במשהו שעתיים נטו (גג!) זה בסדר. רוב הבישולים לוקחים פחות משעה. בקרוב אנסה את הגביע הקדוש של המטבח הבולגרי שמוכר בקרב הציבור הרחב כבורקס טורקי. אמא ז"ל היתה פותחת עם המרפקים והזרוע דף בצק בעובי של מיקרון. נגעת- קרעת. אין לי כוונה להתחרות אבל צריך לנסות. זה באמת פרוייקט.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אין לי מושג על מה אתם מלינים - אני אוכל לשון בקר מגיל אפס בערך, כנכד ואח"כ כילד והיום בבית שלי.
מעולם לא נדרשנו לקלף אותה בשום מתאר: כשנקנתה בשוק ישר מהשוחט או בסופר הממוזג.
יכולת שהייתה לי ילדות עשוקה?
אני כן יודע להגיד שעד היום בארוחות חג אצל אמא\חמותי ניטשים קרבות עזים על מי לוקח את שאריות הלשון.
יש מאכלים שלעולם לא יהיה עליהם קונצנזוס
אני גדלתי בבית של גפילטעפיש ( אני מת על זה ) וחרמנא ליצלן רגל קרושה שאני מת מזה.אני עדיין מתגעגע למרק עוף עם הרגליים של התרנגולת ואף היו מוסיפים ( שכחתי את השם של זה) ביצים ללא קילפה ( רק הקרום החיצוני).
לשון וקורקבנים זה אחלה ואני גם מכין לפעמים.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תודה